Meniu

Ozonoterapie Constanta

Actualizat pe:

Pentru cei care au incercat sa gaseasca servicii de ozonoterapie in Constanta, fara prea mare succes, exista cateva recomandari. Ozonoterapia presupune administrarea unei cantitati de oxigen in corpul uman in vederea tratarii unor afectiuni.

Toate metodele folosite in tratamentul cu ozon sunt efectuate conform unor protocoale ce au fost stabilite de Societatile de ozonoterapie si sunt incluse in soft-ul de lucru al Generatorului de ozon. Astfel, cei interesati de aceasta terapie nu trebuie sa se ingrijoreze de posibilitatea aparitiei unor erori cu privire la dosaj.

Topul clinicilor in cadrul carora exista servicii de ozonoterapie in Constanta

Find un oras vizitat des de locuitori din alte locuri ale tarii, este normal ca ozonoterapia in Constanta a devenit din ce in ce mai cautata. Astfel, o parte din clini au introdus acest serviciu in catalogul lor, sau chiar s-au deschis clinici specializate in aceasta terapie.

1. Policlinica OCH

La Policlinica OCH din Constanta se pot trata persoanele cu boli neurologie, vasculare, reumatice, afectiuni posttraumatice, prin intermediul ozonoterapiei. In cadrul acestei clinici isi desfasoara activitatea doctorul Mirela Coman, medic specialist in medicina fizica si reabilitare, cu peste un deceniu de experienta in domeniu.

Modalitatea prin care ozonul este introdus in corpul pacientului la aceasta clinica este prin intermediul unor injectii subcutanate. Numarul recomandat de sedinte este de 10-12, iar intr-o saptamana se pot face 2-5 sedinte.

Pentru programari, persoana interesata poate suna la numarul de telefon 0241480400. Adresa de E-mail a institutiei este office@ovidius-ch.ro.

2. Clinica Man

La Clinica Man, ozonoterapia se afla pe lista serviciilor aflate la dispozitia pacientilor. Programul este unul simplu, bine tolerat. In functie de istoricul medical al pacientului si de preferintele sale, tratamentul poate lua forma unor infiltratii in punctele dureroase si in punctele de acupunctura,  infiltratii intramusculare, infiltratii locale,  insuflatii rectale,  autohemoterapie,  infiltratii peri si intra articulare.

In cadrul acestei clinici, preturile terapiei cu ozon variaza intr-un interval de la 60 de lei la 240 de lei. Cea mai ieftina procedura este infiltratia locala cu ozon, care este urmata de insuflatia cu ozon la pretul de 85 de lei. Pentru 180 de lei o persoana poate sa obtina o autohemoterapie minora, iar cea mai scumpa procedura, de 240 de lei, constra intr-o autohemoterapie majora.

Un reprezentant al clinicii poate fi contactat la numarul de telefon 0241541999, respectiv 0754078253, sau la adresa de E-mail office@clinicaman.ro.

3. Fiziozone

Clinica Fiziozone din Constanta are peste 20 de ani de experienta in domeniu si asigura cea mai buna vindecare si intretinere a corpului. In cadrul acestei clinici, ozonoterapia ia forma unor infiltratii intraaarticulare sau a unor infiltratii subcutanate. Ozonul poate fi introdus si prin intermediul autohemoterapiei majore, autohemoterapiei minore sau a unor insuflatii rectale.

Pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii in vedea unei programari, o persoana poate suna la numarul de telefon 0040341999, sau folosind adresa de E-mail a institutiei, office@fiziozone.ro.

In concluzie, persoanele care sunt interesate in vederea obtinerii unei programari pentru ozonoterapie in Constanta, pot apela la oricare dintre clinicile mentionate anterior.