Meniu

Ozonoterapie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa beneficiezi de o metoda inovatoare de tratament, care permite scaderea cantitatii de medicamente alopate administrate pacientilor si, implicit, reducerea efectelor secundare ale acestora, poti face sedinte de ozonoterapie in Constanta la una dintre clinicile de top prezentate in clasamentul din acest articol. 

Citeste textul pana la final pentru a descoperi care sunt cele mai bune optiuni din Constanta in ceea ce priveste ozonoterapia, care sunt conditiile in care se realizeaza si la ce te poti astepta in materie de efecte ale tratamentului.

Cat costa o sedinta de ozonoterapie in Constanta?

Uneori considerentele materiale pot fi argumente in alegerea serviciilor medicale, iar sedintele de ozonoterapie in Constanta nu fac exceptie in criteriile pacientilor. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru tratament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapie cu Ozon
Rating
Website
Fiziozone
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de terapie cu Ozon porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Terapeuti competenti si amabili
 • Tehnologie de ultima ora
 • Metode moderne de tratament
 • Rezultatele bune al terapiilor
Ovidius Hospital
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de terapie cu Ozon porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Act medical profesionist
 • Medici competenti si experimentati
 • Echipamente performante
 • Diversitate de investigatii si tratamente
 • Tratamente de succes
 • Timp de asteptare mare
Clinica MAN
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de terapie cu Ozon porneste de la 70 Ron
 • Echipa bine pregatita de medici
 • Personal amabil si profesionist la recuperare medicala
 • Aparatura moderna
 • Tratamente eficiente
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Centrul Medical Flow
70 Ron
 • Pret sedinta terapie cu Ozon 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Metode moderne de tratament
 • Echipamente de ultima generatie
 • Amabilitate fata de pacienti
Dr. Sorin Chiriac
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de terapie cu Ozon porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Buna pregatire
 • Dotari moderne
 • Tratamente eficiente
 • Amabilitate fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care poti face ozonoterapie in Constanta

Te bucura existenta unui clasament al clinicilor in care poti face ozonoterapie in Constanta. Pentru ca este dificil sa intreprinzi o cercetare proprie despre cele mai calitative servicii de acest tip din oras, poti folosi cu incredere sectiunea urmatoare a articolului drept ghid pentru o alegere inspirata pentru sanatatea ta. Vei gasi aici detalii despre standardele de lucru ale clinicilor, despre echipamentele de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Fiziozone 

Fiziozone este o clinica din Constanta specializata in recuperare medicala, cu servicii de fizioterapie, ozonoterapie, kinetoterapie, posturologie, reumatologie, ortopedie, neurologie, ecografie musculara, infiltratii si reeducare vestibulara. Cei peste 20 de ani de experienta pe piata medicala din oras, peste 50.000 de pacienti tratati de la infiintare si pana acum, tehnologia medicala avansata, o echipa medicala bine pregatita, alcatuita din 12 medici specializati in recuperare medicala, ortopedie-traumatologie, ortopedie pediatrica, neurologie si neurologie pediatrica sunt premisele unui act medical la standarde inalte. Clinica dispune de asemenea, de o echipa tanara si dedicata de kinetoterapeuti, fiziokinetoterapeuti, maseuri si asistenti medicali. Ozonoterapia se efectuaza aici prin infiltratii intraarticulare, infiltratii subcutanate, autohemoterapie majora, autohemoterapie minora si insuflatii rectale. 

Numarul de sedinte de ozonoterapie se stabileste in urma consultatiei, pe care o vei accesa la pretul de 200 de lei. O sedinta de ozonoterapie te poate costa de la 100 de lei, pentru infiltratii intraarticulare, pana la 280 de lei, pentru autohemoterapie majora.

Pacientii aleg recuperarea medicala la Fiziozone pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul medicilor, competentele si amabilitatea terapeutilor, tehnologia de ultima ora, metodele moderne de tratament si rezultatele foarte bune ale terapiilor realizate aici.

Vezi parerile pacientilor despre Fiziozone
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

La Ovidius Clinical Hospital, pacientii din Constanta pot conta pe servicii diverse de recuperare medicala, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, fizioterapie si ozonoterapie. In colectiv de medici bine pregatiti, alcatuit din patru specialisti in medicina de reabilitare, iti vor oferi aici solutii personalizate pentru terapie, indicandu-ti totodata si numarul de sedinte prin care poti ajunge la rezultatele dorite. In cadrul Policlinicii OCH, ozonoterapia se aplica local sub forma de injectii subcutanate, de autohemoterapie majora si de autohemoterapie minora. Ovidius Hospital din Constanta este cel mai mare si modern spital privat din sud-estul tarii, dotat cu aparatura de ultima generatie. Are o experienta de 10 ani de activitate la standarde inalte, in peste 30 de specializari medicale, puse la dispozitia pacientilor in regim de spitalizare de zi, spitalizare continua si in ambulatoriu.

Pretul consultatiei de recuperare medicala este de 275 de lei la medic specialist si 295 de lei la medic primar. O sedinta de autohemoterapie minora sau o injectie subcutanata au pretul de 70 de lei, in timp ce autohemoterapia majora te va costa 230 de lei. 

Ovidius Clinical Hospital este un brand medical apreciat in Constanta pentru calitatea serviciilor, actul medical profesionist, competentele si experienta medicilor, echipamentele performante, diversitatea de investigatii si tratamente, precum si pentru succesul tratamentelor prescrise sau efectuate. Sunt si pacienti nemultumiti de atitudinea lipsita de amabilitate a personalului de la receptie si de timpul de asteptare, care uneori depaseste orele programate.

3. Clinica MAN

Clinica MAN din Constanta dispune de dotari si personal specializat pentru recuperare medicala, ozonoterapie, medical taping, plasmolifting, ortopedie-traumatologie, psihiatrie, medicina muncii si homeopatie. Totodata, centrul medical ofera spitalizare de zi in reumatologie, medicina interna, neurologie, cardiologie si endocrinologie. Ozonoterapia se realizeaza aici prin infiltratii locale, infiltratii peri si intra articulare, infiltratii intramusculare, infiltratii in punctele dureroase si in punctele de acupunctura, insuflatii rectale si autohemoterapie. Procedurile sunt efectuate de un medic specializat.

Tariful pentru consultatia de recuperare medicala este de 200 de lei. Procedurile de ozonoterapie te vor costa de la 70 de lei pentru infiltratii locale si pana la 250 de lei pentru autohemoterapie.

Echipa bine pregatita de medici, personalul amabil si profesionist de la recuperare medicala, aparatura moderna, tratamentele eficiente si posibilitatea decontarii unora dintre servicii prin Casa de Asigurari de Sanatate sunt aspecte remarcabile in existenta clinicii. Pe de alta parte, unii pacienti sustin ca exista o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor. 

4. Centrul Medical Flow

Centrul Medical Flow din Constanta are o abordare holistica a sanatatii pacientilor, oferind servicii de masaj terapeutic, ozonoterapie, chirurgie plastica si estetica, tratamentul durerii si psihologie individuala si de grup. Echipa de specialisti a clinicii este compusa din doi medici specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie, un medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, trei asistenti medicali de balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala si doi psihologi.

Consultatia de medicina fizica are aici pretul de 200 de lei. Sedinta de ozonoterapie are un tarif de 70 de lei.

Serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, metodele moderne de tratament, abordarea amabila a fiecarui pacient si echipamentele de ultima generatie sunt aspecte care caracterizeaza experienta pacientilor la Flow Medical Center. 

5. Dr. Sorin Chiriac

La cabinetul Dr. Sorin Chiriac din Constanta, pacientii pot beneficia de consultatii si tratament de recuperare medicala, proceduri de recuperare ortopedica, recuperarea coloanei vertebrale, recuperarea genunchiului, recuperare sportiva, recuperare pediatrica, recuperare geriatrica, recuperare neurologica, ozonoterapie, infiltratii cu plasma, terapia durerii. Dr. Marius Sorin Chiriac, medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie, are experienta in lucrul cu pacientii dobandita in cadrul Spitalului Judetean si de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Constanta si in cadrul Sanatoriului Balnear si de Recuperare din Techirghiol.

O consultatie la acest medic te va costa 200 de lei. Pentru ozonoterapie, vei plati intre 70 si 180 de lei pentru o sedinta.

Activitatea cabinetului este apreciata de pacienti pentru calitatea serviciilor, profesionalismul si buna pregatire a medicului, pentru dotarile moderne, tratamentele eficiente executate aici si amabilitatea cu care sunt intampinati.

Concluzii

Pacientii din orasul de la malul Marii Negre se pot bucura de o terapie moderna si eficienta pentru o serie de afectiuni, reducand efectele secundare nedorite ale medicamentelor prin sedinte de ozonoterapie in Constanta. Acestea se realizeaza in clinici de top, dotate cu aparatura performanta, deservite de medici specialisti bine pregatiti. 

Sunt disponibile in Constanta, la clinicile prezentate, toate metodele prin care poti profita de efectele benefice ale ozonului. Dupa lectura acestui articol, ai toate informatiile si premisele unei alegeri inspirate, pentru realizarea unui tratament de ozonoterapie cu rezultate bune.