Meniu

Ozonoterapie Iasi

Actualizat pe:

O solutie de tratament alternativ care este foarte eficient in numeroase afectiuni medicale, este cel cu ozon, procedurile de ozonoterapie din Iasi fiind realizate numai de medici specializati in acest sector al medicinei alternative.

Aceasta informatie este una foarte pretioasa pentru locuitorii Moldovei, deoarece au posibilitatea de a incerca si alte tipuri de tratament, fie pentru tratarea sau ameliorarea unor afectiuni medicale, fie din considerente cosmetice, ozonoterapia fiind utilizata si ca tratament antiimbatranire.

Care sunt si cum decurg procedurile de ozonoterapie din Iasi?

Cei care intentioneaza sa apeleze la procedurile si tratamentele de ozonoterapie din Iasi trebuie sa stie ca au posibilitatea de a alege modul in care se administreaza ozonul medicinal. Acest lucru este posibil deoarece tehnicile prin care se realizeaza tratamentele cu ozon sunt diferite si multe, insa de cele mai multe ori, acestea sunt alese in functie de afectiunea sau zona corpului care se doreste a fi tratata.

Ozonul medical este o substanta sintetizata, formata din ozon si oxigen, ozonoterapia avand ca principal rol acela de a oxigena celule si tesuturile corpului, principiile acestei terapii sustinand ca oxigenare incorecta a organismului este principala cauza a majoritatii problemelor de sanatate.

Principala metoda de desfasurare a tratamentelor cu ozon este autohemoterapia, care consta in prelevarea unei anumite cantitati de sange de la pacient – 50-150 ml – care va fi amestecat cu ozon, ulterior sangele imbogatit cu ozon fiind reperfuzat pacientului.

Alte tehnici sunt si injectarea ozonului intramuscular sau intraarticular, insuflatiile rectale sau administrarea topica a substantei.

Unde sunt disponibile tratamente de ozonoterapie in Iasi?

O informare despre ce inseamna si cum decurge un tratament cu ozon se poate face din surse online, insa daca oamenii doresc mai multe explicatii ar trebui sa mearga la un medic specializat in ozonoterapie din Iasi. Acesta va putea lamuri toate necunoscutele legate de aceasta terapie si cum ar putea sa ii ajute pe oameni, in functie de afectiunile pe care le au.

De aceea, cei care sunt interesati de ozonoterapie si efectele sale pot merge la una dintre urmatoarele clinici din Iasi:

1. Clinica Ozon Life

O clinica medicala in care sunt oferite tratamente si tehnici moderne, precum si terapii alternative, cum este ozonoterapia, este Clinica Ozon Life. Tratamentele si procedurile cu ozon efectuate in cadrul acestei clinici au preturi foarte avantajoase.

2. Centrul de Tratament cu Ozon Elixir

In clinica Elixir ozonul medical este „vedeta”, personalul medical care lucreaza in cadrul acestui centru de tratament fiind specializat in ozonoterapie, oferind astfel o gama vasta de tratamente si proceduri cu ozon.

3. Centrul Medical Dr. Nedelcu Ioan

In cadrul Centrului Medical Dr. Nedelcu Ioan sunt oferite servicii medicale din diferite specializari, precum si proceduri de estetica medicala, iar tratamentele cu ozon fac si ele parte din portofoliul de servicii pe care acest centru medical il pune la dispozitia pacientilor sai.

In concluzie, exista cateva centre si clinici medicale ozonoterapie in Iasi unde aceasta este folosita ca metoda de tratament atat pentru numeroase afectiuni medicale, cat si pentru ealizarea a diferite proceduri cosmetice.