Meniu

Ozonoterapie Sibiu

Actualizat pe:

Deoarece este situat in centrul tarii, orasul Sibiu este tranzitat de foarte multi oameni si vizitat de multi turisti datorita frumusetii aparte pe care o are acest oras, iar locuitorii orasului sunt norocosi pentru ca au acces la o varietate de servicii, din orice domeniu, tratamentele cu ozonoterapie din Sibiu fiind cautate atat de sibieni, cat si de oameni din alte colturi ale tarii.

Ozonoterapia este o solutie alternativa la tratamentele clasice, alopate, care are ca rol principal oxigenarea eficienta a celulelor si tesuturilor din organism.

Pentru ce tipuri de tratamente sau afectiuni merg oamenii la ozonoterapie in Sibiu?

Fiind o terapie care se foloseste de peste o suta de ani, afectiunile in care terapia cu ozon este indicata sunt foarte multe, motiv pentru care si solicitarile pacientilor pentru tratamente de ozonoterapie in Sibiu sunt diverse.

Oamenii de stiinta au testat terapia cu ozon in foarte multe boli si afectiuni medicale de-a lungul timpului, ozonoterapia dovedindu-si eficienta in aproximativ 114 probleme medicale. Desi initial ozonul a fost folosit ca dezinfectant, acesta si-a dovedit rolul benefic pe care il are si in alte situatii, deoarece printre aplicatiile acestuia se regasesc:

  • purificarea sangelui si sistemului limfatic;
  • reduce vascozitatea sangelui si imbunatateste circulatia sangvina;
  • reduce inflamatiile si durerile;
  • amplifica productia de colagen;
  • inactiveaza virusurile si bacteriile;
  • incetineste procesul de imbatranire;
  • distruge radicalii liberi din organism.

Prin urmare, oameni de toate varstele si care sufera de diferite afectiuni pot apela la ozonoterapie pentru tratarea sau ameliorarea simptomelor acestora. In plus, tratamentele cu ozon se pot realiza cu diverse tehnici, de la injectii intramusculare sau intraarticulare, la inhalatii, aplicat direct pe piele sau autohemoterapia – cea mai efectuata procedura de ozonoterapie.

In ce clinici se realizeaza tratamente de ozonoterapie in Sibiu?

Cu toate ca este o terapie cu istorie, terapia cu ozon a devenit mai cunoscuta in ultimii ani, motiv pentru care nu sunt multi cei care stiu unde pot face tratamente de ozonoterapie in Sibiu. De aceea, oamenii care sunt interesati de aceste tratamente alternative pot cauta recomandari de la pacienti care au beneficiat de aceasta terapie.

Pe baza recomandarilor acestora, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate clinici si cabinete de ozonoterapie din Sibiu:

1. Salina Ozon

Salina Ozon este prima salina artificiala din Sibiu. Aceasta ofera in plus si tratamente cu ozon, datorita multiplelor benefici si indicatii terapeutice pe care ozonoterapia le are, la preturi avantajoase.

2. Centrul Medical Ayurveda

Un centru de medicina holistica, axat in special pe medicina traditionala indiana, Centrul Medical Ayurveda pune la dispozitia pacientilor, printre alte tratamente naturiste, si tratamente cu ozon.

3. ArcaLife

ArcaLife este o clinica de ortopedie moderna, dar care foloseste si tratamente alternative specifice ozonoterapiei pentru tratarea afectiunilor ortopedice, cum ar fi artrite, osteoporoza, hernie de disc, bursite, etc.

In concluzie, aproape orice zona a corpului poate fi tratat cu ajutorul procedurilor de ozonoterapie in Sibiu, oxigenarea eficienta a organismului avand efecte benefice asupra starii generale de sanatate.