Ozonoterapie Timisoara

Actualizat pe:

Orasul in cadrul caruia au avut loc evenimente istorice de o puternica semnificatie nu este doar destinatia de vacanta potrivita pentru multi calatori, ci este si un loc care are un potential medical urias, cu multiple centre de ozonoterapie in Timisoara si experti in terapia alternativa.

Ozonoterapia este practicata de medicii terapeutici, care au responsabilitatea de a-i ajuta pe pacienti sa-si amelioreze multe dintre afectiunile care le pot pune viata in pericol. Terapia cu ozon, practicata de mai bine de 150 de ani, a fost utilizata initial pentru dezinfectarea salilor de spitale, in special a salilor de chirurgie, in care fiecare instrument trebuie sa fie bine curatat si igienizat. De asemenea, aceasta a fost folosita si in tratatea tuberculozei.

Ce imbunatatiri vei resimti la nivelul organismului prin procedura de ozonoterapie in Timisoara?

Pacientii care opteaza pentru procedura de ozonoterapie in Timisoara pentru a-si ameliora anumite probleme de sanatate, trebuie sa cunoasca toate beneficiile pe care le pot obtine, astfel incat sa stie daca terapia cu ozon este adecvata pentru necesitatile lor sau nu. Printre avantaje se numara si:

 • vindecarea reumatismului – pacientii care sufera se reumatism, trebuie sa ia in considerare terapia cu ozon, pentru ca are capacitatea de a reduce eficient inflamatiile, de a calma durerile, dar si de a imbunatati mobilitatea articulatiilor;
 • are efect antitumoral – terapia cu ozon este folosita si in scopul prevenirii aparitiei diverselor tipuri de tumori, care pot pune viata pacientului in pericol;
 • are capacitatea de a intari sistemul imunitar – ozonoterapia este eficienta si in ceea ce priveste imbunatatirea sistemului imunitar, determinandu-l sa lupte puternic impotriva diverselor virusuri sau bacterii;
 • ameliorarea afectiunilor cardiovasculare – in prezent, problemele cardiovasculare au inceput sa fie frecvent intalnite in randul pacientilor de toate varstele, insa, din fericire, terapia cu ozon se dovedeste a fi eficienta.

La ce clinici poti beneficia de procedura de ozonoterapie in Timisoara?

Persoanele care vor sa gaseasca centre specializate in practicarea ozonoterapiei in Timisoara, pot lua in considerare una sau mai multe dintre clinicile mentionate in randurile de mai jos:

1. Cabinetul MedOzon, dr. Genes Ciprian, Timisoara

MedOzon este un centru de ozonoterapie din Timisoara, in cadrul caruia pacientii au ocazia de a beneficia de o gama larga de servicii la preturi accesibile.

Servicii:

 • consultatie – 70 lei;
 • tratament local cu ozon/Injectii cu ozon – 60 lei/sedinta;
 • autohemoterapie majora cu ozon 150ml – 200 lei/sedinta;
 • autohemoterapie majora cu ozon 300 ml – 300 lei/sedinta;
 • insuflatie vaginala – 80 lei/sedinta;
 • insuflatie rectala – 80 lei/sedinta;
 • insuflatie nazala – 15 lei/sedinta etc.

2. Cabinetul DermaHealth, Timisoara

DermaHealth este un cabinet medical din Timisoara, care utilizeaza terapia cu ozon pentru vindecarea multiplelor afectiuni medicale ale pacientilor.

3. Genki Medical Center, Timisoara

Genki este un centru medical din Timisoara, care este orientat catre utilizarea ozonoterapiei in scop curativ pentru pacienti. Acestia pot beneficia de o multime de interventii potrivite pentru necesitatile lor.

Prin urmare, ozonoterapia se dovedeste a fi o practica utila pentru pacientii care sufera de anumite afectiuni medicale, avand acces la o gama larga de servicii la preturi accesibile.