Meniu

Recuperare Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedurile de recuperare medicala in Arad sunt recomandate pentru pacientii care au suferit un anumit traumatism sau pentru cei care au trecut printr-o interventie chirurgicala complexa. Indiferent de situatia in care te afli, asigura-te ca nu neglijezi sub nicio forma terapia de recuperare medicala desfasurata sub atenta supraveghere a medicului specialist sau a terapeutului experimentat. Aceasta terapie consta in efectuarea unor exercitii fizice sau proceduri cu ajutorul terapeutului, intr-un cadru specializat si cu echipamente adecvate, astfel incat corpul sa isi recapete forta si flexibilitatea.

In Arad vei descoperi o paleta larga de clinici si cabinete medicale specializate in proceduri si terapii de recuperare medicala, unde vei avea parte de ajutorul medicului specialist. Pe langa recapatarea fortei si mobilitatii corpului, procedurile sunt eficiente si in recapatarea unei atitudini pozitive, care se amplifica pe masura ce progresezi. Daca vrei sa gasesti o unitate medicala in care sa ai incredere, iti sugeram sa arunci o privire la topul celor cinci clinici pe care ti l-am pregatit mai jos.

Care este pretul unei sedinte de recuperare medicala in Arad?

Esti din Arad si vrei sa afli cat costa o sedinta de recuperare medicala la o clinica de specialitate? Atunci ia in considerare tabelul de mai jos in care ti-am pregatit preturile practicate la clinicile din orasul tau, astfel incat sa stii care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti pentru aceasta terapie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Clinica Davima
Clinica-Verificata
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 25-100 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Medici si terapeuti profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Atitudine pozitiva
 • Ambient primitor
RecuDa
20-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-120 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Proceduri si terapii eficiente
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Rezultate ireprosabile
Centrul Dr. Tuduce
20-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-150 Ron
 • Echipa profesionista de terapeuti si medici
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Proceduri precise
 • Act medical de calitate
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Centrul Medical Eva
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-100 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Echipa profesionista si calificata de medici
 • Servicii de calitate
 • Tratamente personalizate
Policlinica Dr. Turcin
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-100 Ron
 • Medici si terapeuti implicati, amabili si empatici
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera placuta
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in recuperarea medicala in Arad

Daca te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unor terapeuti specializati in recuperarea medicala in Arad sau daca medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi astfel de proceduri, clinicile amintite mai jos ti-ar putea fi de folos. Dotarile cabinetelor sunt superioare, iar echipele medicale de care acestea dispun sunt profesioniste si experimentate, desfasurand un act medical ireprosabil. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte, dar si care este impresia generala a celorlalti pacienti:

1. Clinica Davima

Davima este un centru de recuperare medicala din Arad, care pune la dispozitia pacientilor proceduri psiho-neuro-motorii eficiente, cu scopul tratarii unui spectru larg de afectiuni. Echipa Davima este formata din medici si terapeuti cu o buna pregatire in aria medicinei fizice; acestia au competenta de a stabili un tratament personalizat in urma unei consultatii de specialitate. Medicul care gestioneaza departamentul de recuperare medicala este dr. Corina Butiu, cu o experienta vasta in tratarea pacientilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile de care sufera. Printre serviciile de recuperare, care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, sunt amintite si: acupunctura, terapie McKenzie, drenaj limfatic, terapia Bowen, fizioterapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, kinesioterapie, psihoterapie, masaj de relaxare, terapie Vojta, reflexoterapie, logopedie, homeopatie, ortopedie si traumatologie etc. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 25 lei si poate ajunge la 100 lei.

Echipa medicala este profesionista si orientata catre nevoile pacientilor, motiv pentru care acestia au acordat un rating de cinci stele. Pe langa faptul ca activitatea desfasurata de medicii si terapeutii clinicii este la standarde superioare, acestia mai au la dispozitie si o aparatura performanta, de ultima generatie, cu ajutorul careia procedurile efectuate ofera rezultate ireprosabile. In plus, ambientul este primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davima
Vezi Pareri

2. RecuDa

RecuDa este o clinica reprezentata de o echipa medicala specializata in proceduri eficiente de recuperare medicala in Arad. Centrul pune la dispozitia pacientilor unul dintre cele mai performante sisteme de recuperare medicala, prin intermediul medicilor si terapeutilor care au o buna pregatire in domeniu, multumita formarii in mediul universitar, dar si in cadrul cursurilor de specialitate. Echipamentul si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, fiind folosite pentru realizarea urmatoarelor servicii: fizioterapie, kinetoterapie, drenaj limfatic, terapie cu unde soc, sedinte de recuperare medicala si gimnastica de intretinere. Specialistii din cadrul clinicii au competenta de a trata orice problema articulara sau musculoscheletala, in urma efectuarii unei consultatii de specialitate. Ulterior, acestia pot stabili si un plan eficient de recuperare medicala pentru tratarea sau ameliorarea afectiunilor de coloana, postoperatorii si traumatice.

Pretul aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 20 lei si poate ajunge la 120 lei.

Clinica beneficiaza de recenzii pozitive, multumita procedurilor si serviciilor calitative pe care le-au oferit pacientilor. Echipa de medici si terapeuti da dovada de o buna pregatire in departamentul de recuperare medicala, aplicand proceduri si terapii in functie de problemele de sanatate experimentate. In plus, echipamentele si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, obtinandu-se astfel rezultatele mult asteptate in urma procedurilor aplicate. 

3. Centrul Dr. Paul Tuduce

Cabinetul individual al dr. Paul Tuduce pune la dispozitia tuturor pacientilor servicii si proceduri de recuperare medicala in Arad la standarde superioare. Medicul, cel care coordoneaza activitatea intregului centru, este specializat in recuperare, medicina fizica si balneologie, tratandu-si fiecare pacient cu seriozitate. Echipa de terapeuti pe care o coordoneaza este dinamica si perfectionata in aplicarea unor tehnici de masaj adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Avand la dispozitie o aparatura de ultima generatie, capabila sa desfasoare o serie generoasa de proceduri, terapeutii pot efectua urmatoarele servicii: acupunctura, kinetoterapie, ionizari, laserterapie de inalta intensitate, electrostimulare, drenaj limfatic, infiltratii intraarticulare si paravertebrale, fizioterapie, galvanizari, terapie cu ultrasunete, magnetoterapie si fototerapie

Tariful aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 20 lei si poate ajunge la 150 lei, in functie de procedurile si terapiile recomandate.

Activitatea cabinetului individual este recunoscuta ca fiind ireprosabila, motiv pentru care rating-ul obtinut este de cinci stele. Echipa de medici si terapeuti este profesionista, implicata, bine pregatita si orientata catre cele mai eficiente solutii, in functie de afectiunile care trebuie sa fie tratate. La dispozitia terapeutilor se afla, de asemenea, si o aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia se pot efectua proceduri precise.

4. Centrul Medical Eva

Centrul Medical Eva ofera pacientilor servicii medicale de inalta calitate, diagnostice, tratamente personalizate si accesul la terapii noi si avansate de recuperare medicala in Arad. Pe langa aceste proceduri, medicii au competenta de a oferi consultanta medicala in toate specialitatile, accesul la explorari ecografice, endoscopice si ultrasonografice moderne, terapia cu laser si terapia vampir. Clinica este dotata cu aparate de ultima generatie si un laborator de analize medicale ultramodern pentru obtinerea unor diagnostice clinice precise. Dr. Reghina Patru, medic primar balneologie si recuperare, isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de recuperare medicala, fiind sprijin pentru pacientii care sufera de diverse traumatisme.

Pretul platit pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 30 lei si poate ajunge la 100 lei, in functie de terapiile si procedurile puse in aplicare.

Centrul medical are un impact pozitiv asupra pacientilor, care se declara multumiti de serviciile si procedurile medicale de care au beneficiat. Echipa de medici este profesionista, amabila, implicata si orientata catre cele mai eficiente solutii, iar aparaturile care se afla in dotarile unitatii medicale sunt de ultima generatie. 

5. Policlinica Dr. Turcin

Policlinica Dr. Turcin din Arad cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si departamentul de recuperare medicala, unde pacientii au ocazia de a beneficia de servicii la standarde inalte. Personalul este compus din medici si terapeuti cu o buna pregatire; acestia au o buna pregatire atat in mediul universitar, cat si in cadrul cursurilor de specialitate, pentru ca pacientul sa se bucure de proceduri precise si rezultate excelente. Nu este mai prejos nici aparatura folosita, care este de ultima generatie si prin intermediul careia se pot efectua proceduri fizioterapeutice (electroterapie, ultrasonoterapie, laserterapie), kinetoterapeutice si masaj. 

Pretul practicat pentru o sedinta de recuperare medicala la policlinica dr. Turcin porneste de la 20 lei si poate ajunge la 100 lei, in functie de complexitatea procedurilor aplicate.

Policlinica este apreciata pentru serviciile si procedurile medicale puse la dispozitia pacientilor, care se declara adesea multumiti. Echipa de medici si terapeuti este implicata, amabila, serioasa, empatica, rabdatoare si calma in interactiunea sa cu pacientul, oferind solutii optime pentru tratarea eficienta a fiecarei afectiuni. Alaturi de echipamentele de ultima generatie, actul medical desfasurat este ireprosabil, iar atmosfera din interiorul departamentului de recuperare medicala este placuta.

Concluzii

Daca suferi de un anumit traumatism sau vrei sa beneficiezi de proceduri eficiente de recuperare medicala in Arad dupa o interventie chirurgicala, atunci iti poti indrepta atentia catre clinicile si cabinetele amintite anterior in articol. In cadrul lor, vei beneficia de ajutorul unei echipe medicale profesioniste, care te va sprijini in procesul de reabilitare si care iti va oferi cele mai bune solutii pentru a te vindeca in mod corespunzator.