Meniu

Recuperare Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui centru in care sa te refaci si sa iti recapeti functiile motorii sau capacitatea respiratorie deplina dupa afectiuni, traume sau interventii chirurgicale, clinicile de recuperare medicala din Bacau reprezinta destinatia potrivita. Vei gasi aici medici profesionisti, kinetoterapeuti cu experienta si aparatura necesara pentru proceduri eficiente de fizioterapie.

Este de la sine inteles ca nu ai timp sa cercetezi piata medicala din Bacau pentru a identifica centrul medical potrivit nevoilor tale, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii despre clinicile in care poti accesa servicii de calitate in recuperarea medicala.

Cat costa recuperarea medicala in Bacau?

In functie de afectiunea de care suferi, de gradul de lezare a mobilitatii corpului, de procedurile recomandate, costul procesului de recuperare medicala in Bacau poate sa varieze considerabil. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ar trebui sa te indrepti, costul consultatiei de specialitate si intervalul de preturi practicate pentru sedintele de terapie de recuperare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Lotus
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari impecabile, de ultima generatie
 • Numar impresionant de terapii
 • Personal profesionist si amabil
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Rezultate deosebite
Iola Center
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Servicii excelente
 • Centru modern, primitor
 • Atmosfera placuta
 • Dotari cu cele mai noi tehnologii de tratament
 • Personal profesionist si empatic
PhysioKinesis
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Amplasare centrala
 • Interior modern
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal dedicat
Spinal Care
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Dotari performante
 • Terapii eficiente
 • Timp de asteptare mare
Cclinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Orientare catre pacient
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rezultate favorabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru recuperare medicala in Bacau?

Desi dispui de un clasament intocmit pe criterii obiective legate de calitatea serviciilor de recuperare medicala din Bacau, esti genul care cauta sa verifice orice aspect, mai ales cand este vorba despre o problema de sanatate. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor oferi raspunsul multora dintre intrebarile tale si te vor ajuta sa te hotarasti catre care dintre clinicile din top ar trebui sa te indrepti. Vei afla despre dotarile lor, medici, calificarile terapeutilor care aplica procedurile de recuperare si opiniile pacientilor care au trecut prin sedinte de terapie in cadrul lor.

1. Clinica Lotus

Clinica de recuperare medicala Lotus ofera pacientilor din Bacau programe de reechilibrare functionala a organismului si/sau de relaxare, in mod special pentru persoanele cu activitate socio-profesionala dominate de sedentarism, stres psihic sau fizic. Se pot adresa pentru tratament persoanele care sufera dupa urmarile unui traumatism, care acuza dureri musculoscheletale sau de oricare alt tip, dificultati de mobilitate, pentru o gama larga de tratamente: fizioterapie cu aparate de ultima generatie, kinetoterapie, masaj terapeutic, drenaj limfatic, ozonoterapie, reumatologie, pneumologie, salina, tratamente cu namol, impachetari cu parafina, hidroterapie, manipulari osteoarticulare si terapii manuale. Clinica este dotata cu echipamente ultramoderne ce permit o recuperare mult mai rapida si eficienta, cum ar fi cele pentru terapiile Tecar, SIS – Super Inductive System, Shocwave, magnetoterapie, unde scurte, terapie de tractiune, drenaj limfatic etc, cu salina si bazin cu apa sarata. Orice tratament in cadrul clinicii este aplicat doar in urma recomandarilor medicilor, dupa o consultatie de specialitate prealabila.

O consultatie la medic costa 150 de lei in aceasta clinica din Bacau. Preturile pentru tratamentele disponibile de recuperare sunt cuprinse intre 15 si 150 de lei pentru o sedinta la aceasta clinica.

Pacientii au numai cuvinte de lauda in legatura cu activitatea clinicii Lotus. Ei declara ca serviciile sunt de calitate, dotarile sunt impecabile, de ultima generatie si permit efectuarea unui numar impresionant de terapii, iar personalul este profesionist, amabil si atent la nevoile pacientilor. Totodata, se mentioneaza rezultate deosebite in recuperarea medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Lotus
Vezi Pareri

2. Iola Center

Sub deviza „Stop durere!”, Clinica de recuperare medicala Iola Center pune la dispozitia pacientilor din Bacau kinetoterapie, fizioterapie, terapie specializata pentru coloana vertebrala si proceduri de wellness. Aici activeaza o echipa echipă extinsa de doctori si terapeuti specializati care stabilesc si pun in aplicare un plan de recuperare cu obiective bine definite, cum ar fi scaderea inflamatiei, reducerea durerii, decontractari, redarea mobilitatii, reducerea edemelor si hematoamelor sau stimularea formarii de calus. Centrul se recomanda prin aparatura ultramoderna, inovatoare, cu ajutorul carora se pot face tratamente eficiente si nedureroase, unice in Bacau si in zona Moldovei: sistemul David, Climb Excite, Kinesis One, Prokin 252, Recline Excite, Skill Mill, Top Excite, Vario Excite, Walker View, ISO Shift. Metoda Iola de recuperare medicala C.T.C. este bazata pe trei pasi: control sau consultatie de specialitate, tratament si consolidare.

Pretul unei consultatii la un medic specialist in recuperare medicala din acest centru este de 160 de lei. Pentru o sedinta de recuperare prin diverse proceduri poti plati intre 15 si 150 de lei.

Pacientii clinicii apreciaza ca serviciile de la Iola Center sunt excelente, ca centrul este modern, primitor, cu o atmosfera placuta, dotari cu cele mai noi tehnologii de tratament, medicii si terapeutii sunt profesionisti si empatici, iar rezultatele terapiilor sunt uimitoare.

3. PhysioKinesis

Serviciile de recuperare medicala de la PhysioKinesis Bacau se adreseaza tuturor categoriilor de pacienti, adulti, copii, batrani, precum si sportivilor de performanta si ofera kinetoterapie, fizioterapie, TMS, Vacusport, elongatie si decompresie 3D, cryo-ultrasunet, Shockwave, Tecar, GPS, laser, podoscopie, Stimawell, Twin, RPG, Chattanooga, drenaj limfatic, Talonete. Procedurile sunt efectuate cu aparatura ultraperformanta, cum ar fi ansamblul de diagnosticare posturala Global Postural System si acreditarea pentru a-l folosi, unica in Romania. Clinica trateaza cu succes hernii de disc, discopatii, spondiloze, lombosciatica, nevralgii, cifoze, scolioze, artroze, artrite, luxatii, contuzii si fracturi.

Consultatia initiala de medicina de recuperare te va costa 150 de lei, iar pretul procedurilor de tratament este cuprins intre 20 si 150 de lei pentru o sedinta.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale clinicii, de amplasarea sa in centrul orasului, de interiorul modern, echipamentele de ultima generatie, personalul profesionist si implicat in procesul de recuperare a fiecarui pacient, precum si de rezultatele de exceptie ale terapiilor de reabilitare medicala.

4. Spinal Care

Spinal Care este o clinica de recuperare medicala cu servicii complexe, infiintata si coordonata de kinetoterapeutul conf. univ. dr. Daniel-Lucian Dobrici. Aici pacientii pot accesa consultatii, investigatii imagistice si proceduri de kinetoterapie si fizioterapie. Consultatiile de recuperare medicala  sunt efectuate de dr. Popa Adrian, medic specialist in balneofizioterapie si recuperare medicala cu competenta in ecografie musculoscheletala. Demersul terapeutic, planurile de tratament, precum si procedurile sunt realizate de catre reputatul kinetoterapeut Daniel Dobreci. Centrul asigura si sedinte de kinetoterapie si fizioterapie la domiciliu, atat in regim de decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate Bacau, cat si contra cost.

O consultatie la medicul mentionat are pretul de 170 de lei, iar pentru procedurile de tratament vei plati intre 35 si 150 de lei pentru o sedinta de terapie.

Pacientii sunt in general multumiti de experienta avuta la aceasta clinica. Multi apreciaza ca serviciile sunt de calitate, ca personalul este bine pregatit, dotarile sunt performante, iar rezultatul terapiilor nu intarzie sa apara chiar de la primele sesiuni. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

5. Cclinic

Cclinic este un Cabinet de Recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie din Bacau, infiintat de un kinetoterapeut cu experienta. Aici pacientii pot accesa programe de kinetoterapie si fizioterapie cu diverse metode si aparatura moderna. Echipamentele permit efectuarea de proceduri de electroterapie, terapie laser, terapie cu ultrasunete, terapie combinata, precum si drenaj limfatic prin presopunctura cu ajutorul aparatului BTL Lymphastim.

La acest cabinet vei plati 150 de lei pentru consultatie, iar procedurile au preturi cuprinse intre 15 si 100 de lei pentru o sedinta.

Pacientii recomanda Cclinic pentru serviciile de buna calitate, orientarea catre pacient, profesionalismul si amabilitatea terapeutului si rezultatele favorabile ale terapiilor. 

Concluzii

Pentru servicii de calitate in recuperare medicala, Bacau este una dintre destinatiile catre care pacientii se pot indrepta pentru standarde inalte de tratament, aparatura de ultima generatie pentru proceduri eficiente, cu rezultate rapide, si pentru a fi consultati si a lucra cu personal profesionist, specializat in metode unice de abordare a reabilitarii motorii a persoanelor afectate de traume, boli, dureri, lipsa de mobilitate.

In functie de problema de sanatate de care suferi, precum si de oferta de servicii a fiecareia dintre clinicile din Bacau prezentate in acest articol, te poti indrepta pentru recuperare medicala catre centrul care ar putea sa iti satisfaca cel mai bune nevoile si exigentele ca pacient.