Meniu

Recuperare Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca vrei sa tratezi anumite afectiuni sau ai experimentat anumite interventii chirurgicale, procedurile de recuperare medicala in Sectorul 1 sunt de-a dreptul necesare, mai ales daca sunt recomandate de catre medicul specialist. Afectiunile reumatice si ortopedice sunt principalele probleme din cauza carora pacientii au nevoie de interventii chirurgicale si, automat, de perioade de recuperare. 

In Sectorul 1 vei gasi o multime de clinici si cabinete care sunt specializate in practicarea acestor proceduri, astfel incat pacientul sa se recupereze in mod adecvat sunt atenta supraveghere a medicului specialist. In cazul in care te afli si tu intr-o astfel de situatie si nu stii exact catre care institutie medicala ai putea sa iti indrepti atentia, iti sugeram sa iei in considerare optiunile pe care ti le prezentam ulterior in articol.

Cat costa o consultatie pentru planul de recuperare medicala in Sectorul 1?

De regula, preturile pentru consultatiile de recuperare medicala in Sectorul 1 sunt influentate de mai multi factori: gravitatea problemei de sanatate, numarul necesar de sedinte, echipametele si aparaturile folosite, experienta medicului etc. Tocmai de aceea, iti prezentam tarifele orientative practicate de clinicile din orasul tau, pentru a sti cum sa te pregatesti din punct de vedere financiar:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Recumed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Medici primari in recuperare medicala la adulti si copii
 • Amenajare placuta
 • Mediu confortabil
 • Servicii de calitate
Sfintii Arhangheli
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Echipamente si dotari superioare
 • Echipa profesionista si implicata de medici
 • Tratament personalizat
 • Cabinet primitor
 • Atitudinea prietenoasa a personalului
Physio Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Colectiv profesionist si experimentat
 • Aparaturi si echipamente de top
 • Plan corect de tratament
 • Proceduri ireprosabile
 • Clinica moderna
IvaKinetic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Personal profesionist si experimentat
 • Sedinte de recuperare calitative
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Grija fata de pacienti
Kineto Consult
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Echipa profesionista, implicata si experimentata de medici
 • Proceduri eficiente
 • Atmosfera placuta si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in recuperarea medicala in Sectorul 1

Daca te-ai accidentat sau ai suferit o interventie chirurgicala in ultima vreme in urma careia ai nevoie de ajutorul unui medic specializat in recuperare medicala in Sectorul 1, citeste mai departe si descopera lista de institutii medicale pe care ti-am pregatit-o. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si care este impresia celorlalti pacienti care au pasit pragul acestor clinici:

1. Recumed

Recumed este un centru medical care isi concentreaza activitatea in domeniul de recuperare medicala in Sectorul 1, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a se recupera in prezenta unui personal profesionist. Serviciile de recuperare medicala fac parte din medicina fizica, iar principalele departamente ale medicinei fizice din cadrul Recumed sunt: kinetoterapia, fizioterapia, hidroterapia si masajul. Echipa care activeaza in cadrul clinicii este formata din: dr. Daniela Gaman, medic primar in recuperare medicala si dr. Adriana Pricopescu, medic primar in recuperare medicala pediatrica. Acestia au o experienta vasta in tratarea afectiunilor sportive, in programe de recuperare, in metode eficiente de intretinere corporala si in servicii kinetoterapeutice pentru copii. De asemenea, centrul medical dispune de echipamente si tehnologii de ultima generatie. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate pentru consolidarea unui program de recuperare este de 200 lei.

Recumed este un centru medical cu un rating ridicat, datorita prestatiei ireprosabile a medicilor. Aparaturile si echipamentele folosite pentru procedurile de recuperare medicala sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in aplicarea unor servicii de calitate superioara. Colectivul medical este format din doctori cu o buna pregatire, specializati in acest domeniu si capabili sa obtina rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. De asemenea, amenajarea centrului medical este placuta, fiind creata o atmosfera placuta si confortabila pentru fiecare pacient. 

Vezi parerile pacientilor despre Recumed
Vezi Pareri

2. Sfintii Arhangheli

Sfintii Arhangheli este un centru de recuperare medicala localizat in Bucuresti, Sectorul 1, in care pacientii au sansa de a beneficia de proceduri eficiente. Echipa este formata din doi medici specializati in medicina fizica, reabilitare, balneologie: dr. Madalina Sideri si dr. Clara Dima, cu o experienta vasta in diagnosticarea corecta a pacientului, dar si in tratarea eficienta a acestuia, prin stabilirea unui plan corect de proceduri medicale. Principalele departamente ale centrului de recuperare pe care le abordeaza sunt: recuperare neuromotorie, recuperare in sechelele posttraumatice, a afectiunilor reumatismale, recuperare sportiva si preventie. Dotarile centrului constau in echipamente si aparaturi de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii pot efectua sedinte ireprosabile, in care pacientul sa fie tratat corect.

Pretul pentru o consultatie de specialitate cu scopul stabilirii planului de recuperare este de 300 lei.

Rating-ul maxim denota activitatea ireprosabila a centrului de reabilitare. Echipa de medici da dovada de profesionalism, amabilitate, promptitudine, atentie la detalii, avand competenta de a stabili un tratament sau un plan personalizat de sedinte de recuperare medicala. Echipamentele si dotarile cabinetului sunt la standarde superioare, cu scopul realizarii unor proceduri de calitate. In plus, cabinetul este primitor, iar atitudinea personalului este prietenoasa.

3. Physio Medical Center

Physio Medical Center a fost infiintat in anul 2016 si este specializat in procedurile de recuperare medicala in Sectorul 1, punand la dispozitia tuturor pacientilor un staff profesionist si bine pregatit. Din cadrul staff-ului fac parte si: dr. Radu Paraschiv (medic specialist ortoped), dr. Mihai Rata (medic specialist), dr. Andrei Draganita (medic specialist ortoped), Loredana Dorobantu (kinetoterapeut), Maria Blindu (kinetoterapeut), Emanuel Voinea (kinetoterapeut) si Filip Carciumaru (kinetoterapeut). In ceea ce priveste echipamentele utilizate, acestea sunt de o performanta inalta si au scopul de a facilita efectuarea procedurilor de recuperare, dar si de a le eficientiza. Cele care se afla in dotarile centrului medical sunt: aparate pentru exercitii cu rezistenta HUR, DIA TKR 800 (aparat japonez de diatermie), aparatul de ultrasunete 1 si 3 MHz, aparat multifunctional cu scripeti, kinetec, aparate cardio SCIFIT, unde soc ESWT PiezoWave 2, covor de mers AC5000M, crioultrasunete etc.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Centrul medical de recuperare a obtinut un rating ridicat, multumita serviciilor ireprosabile de care pacientii au beneficiat. Echipa medicala este formata din medici si kinetoterapeuti cu experienta, care sunt capabili sa ofere indrumari si sa conceapa un plan corect de tratament. Echipamentele si aparaturile din dotarile centrului sunt de top, fiind de un real ajutor in procedurile efectuate de pacienti.

4. IvaKinetic

IvaKinetic este un centru de recuperare medicala din Bucuresti, Sectorul 1 si se adreseaza pacientilor care au nevoie de ajutorul unui medic specialist pentru tratarea unei afectiuni sau pentru reabilitarea dupa o interventie chirurgicala. Principalele departamente care fac parte din centrul IvaKinetic sunt: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, drenaj limfatic, electroterapie, elongatii vertebrale, terapie cranio-sacrala, terapie Bowen, reflexoterapie. Echipa medicala este gestionata de asist. universitar Marius Ivascu, fiziokinetoterapeut principal, cu peste 15 ani de experienta in domeniul recuperarii medicale si de Mihaela Ionescu, kinetoterapeut cu experienta in recuperarea posttraumatica. Aparatura medicala utilizata este de ultima generatie, de marca BTL, ceea ce permite efectuarea unor proceduri eficiente.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 300 lei.

Centrul de recuperare este apreciat de pacienti, multumita implicarii cadrelor medicale, dar si dotarilor superioare ale cabinetului. Echipa este formata din kintetoterapeuti, fizioterapeuti si fiziokinetoterapeuti cu o experienta vasta in procedurile de recuperare medicala. La dispozitia acestora se afla o aparatura de ultima generatie, prin intermediul careia pacientul isi poate efectua sedintele de recuperare la o calitate superioara. De asemenea, atmosfera este calda si primitoare. 

5. Kineto Consult

Kineto Consult este o clinica specializata in kinetoterapie, in cadrul careia se aplica si proceduri de recuperare medicala in Sectorul 1. Echipa de medici are competenta de a stabili un plan eficient si personalizat de tratament, dar si de recuperare, in functie de afectiunile pacientului. Aceasta este formata din: dr. Laura Cupsa, medic specialist in recuperare medicala si medicina sportiva, dr. Cristina Ghilimei, medic specialist in recuperare medicala, dr. Irina Petrusca, medic primar in recuperare medicala si dr. Sebastian Diaconescu, medic primar in recuperare medicala. De asemenea, clinica este dotata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, fiind de un real ajutor in efectuarea procedurilor care trateaza: afectiuni ortopedice, reumatice, cardiovasculare si respiratorii, posturale, neuromusculare si uro-genitale.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Kineto Consult este puternic apreciata pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera, beneficiind de un rating ridicat. Echipa medicala este profesionista, experimentata, implicata, empatica, atenta la nevoile pacientului si orientata intotdeauna catre cele mai eficiente solutii. Echipamentele si aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta, iar atmosfera din cabinet este mereu placuta si primitoare. 

Concluzii

Clinicile si cabinetele specializate in procedurile de recuperare medicala in Sectorul 1 pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt de incredere. In cadrul acestora isi desfasoara activitatea un colectiv medical profesionist, experimentat si atent la necesitatile pacientului. In plus, aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta, ceea ce inseamna ca procedurile si serviciile medicale sunt aplicate intr-o maniera corecta.