Meniu

Recuperare Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai suferit recent o interventie chirurgicala, iar medicul specialist iti recomanda sa incepi procedurile de recuperare medicala in Sectorul 4 pentru a te vindeca adecvat si pentru a-ti recapata flexibilitatea articulara? Atunci cand te afli sub supravegherea unui terapeut profesionist, competent in aplicarea  exercitiilor si procedurilor de recuperare, ai sanse uriase sa te vindeci mult mai rapid, ceea ce te poate ajuta sa iti reiei activitatile obisnuite intr-un timp mult mai scurt.

Capitala este dezvoltata din punct de vedere medical, ceea ce inseamna ca exista o multime de optiuni disponibile in Sectorul 4 din care sa poti alege. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top al celor mai frecventate institutii medicale din Bucuresti, mai exact, din Sectorul 4 la care sa apelezi pentru efectuarea unor proceduri eficiente. Citeste mai departe si descopera care clinica este potrivita pentru necesitatile tale, dar si care se dovedeste a fi cel mai bine dotata.

Ce buget sa pregatesti pentru procedurile de recuperare medicala in Sectorul 4?

Inainte de stabilirea procedurilor necesare de recuperare medicala in Sectorul 4, este nevoie sa mergi, mai intai, la o consultatie de specialitate, in urma careia medicul stabileste ce trebuie facut. Din fericire, sedintele pot fi achitate atat individual, cat si ca abonament, caz in care vei putea obtine mai multe reduceri. In tabelul de mai jos vei descoperi care sunt preturile aplicate pe o sedinta de proceduri de recuperare medicala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Ortokinetic
Clinica-Verificata
50-160 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 50-160 Ron
 • Centru de excelenta in chirurgie ortopedica si recuperare medicala
 • Colectiv medical profesionist, experimentat si implicat
 • Proceduri medicale eficiente
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Mediu confortabil
Policlinica NovaLife
40-160 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 40-160 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rating ridicat
 • Colectiv profesionist
 • Personal de la receptie amabil
 • Institutie medicala moderna
Sport Therapie
150 Ron
 • Pret sedinta Recuperare 150 Ron
 • Dotari superioare
 • Colectiv medical profesionist
 • Atmosfera placuta
 • Rezultate excelente
 • Amenajare cu bun gust
Movkinetic
120 Ron
 • Pret sedinta Recuperare 120 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa specialista, amabila si implicata
 • Act medical de calitate
 • Proceduri eficiente de recuperare medicala
 • Atmosfera primitoare
Alfa Polyclinics
50-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 50-120 Ron
 • Echipe medicale profesioniste
 • Echipamente de ultima generatie
 • Contract incheiat cu CAS
 • Servicii de calitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in procedurile de recuperare medicala in Sectorul 4

Clinicile din capitala dispun de profesionisti in recuperarile medicale in Sectorul 4, ceea ce iti ofera posibilitatea sa te bucuri de servicii calitative. Echipamentele, aparaturile si dotarile institutiilor medicale sunt de o calitate superioara, astfel incat procedurile si sedintele sa obtina rezultatele scontate. Citeste in continuare, afla care sunt dotatile principale ale clinicilor recomandate si descopera care este impresia celorlalti pacienti:

1. Ortokinetic

Ortokinetic este un centru de excelenta in chirurgia ortopedica, specializat si in recuperare medicala din Bucuresti, Sectorul 4, in care pacientii pot beneficia de o ingrijire medicala de calitate. Printre metodele aplicate la clinica in cadrul departamentului de recuperare se amintesc si: kinetoterapie, fizioterapie, hidrokinetoterapie, terapie miofasciala, crioterapie, reflexoterapie, masaj terapeutic, Tecar. Toate aceste proceduri isi propun sa trateze afectiuni ale coloanei vertebrale cervicale, genunchiului, soldului, umarului si cotului. Echipa de specialisti este formata din medici si fizioterapeuti cu experienta, la dispozitia carora se afla si echipamente, aparaturi, ustensile de o performanta inalta, pentru efectuarea unor proceduri la standarde superioare.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 50 lei si poate ajunge la 160 lei in functie de procedurile recomandate de medicul specialist

Cabinetul Ortokinetic a obtinut un rating maxim, datorita serviciilor si procedurilor medicale ireprosabile. Colectivul medical isi trateaza pacientii cu amabilitate, atentie si profesionalism, astfel incat fiecare sedinta sa reprezinte un succes pentru acestia. De asemenea, aparaturile si echipamentele sunt de o performanta inalta, ceea ce permite efectuarea unor investigatii si proceduri la standarde superioare.

Vezi parerile pacientilor despre Ortokinetic
Vezi Pareri

2. Policlinica NovaLife

Policlinica NovaLife din Sectorul 4, Bucuresti, este o institutie medicala catre care pacientii isi indreapta atentia atunci cand vor sa beneficieze de ajutorul unui medic specialist in recuperare medicala. Cu o activitate de peste 15 ani, policlinica din capitala a capatat un nivel ridicat de popularitate, avand ca scop principal inca de la inceput bunastarea si sanatatea pacientului. Aceasta are contract incheiat cu CAS, in baza caruia pacientii pot beneficia de anumite servicii in mod gratuit. Din cadrul echipei medicale, se remarca activitatea desfasurata de: dr. Florentina Sercaianu (medic specialist), dr. Elena Madalina Goge Tudora (medic primar), dr. Elena Stancu Tarhon (medic specialist), dr. Alexandra Corina Lixandru (medic specialist). Tratamentele si procedurile sunt aplicate in functie de verdictul medicului specialist in urma consultatiei de specialitate. De asemenea, dotarile departamentului de recuperare medicala de la NovaLife sunt de ultima generatie, pacientii beneficiind astfel de proceduri eficiente.

Pretul pentru o sedinta porneste de la 40 lei si poate ajunge la 160 lei de lei, in functie de durata sedintei, dar si in functie de tratamentul ales de medic.

Cu peste doua sute de recenzii, policlinica se bucura de un rating ridicat, multumita serviciilor si procedurilor medicale ireprosabile. Colectivul medical da dovada de experienta, implicare si o buna pregatire in aplicarea exercitiilor de recuperare medicala pentru pacientii cu diverse afectiuni articulare. Dotarile sunt performante si moderne, fiind capabila sa ofere rezultate ireprosabile in cadrul procedurilor. Personalul de la receptie este amabil, iar institutia medicala este moderna.

3. Sport Therapie

Sport Therapie este un centru medical din Bucuresti, din Sectorul 4, in cadrul caruia se efectueaza exercitii si proceduri de recuperare medicala la standarde superioare. Din cadrul echipei medicale se remarca activitatea urmatorilor: Paul Sittner, specialist in recuperarea medicala si Paula Chiriac, Bianca Georgescu, Alexandru Ion si Georgiana Pipera, specializati in terapia coloanei vertebrale. Aparatele si echipamentele folosite in acest centru sunt dotate cu setari speciale care permit recuperarea din prima faza a vindecarii (postoperator) pana la antrenamente specifice sportului de performanta. Printre serviciile pe care centrul medical le pune la dispozitia persoanelor interesate se numara si: evaluarea musculoarticulara, kinetoterapie, testari (pain screen, fitness screen, analiza mersului 3D, analiza alergarii 3D, testare Aeroscan, functional movement screen, testare physical work capacity), terapii manuale, terapie vasculara, fitness medical. Se pot efectua si abonamente, mai ales cand medicul specialist recomanda efectuarea unui anumit numar de sedinte.

Pretul pentru o sedinte de recuperare medicala este de 150 lei.

Centrul medical a obtinut o nota de cinci stele, datorita serviciilor de calitate pe care le pune la dispozitia pacientilor. Rezultatele obtinute in cadrul sedintelor de recuperare medicala alaturi cu personalul specializat sunt cele asteptate. Personalul da dovada mereu de implicare si profesionalism, avand la dispozitie aparatura la o calitate superioara si la o performanta crescuta. Atmosfera este placuta, primitoare si prietenoasa, multi dintre recenzii subliniind ideea ca pacientii nu sunt tratati ca simpli pacienti, ci ca oameni.

4. Movkinetic

Movkinetic este o clinica specializata in traumatologia sportiva si in recuperarea medicala in Sectorul 4 orientata catre o vindecare rapida si eficienta a pacientului. Tehnologiile din cadrul clinicii specializate sunt avansate si moderne, fiind de un real ajutor la obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp cat mai scurt. Printre acestea se amintesc si: Desmotec, Kineo Intelligent Load, Diacare 7000 – Tecare Therapy, Theragun Pro si laser de inalta frecventa. Echipa are o experienta vasta in domeniul fizioterapiei si este specializata in traumatologie sportiva. De asemenea, aceasta este acreditata si in evaluarea dezvoltarii fizice a sportivilor, avand competenta de a propune metode si terapii personalizate pentru fiecare pacient in parte. In cadrul departamentului de recuperare medicala se efectueaza urmatoarele proceduri: kinetoterapie, kinteroterapie in traumatologie sportiva, kinesio taping, medical flossing, dry needling, dynamic tape si bandajare rigida. 

Pretul aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 120 lei.

Rating-ul maxim al clinicii denota implicarea si calitatea serviciilor medicale. Echipa de specialisti raspunde prompt necesitatilor pacientilor, ofera solutii adecvate pentru problemele experimentate, este amabila si intotdeauna implicata intr-un act medical de calitate. In plus, aparaturile aflate in dotarea institutiei medicale sunt de o performanta ridicata, pentru o precizie inalta in efectuarea procedurilor medicale de recuperare. 

5. Alfa Polyclinics

Alfa Polyclinics este o policlinica din Sectorul 4 cu multiple specialitati, printre care se numara si procedurile de recuperare medicala. Colectivul din cadrul acestui departament este format din specialisti capabili sa realizeze un act medical de o calitate superioara. Printre acestia se amintesc si: Maria Miruna Musat (fiziokinetoterapeut), Cristian Valentin Sipos (kinetoterapeut), Marian Logofatu (asistent medical de balneofizioterapie), Diana Mandruta (asistent medical principal de balneofizioterapie), Alexandru Radu Filip (asistent medical de balneofizioterapie), Alina Geanina Albu (fiziokinetoterapeut). Datorita faptului ca policlinica are contract incheiat cu CAS, pacientii au sansa de a opta pentru servicii medicala sau pentru consultatii de specialitate in mod gratuit. Aparatura folosita este de ultima generatie cu marci din Italia, Romania si Germania, capabila in efectuarea urmatoarelor serviciilor: electroterapie, laserterapie, magnetoterapie, ultrasunete, kinetoterpie, masaj, reflexoterapie.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 50 lei si ajunge la 120 lei.

Alfa Polyclinics este o institutie medicala apreciata pentru serviciile ireprosabile pe care le pune la dispozitia tuturor pacientilor. Echipele medicale sunt profesioniste, amabile, experimentate, implicate si pasionate de domeniul in care activeaza, avand la dispozitie echipament si aparaturi de ultima generatie. Cu toate acestea, din cauza numarului ridicat de pacienti, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Esti din capitala si cauti o clinica specializata in procedurile de recuperare medicala in Sectorul 4? Atunci iti sugeram sa iei in considerare clinicile, cabinetele si policlinicile amintite mai sus, unde vei avea ocazia de a face cunostinta cu o echipa medicala de exceptie, doritoare sa te ajute indiferent cat de grava este problema pe care o experimentezi. Datorita dotarilor de o performanta ridicata, vei beneficia de proceduri eficiente.