Meniu

Recuperare Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de recuperare medicala in sector 6 este o noua sansa la o viata sanatoasa pe care si-o pot oferi persoanele care intampina numeroase probleme medicale sau care au trecut printr-o interventie chirurgicala. Cu ajutorul specialistilor si prin intermediul unor programe personalizate in functie de nevoile lor, bucurestenii isi pot imbunatati rapid abilitatile functionale si pot scapa de durerile care ii afecteaza.

In acest articol vei descoperi cinci clinici medicale din Bucuresti, care sunt specializate in recuperare medicala. In aceste locatii, aflate in sectorul 6, sunt prezenti medici, dar si kinetoterapeuti sau fizioterapeuti cu experienta si cu pregatire in numeroase metode si tehnici de recuperare recunoscute in lumea intreaga pentru eficienta lor. 

Cat costa o consultatie de recuperare medicala in sector 6?

Pretul unei consultatii de recuperare medicala, in clinicile din sector 6, poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
PerfeKT Recovery
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Locatie accesibila, langa Piata Crangasi
 • Diverse servicii de recuperare medicala
 • Echipa cu experienta
 • Scheme de recuperare personalizate
 • Kinetoterapie pentru copii
 • Programe de slabit
 • Masaj terapeutic
Centrul PoeMedica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Trei medici specializati in recuperare medicala
 • Numeroase proceduri de recuperare
 • Scheme personalizate de tratament
 • Consultatiile de recuperare si tratamentele de fizioterapie sunt decontate prin CNAS
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Cabinete moderne
Centrul Gorjului
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Locatie accesibila, langa Piata Gorjului
 • Servicii personalizate de recuperare medicala
 • Medici si specialisti in recuperare
 • Consultatie de recuperare gratuita, cu bilet de trimitere
 • Servicii de recuperare pentru adulti si copii
 • Personal bine pregatit si amabil
Centrul Kinisis
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Personal experimentat
 • Diverse terapii de recuperare validate de practica internationala
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
 • Trei cabinete medicale in care activeaza medici primari
 • Clinica moderna
Mirunamed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica adaptata pentru persoanele cu dizabilitati
 • Personal atent, amabil si bine instruit
 • Medici specializati in recuperare medicala
 • Servicii de psihologie, psihoterapie si logopedie
 • Terapie comportamentala ABA
 • Atmosfera pozitiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de recuperare medicala din sector 6

Copiii sau adultii care necesita un program de recuperare medicala intr-o clinica din sector 6 au la dispozitie cinci centre foarte bine dotate, in care activeaza specialisti cu experienta vasta. Poti descoperi in continuare aceste clinici de top din Bucuresti, cu programe speciale destinate persoanelor care au nevoie de recuperare medicala profesionista.

1. PerfeKT Recovery

PerfeKT Recovery este un centru de recuperare medicala din sectorul 6 in care pacientilor li se ofera servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj. Echipa centrului este alcatuita din terapeuti experimentati, care au lucrat in diverse arii ale recuperarii medicale. Schemele de recuperare sunt personalizate pentru fiecare pacient, iar abordarea este ca, in acest proces, terapeutul si pacientul functioneaza ca o echipa. Intregul proces incepe cu o consultatie, in care medicul indica tratamentul ce trebuie urmat. Serviciile clinicii mai includ: programe speciale pentru gravide, slabit, kinetoterapie pentru copii, diverse tipuri de a de masaj.

Pretul unei consultatii de recuperare medicala este de 140 de lei.

Solutiile de recuperare propuse de specialistii de la PerfeKT Recovery sunt pe placul pacientilor care spun ca au scapat rapid de problemele medicale, fiind ajutati de terapeuti foarte bine pregatiti. Alte lucruri care au contribuit la o experienta placuta sunt: preturile accesibile, echipa tanara si dinamica, atmosfera pozitiva. Pe tot parcursul procesului de recuperare, oamenii spun ca s-au simtit motivati si inccrezatori.

Vezi parerile pacientilor despre PerfeKT Recovery
Vezi Pareri

2. Centrul PoeMedica

Centrul Medical PoeMedica din sectorul 6 se axeaza pe recuperare medicala, obstetrica-ginecologie, endocrinologie, laborator de analize si ecografie. O echipa de profesionisti entuziasti activeaza in cadrul acestei clinici, folosind aparatura performanta. Unele dintre servicii sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, respectiv consultatiile de recuperare si tratamentele de fizioterapie. Cabinetul de recuperare medicala ofera servicii de fizioterapie (curenti diadinamici, Trabert, TENS etc.), curenti de inalta frecventa sau de medie frecventa, laserterapie, ultrasunet, infrarosii. Sunt disponibile si aplicatii de namol cald, dar si servicii de masaj terapeutic si drenaj limfatic. Programele de recuperare sunt personalizate si sunt alcatuite de trei medici: dr. Daniela Poenaru – medic primar recuperare medicala si sef lucrari la UMF Carol Davila, dr. Simona Neagoie si dr. Ramona Adela Olaru – medici specialisti recuperare medicala.

Tariful unei consultatii de recuperare medicala este de 150 de lei, iar procedurile au tarife cuprinse intre 20 si 900 de lei. 

Potrivit opiniilor exprimate de pacienti, personalul din aceasta clinica este bine pregatit, rabdator, implicat si atent. Centrul medical este primitor si pune la dispozitie numeroase proceduri, astfel incat procesul de recuperare sa fie eficient, indiferent de probleme. Bucurestenii au mai remarcat si ca s-au simtit confortabil in fiecare zi de tratament, ca totul este curat si ca amenajarea spatiului este moderna.

3. Centrul Medical Gorjului

In cadrul Centrului Medical Gorjului din sectorul 6 sunt puse la dispozitie servicii de recuperare medicala personalizate, care sunt realizate de personalul medical cu experienta si pregatire vasta in acest domeniu: medici specialisti de recuperare medicala, kinetoterapeuti, maseuri, asistenti medicali de balneofizioterapie, asistenti medicali generalisti. Programele de recuperare se adreseaza pacientilor care au afectiuni reumatologice, ortopedice, neurologice, dar si copiilor (scolioza, amiotrofii spinale, torticolis, parapareza, sindrom Down etc.). Medicii pot efectua si la domiciliul pacientilor consultatii de recuperare.

Pretul consultatiei de recuperare medicala este de 150 de lei, in clinica, sau de 300 de lei la domiciliul pacientilor. 

Multi pacienti sunt incantati de rezultatele pe care le-au obtinut in aceasta clinica de recuperare. Bucurestenii spun ca au fost tratati cu amabilitate si profesionalism si ca totul este curat si bine pus la punct. Este laudata, de asemenea, si interactiunea personalului cu pacientii de varste mici, printr-o atitudine pozitiva si incurajatoare, ajutandu-ii astfel pe copii sa se recupereze mai usor si sa vina cu drag la proceduri. 

4. Centrul Kinisis

Centrul de recuperare medicala Kinisis din sectorul 6 este bazat pe un concept propriu de profilaxie, diagnostic, evaluare si tratament al bolilor sistemului osteo-musculo-articular. Echipa Centrului Kinisis este coordonata de un specialist grec cu o vasta experienta in acest domeniu –  Nikolaos Ioannou, specialist in balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala si pregatit suplimentar in terapii Yamasaki sau terapia „trigger points”. Astfel, bucurestenii pot beneficia de metode, tehnici si proceduri care sunt validate de practica internationala si care au rezultate imediate, la aceasta reusita contribuind si aparatura de ultima generatie. In centru sunt trei cabinete medicale: recuperare medicala, medicina interna, neurologie, ortopedie-traumatologie, in fiecare dintre ele fiind un medic primar cu experienta. 

Pretul consultatiei de recuperare medicala este de 130 de lei.

Impresia generala despre aceasta clinica este una apreciativa. Oamenii au remarcat profesionalismul, implicarea, empatia medicilor si a intregului personal. Ei spun ca au avut parte de un tratament personalizat, in functie de necesitati si ca astfel procesul de recuperare a fost rapid si eficient. In plus, conditiile din clinica sunt catalogate ca fiind excelente.

5. Mirunamed

Cabinetul de recuperare medicala Mirunamed din sectorul 6 ofera tratamente complexe de recuperare: kinetoterapie pentru sugari, copii si adulti, electroterapie, masaj terapeutic, consiliere psihologica. Aceste servicii sunt in special pentru persoanele cu dizabilitati, cum ar fi sindroame genetice sau afectiuni neurologice. Echipa cabinetului este alcatuita din trei fizioterapeuti, un kinetoterapeut si un psiholog clinician – psihoterapeut. Sunt si doi medici colaboratori: dr. Diana Popescu, medic specialist recuperare medicala si balneologie adulti si dr. Rodica Bulf, medic primar recuperare medicala si balneologie pentru copii. 

O consultatie de recuperare medicala la medicul specialist costa 150 de lei.

Serviciile clinicii Mirunamed sunt apreciate de pacientii de toate varstele. Aici sunt tratate in special persoanele cu dizabilitati, mai ales copii, iar apartinatorii acestora spun ca au parte de o atmosfera pozitiva, de empatie si profesionalism. Sunt apreciate si serviciile de evaluare a personalitatii, de psihoterapie si de consiliere psihologica parentala, dar si cele de kinetoterapie sau fizioterapie.

Concluziile noastre

Serviciile de recuperare medicala din sector 6 sunt de calitate superioara si se adreseaza mai multor categorii de afectiuni: ortopedice, reumatologice, neurologice etc. Atat copiii, cat si adultii pot beneficia de suportul fizioterapeutilor, kinetoterapeutilor, maseurilor si doctorilor specializati in recuperare medicala in drumul lor spre refacerea fizica si emotionala de dupa un accident, o afectiune sau o problema medicala.