Meniu

Recuperare Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de cateva sedinte de recuperare medicala in Buzau? Noi te ajutam sa ajungi in locul potrivit, pe mainile terapeutului potrivit. Recuperarea medicala te ajuta sa-ti imbunatatesti flexibilitatea si capacitatea de a desfasura activitatile obisnuite in fiecare zi. Totodata, sedintele de recuperare pot ameliora durerile si pot reduce riscul de complicatii, ducand la imbunatatirea calitatii vietii.

In Buzau sunt cateva clinici, cabinete si cativa specialisti care te pot ajuta sa ajungi la forma dorita, chiar daca ai trecut prin diverse probleme: accident vascular cerebral, o operatie ortopedica, o afectiune neurologica, o afectiune reumatologica etc. Citeste in continuare pentru a descoperi unde te poti recupera in cele mai bune conditii!

Cat costa o sedinta de recuperare medicala in Buzau?

Sedintele de recuperare medicala de la Buzau variaza in functie de mai multe criterii: pregatirea si notorietatea terapeutului, daca acesta ofera servicii in clinica sau la domiciliul clientului sau de alti factori. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele practicate in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare medicala
Rating
Website
Physiofit Plus
Clinica-Verificata
40-100 Ron
 • Pretul unei sedinte de Recuperare medicala este 40-100 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Diverse servicii de recuperare medicala
 • Personal specializat si amabil
 • Echipamente de ultima generatie
 • Ambianta placuta
Bogdan Scarlat
100-200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Recuperare medicala este 100-200 Ron
 • Terapeut acreditat si care se perfectioneaza constant
 • O bogata experienta profesionala
 • Servicii la domiciliul clientului
 • Program flexibil
 • Disponibil pentru urgente
 • Programe de recuperare personalizate
Bogdan Panaete
40-70 Ron
 • Pretul unei sedinte de Recuperare medicala este 40-70 Ron
 • Kinetoterapie si masaj
 • Profesionist cu experienta
 • Cabinet dotat cu aparate moderne
 • Rezultate de la prima sedinta
 • Seriozitate si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si specialisti in recuperare medicala din Buzau

In continuare, iti prezentam un clasament al specialistilor in recuperare medicala din Buzau. In acest fel, te vom ajuta sa iei cea mai buna decizie, daca ai primit recomandarea de a efectua cateva sedinte de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj.

1. Physiofit Plus

Cabinetul de recuperare medicala Physiofit Plus din Buzau ofera servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj din decembrie 2021. Scopul specialistilor de aici este de a le oferi pacientilor din acest oras solutii moderne de tratament, precum si posibilitatea de a intelege exact problemele medicale cu care se confrunta, pentru a-si imbunatati calitatea vietii. Procedurile moderne de fizioterapie se imbina cu kinetoterapia individuala pentru a raspunde nevoilor fiecarui pacient. Serviciile puse la dispozitie de personalul specializat de la aceasta clinica de recuperare din Buzau sunt: fizioterapie, electroterapie, terapia Tecar, Deep Oscillation, magnetoterapie, laser de inalta frecventa, terapie cu ultrasunete, recuperare cervicala, masaj somatic, Taping, Cupping, Dry Needling.

Pretul unei sedinte de recuperare medicala este cuprins intre 40 si 100 de lei.

Profesionistii de la acest centru de recuperare medicala sunt apreciati in mediul online de catre cei care le-au trecut pragul si au beneficiat de diverse servicii. Oamenii spun ca au simtit rezultate de la primele sedinte si ca amabilitatea personalului este de necontestat. Buzoienii mai apreciaza: aparatura de ultima generatie, diversitatea procedurilor de recuperare, ambianta placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Physiofit Plus
Vezi Pareri

2. Bogdan Scarlat

Kinetoterapeutul Bogdan Scarlat este specializat in recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie, avand experienta acumulata la Sucursala Ceres din Sarata-Monteoru din cadrul Complexului de Tratament Balnear si Recuperare. A urmat diverse cursuri de perfectionare pentru a fi mereu mai bun pentru clientii sai: terapie musculo-scheletala, terapie manuala ortopedica, neurofiziologia durerii si este terapeut acreditat Schroth, aceasta fiind o terapie care vizeaza scolioza. De asemenea, Bogdan Scarlat participa la conferinte si congrese in domeniu cu cercetari stiintifice.

Pretul sedintelor de recuperare este cuprins intre 100 si 200 de lei.

Profesionistul Bogdan Scarlat este recomandat de pacientii sau, care sustin ca au fost ajutati sa scape rapid de durerile si problemele pe care le-au avut. Oamenii spun ca alaturi de acest terapeut au lucrat ca o echipa pentru sanatatea lor, prin intermediul unor programe personalizate, flexibile si eficiente. 

3. Bogdan Panaete

Bogdan Panaete este un alt kinetoterapeut apreciat in Buzau, care le pune la dispozitie clientilor sai diverse servicii de recuperare medicala. In cabinetul sau individual de kinetoterapie si masaj, Bogdan Panaete isi ofera ajutorul, pentru care a studiat si s-a pregatit, persoanelor adulte si varstnice. Cabinetul este dotat cu echipamente moderne si performante, pentru a le oferi pacientilor toate conditiile pentru a se recupera rapid.

Pretul unei sedinte de recuperare este cuprins intre 40 si 70 de lei.

Activitatea kinetoterapeutului este apreciata de cei pe care ii trateaza. Oamenii spun ca Bogdan Panaete da dovada de seriozitate, implicare si pricepere, astfel incat rezultatele nu intarzie sa apara, chiar si dupa prima vizita in cabinetul sau. In plus, buzoienii mai declara ca au fost tratati cu empatie, amabilitate si ca se simt in siguranta in compania terapeutului.

Concluziile noastre

Serviciile de recuperare medicala din Buzau nu sunt foarte numeroase, dar cei cativa specialisti sunt apreciati pentru ceea ce fac. In timp ce unii terapeuti isi desfasoara activitatea in clinici sau cabinete individuale, dotate cu echipamente moderne si performante, altii isi ofera serviciile la domiciliul clientilor.

Indiferent pentru care dintre cei trei profesionisti in recuperare medicala vei opta, te vei bucura de servicii profesioniste, de amabilitate si de un ajutor binevenit in recuperarea de dupa interventii chirurgicale, accidentari, dureri etc.