Meniu

Recuperare Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul cand trebuie sa urmeze un tratament de recuperare medicala in Calarasi, oamenii se lovesc de o situatie neplacuta: nu stiu la ce clinica sa apeleze sau daca exista macar in oras astfel de servicii. Daca te afli in aceasta situatie, te invitam sa descoperi in acest articol informatii care iti vor fi de folos!

Recuperarea este utila in cazul multor probleme de sanatate si include un proces medical prin care sunt redate functia si capacitatea fizica a unei persoane care a trecut printr-o trauma (interventie chirurgicala, accident, accident vascular cerebral etc). Descopera unde poti incepe un astfel de tratament in Calarasi si cat costa!

Cat costa procedurile de recuperare medicala in Calarasi?

Serviciile de recuperare medicala in municipiul Calarasi au un pret diferit, in functie de procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Anaclinic
Clinica-Verificata
25-130 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de recuperare variaza intre 25-130 Ron
  • Medic specializat in Recuperare medicala
  • Echipa numeroasa de terapeuti
  • Diverse terapii de recuperare pentru copii si adulti
  • In contract cu CAS
  • Tratamente personalizate
  • Echipamente moderne
  • Ambient placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face recuperare medicala in Calarasi

In Calarasi, exista o clinica specializata in recuperare medicala la care te poti prezenta pentru o consultatie si un tratament personalizat, in functie de nevoile si de starea de sanatate:

Anaclinic

Anaclinic este o clinica de recuperare medicala din Calarasi, inaugurata in 2017, unde poti beneficia de numeroase servicii de specialitate. Un medic specialist in recuperare ofera consultatii si planuri de tratament pentru diverse afectiuni si probleme de sanatate ce tin de medicina fizica. Ulterior, terapeutii specializati lucreaza cu pacientii, in functie de nevoile fiecaruia, oferind diverse tratamente: kinetoterapie pentru copii si adulti, elongatii sau tractiuni vertebrale, masaj terapeutic, drenaj limfatic, reflexoterapie, electrostimulare, electroterapie, magnetoterapie, Terapia Tecar, Terapia Shockwave, laserterapie, kinesio tape si infiltratii. 

Pretul unei proceduri de recuperare variaza intre 25 si 130 de lei.

Aceasta clinica de recuperare medicala este apreciata in Calarasi, pentru multele avantaje pe care le ofera: medici cu experienta, terapeuti specializati in diverse terapii si tratamente, faptul ca se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si pentru atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Anaclinic
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca este o singura clinica de recuperare medicala din Calarasi, aceasta resuseste sa vina in sprijinul locuitorilor cu servicii diverse si terapii moderne. Aceasta clinica a fost inaugurata in 2017 si inca de atunci s-a remarcat prin profesionalism si servicii cu un bun raport calitate-pret.

Asadar, daca ai nevoie sa urmezi un plan de recuperare medicala, aici este locul potrivit, pentru ca unitatea este dotata cu echipamente moderne, iar terapeutii sunt specializati in diverse terapii.