Meniu

Recuperare Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui centru de recuperare medicala in Constanta, atunci ai ajuns in locul potrivit! Citind articolul de fata vei afla informatii esentiale in ceea ce priveste modul in care clinicile din zona isi desfasoara activitatea, de la tarifele practicate, la reputatia obtinuta de acestea. Pe urma, te vei putea programa pentru o consultatie la clinica cea mai potrivita pentru tine! 

Orasul Constanta nu reprezinta o destinatie ideala doar pentru turism, ci si pentru serviciile de recuperare medicala pe care centrele de aici le pun la dispozitia tuturor celor interesati. Multe probleme de sanatate pot fi remediate printr-un program personalizat. De aceea, daca intentionezi sa vizitezi o clinica din oras, nu trebuie sa mai stai pe ganduri! 

Cat costa serviciile de recuperare medicala in Constanta? 

In ceea ce priveste costul recuperarii medicale in Constanta, acesta variaza in functie de mai multi factori, dintre care cel mai important este tipul de tratament pe care il urmeaza un pacient. O consultatie este esentiala pentru a stabili obiectivele programului de recuperare si modul in care se va desfasura acesta. Mai multe detalii despre preturi sunt incluse in acest tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alya Center
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Colaborare CAS
 • Curatenie
 • Acces facil pentru persoanele cu dizabilitati
Renastesine Clinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil, inclusiv sambata
 • Experienta in domeniu
Clinica Flexmed
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Personal calificat
 • Aparatura moderna
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Locatie accesibila
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Curatenie
Equilibrium
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura ultraperformanta
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Vouchere cadou
 • Experienta in domeniu
 • Spatiu insuficient
Fiziozone
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal calificat
 • Aparatura ultraperformanta
 • Dezvoltare profesionala continua
 • Reduceri in functie de numarul de sedinte
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Ampla experienta in domeniu
 • Diverse pachete si abonamente
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza servicii de recuperare medicala in Constanta 

Topul de mai jos este alcatuit din cinci centre de recuperare medicala din Constanta, in care se efectueaza un portofoliu variat de servicii, de la sedintele de kinetoterapie, la cele de fizioterapie si diferite tipuri de masaj. Dupa evaluarea initiala, medicul iti va spune care este cel mai eficient mod prin care poti scapa de durere, elaborand totodata un plan de tratament. 

1. Alya Medical Center

Pentru inceput, oamenii se pot programa la o consultatie in vederea obtinerii unui program de recuperare medicala la Alya Medical Center in Constanta. Gama de servicii este una variata: masaj regional, drenaj limfatic, masaj general, kinetoterapie individuala sau in grup, electroterapie etc. Exista servicii care pot fi efectuate atat la cabinet, cat si la domiciliul pacientului, in functie de starea lui de sanatate. Centrul ofera diverse pachete de recuperare medicala, precum este cel pentru pensionari, care consta in consultatie si 2 proceduri de electroterapie pe zi, timp de 10 zile. Sumele pot fi decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. Programele de tratament se adreseaza tuturor pacientilor, indiferent de varsta. Personalul clinicii este pregatit sa-si foloseasca toate cunostintele acumulate pe parcursul activitatii profesionale, pentru a oferi solutii cat mai potrivite. 

Costul unei consultatii de specialitate la cabinet este de 200 de lei, iar la domiciliu, de 400 de lei. 

Cuvintele care descriu cel mai bine activitatea Alya Medical Center sunt seriozitatea, calitatea si profesionalismul. Centrul asigura acces facil pentru persoanele cu dizabilitati, astfel incat toti pacientii sa aiba sansa sa beneficieze de servicii in conditii optime de confort. Centrul este curat si dotat cu aparatura moderna, in special pe partea de recuperare medicala. 

Vezi parerile pacientilor despre Alya Medical Center
Vezi Pareri

2. Renastesine Clinique

La baza clinicii de recuperare medicala din orasul Constanta, Renastesine, se afla o echipa perfectionista si plina de profesionalism, iar principalul ei obiectiv este de a trata pacientii la cele mai inalte standarde de calitate. Portofoliul de servicii este unul variat, in care se regasesc masajul terapeutic, electroterapia si infiltratiile. La centru, oamenii il pot gasi pe Dr. Alexandru Mascan, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie, absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii Ovidius si care a efectuat studii de specializare in cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca. Clinica are program de luni pana vineri, de la ora 9 dimineata pana la 8 seara. Sambata programul se incheie la pranz, ora 2. 

Cu privire la consultatia medicala, pretul este de 150 de lei. 

Personalul medical din cadrul Renastesine Clinique iese in evidenta prin profesionalism si omenie, dupa cum au remarcat mai multi pacienti care au beneficiat de serviciile de aici. Programul flexibil le permite multora sa beneficieze de o sedinta de recuperare medicala, indiferent de cat de ocupati sunt in general, iar calitatea serviciile ii determina sa recomande clinica. 

3. Clinica Flexmed  

Flexmed este o alta clinica de recuperare medicala, ce se afla in Constanta si dispune de aparatura performanta, pentru efectuarea unei game variate de servicii. Aici isi practica meseria o echipa formata din oameni cu studii superioare, care se axeaza pe nevoile pacientilor, dar si pe propria dezvoltare in domeniu. Mai exact, din echipa fac parte medici primari si specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie precum Dr. Sebil Demirgian, respectiv Dr. Adela Lulea, dar si Gabriela Lengyel, care este asistent medical BFT si kinetoterapeutul Iulia Cioaca. Clinica se specializeaza pe recuperarea afectiunilor ortopedice, neurologice, sportive si reumatologice. De asemenea, pacientii clinicii pot beneficia de diverse pachete, in care sunt incluse mai multe sedinte de recuperare medicala, atat de fizioterapie, cat si de kinetoterapie sau masaj. 

Pretul unei consultatii variaza intre 150 si 190 de lei, in functie de pregatirea medicului ales. 

Oamenii care recomanda serviciile prestate in cadrul clinicii Flexmed o fac datorita personalului amabil si profesionist care asigura efectuarea unor tratamente de calitate. Alte aspecte apreciate sunt curatenia, muzica si atmosfera foarte placuta. Locatia este accesibila, iar in apropierea ei se afla statia de autobuz si locuri de parcare gratuite, asa ca nu exista probleme legate de transport.  

4. Equilibrium 

Centrul de recuperare medicala Equilibrium din Constanta iese in evidenta prin dotarea cu aparatura ultraperformanta si personalul bine pregatit. Aceste doua elemente asigura diagnosticarea, evaluarea si tratarea pacientilor care se confrunta cu boli cronice sau cu diverse consecinte din urma unor accidente. Din echipa fac parte medici primari si specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie, precum Dr. Daniela Profir, respectiv Dr. Ramona-Mihaela Zainea, dar si kinetoterapeuti ca Liliana Rusen si Ana-Maria Stan. Cei care aleg serviciile centrului Equilibrium beneficiaza de tratamente personalizate, care includ fizioterapia, kinetoterapia, masajul terapeutic si termoterapia. Pacientii au acces la o gama variata de pachete in care sunt incluse mai multe sedinte de recuperare medicala; pachetele cu 5 sedinte trebuie consumate in decurs de o luna, in timp ce abonamentele alcatuite din 10 sedinte au ca termen de valabilitate doua luni din momentul achizitiei. In plus, centrul le ofera posibilitatea oamenilor sa achizitioneze vouchere cadou, in valoare de 100, 200 si 300 de lei. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 150 de lei. 

Medicii si terapeutii din cadrul centrului Equilibrium sunt apreciati pentru bunatatea si devotamentul de care dau dovada in interactiunea cu pacientii. Profesionalismul si experienta in domeniu nu sunt trecute cu vederea de cei care au beneficiat de tratamente aici. Singurul aspect negativ asupra caruia au atras atentia pacientii este spatiul de o dimensiune redusa. 

5. Fiziozone  

Un ultim centru la care pot apela cei interesati in vederea efectuarii recuperarii medicale in orasul Constanta, este Fiziozone. Echipa medicala de aici pune pe primul loc confortul si starea de bine a pacientului. De ramura de recuperare se ocupa medici primari, precum Dr. Andreea Mirita, Dr. Adriana Dragan, Dr. Mihaela Minea etc. Cei 20 de ani de experienta clinica asigura elaborarea unor programe de tratament eficiente, indiferent de problema medicala de care sufera un om. Personalul este alaturi de pacient, de la consultatie si pana la finalizarea tratamentului, pentru ca totul sa mearga conform planului. Serviciile de care pot beneficia pacientii variaza de la cele de fizioterapie, la kinetoterapie si infiltratii. Mai mult decat atat, clinica ofera reduceri in functie de numarul de sedinte. Programarile se pot face online sau printr-un apel telefonic. 

Pentru o consultatie de specialitate, pretul este de 200 de lei. 

Echipa centrului Fiziozone este apreciata pentru profesionalism, seriozitate si entuziasm. Serviciile de calitate superioara de care au beneficiat in mai multe randuri pacientii centrului sunt oferite de un personal amabil si prompt. Un alt aspect pe care il apreciaza oamenii este caracterul modern pe care il are centrul. Din pacate, au existat si cateva episoade in care programarile nu au fost respectate, iar pacientii au fost nevoiti sa astepte. 

Concluzii

In final, ai posibilitatea sa urmezi programul de recuperare medicala de care ai nevoie in Constanta, printr-o programare la unul din centrele prezentate mai sus. Pe baza informatiilor obtinute din consultatia initiala, specialistii vor elabora un plan de tratament care sa te ajute nu doar sa reduci, ci chiar sa elimini durerea provocata de afectiunea medicala de care suferi.