Meniu

Recuperare Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu o anumita afectiune sau medicul ti-a recomandat sa beneficiezi de anumite proceduri de recuperare medicala in Ploiesti, te invitam sa citesti in continuare acest articol, din care vei afla care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam. Stim ca este dificil sa gasesti de unul singur o clinica de incredere, mai ales cand exista atat de multe optiuni disponibile, motiv pentru care ne-am hotarat sa iti selectam cateva clinici care sunt puternic frecventate de pacienti si care ofera rezultate benefice.

Cu alte cuvinte, Ploiesti este un oras in care vei gasi o multime de institutii medicale care sa fie specializate in recuperare medicala, o procedura care este recomandata fie ca metoda de tratare a unei afectiuni, fie ca metoda de reabilitare in urma unei interventii chirurgicale complexe. Parcurge in continuare acest articol si fii la curent cu cele mai moderne clinici la care poti apela.

Cat costa o sedinta proceduri pentru recuperare medicala in Ploiesti?

Inainte de stabilirea unui plan de recuperare medicala, specialistii din Ploiesti efectueaza o consultatie amanuntita, prin intermediul careia afla care este problema de sanatate de care pacientul sufera. In functie de afectiune, medicul stabileste un plan pe care sa il puna in aplicare pentru o tratare rapida si eficienta. Afla care este pretul pentru o sedinta de recuperare medicala, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
FizioAktiv
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 30 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Rezultate excelente
 • Curatenie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si implicata
Zen Therapy
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 30 Ron
 • Mediu prietenos
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
FIZIOteam
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 40 Ron
 • Centru profesional de recuperare medicala
 • Personal profesionist, implicat si dedicat
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rating ridicat
Clinica Medliv
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 30 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Echipament modern si performant
 • Diagnostic corect si plan eficient de recuperare
AS Medical
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 20 Ron
 • Echipamente si dotari performante
 • Cadre medicale profesioniste si bine pregatite
 • Amabilitate, abordare moderna si pasiune pentru medicina
 • Rating ridicat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in recuperare medicala in Ploiesti

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru un plan de recuperare medicala in Ploiesti sau ti-a fost recomandat de medicul specialist sa urmezi astfel de proceduri de reabilitare, iti sugeram sa citesti mai departe, pentru a descoperi cinci institutii medicale specializate in aceasta practica medicala. Afla care sunt dotarile acestora, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale pentru efectuarea procedurilor de recuperare:

1. FizioAktiv

FizioAktiv este un centru de recuperare medicala din Ploiesti, care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate ca afectiunile reumatice, musculare sau articulare. Principalul obiectiv al clinicii este sa se diminueze durerile resimtite la nivelul articulatiilor, imbunatatind rezistenta musculara. Echipa de terapeuti este una tanara, dinamica si usor adaptabila, cu o experienta vasta in domeniul recuperarii. Aceasta a fost formata atat in mediul universitar, cat si prin cursuri de specializare, avand competenta de a stabili un plan eficient de tratament, dar si de a indruma pacientul in timpul sedintelor de recuperare. Printre procedurile aplicate sunt amintite si: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, drenaj limfatic, elongatii vertebrale si servicii pentru persoanele care petrec mult timp pe scaun, in fata calculatorului. Echipamentele si aparaturile care se afla in cadrul acestui centru sunt de o performanta inalta, fiind capabile sa ofere rezultate ireprosabile chiar si din primele sedinte.

Pretul pentru o sedinta porneste de la 30 lei si poate ajunge la 150 lei.

Centrul de recuperare a obtinut un rating ridicat, pacientii declarandu-se multumiti de serviciile si procedurile de care au beneficiat. Echipa medicala este profesionista, atenta la detalii, amabila si competenta in efectuarea unui act medical, iar aparaturile puse la dispozitie sunt de ultima generatie. Astfel, rezultatele obtinute sunt excelente, chiar si in cazul pacientilor cu afectiuni severe.

Vezi parerile pacientilor despre FizioAktiv
Vezi Pareri

2. Zen Therapy

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de recuperare medicala din Ploiesti pentru tratarea unei probleme de sanatate, atunci poti lua in considerare Zen Therapy, un cabinet care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Printre serviciile care iti sunt puse la dispozitie se amintesc si: kinetoterapie, fizioterapie, terapie TECAR, fizioterapie LASER, fizioterapie ultrasunete, kinetec, masaj terapeuric, masaj pat role jad, recuperare kinetec si biorezonanta. Clinica este dotata in mod corespunzator pentru efectuarea tuturor acestor servicii si proceduri la standarde superioare, avand ocazia de a beneficia de rezultate optime inca de la primele sedinte aplicate. Echipa medicala este compusa din terapeuti cu experienta in actul medical, avand intotdeauna situatia sub control, chiar daca afectiunea de care suferi este severa si complexa. 

Pretul pentru o sedinta de proceduri de recuperare medicala incepe de la 30 lei si poate ajunge la 200 lei, in functie de procedurile recomandate.

Mediul este prietenos si primitor, iar tratamentele puse in aplicare ofera rezultate notabile chiar si din primele sedinte, motiv pentru care centrul de recuperare medicala a obtinut un rating ridicat. Echipa de specialisti este formata din terapeuti profesionisti, amabili, atenti la necesitatile pacientilor si intotdeauna cu zambetul pe buze, lucruri care sunt definitorii in actul medical. In plus, aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta ridicata, contribuind la efectuarea unor proceduri cu rezultate excelente. 

3. FIZIOteam

FIZIOteam este un cabinet de recuperare medicala din Ploiesti, aflat sub coordonarea kinetoterapeutului principal, Catalin Iarca. Acesta are o experienta de peste 15 ani in domeniu si se afla in colaborare cu specialisti din Brasov si Bucuresti, care au, de asemenea, o experienta de peste 10 ani in ceea ce priveste recuperarea medicala. Printre serviciile de care pacientii pot beneficia se numara si: electroterapie (tens, microcurent, kots, russian stim, diadinamic, interferential, hvc, h wave), kinetoterapie (reeducare posturala, tratarea cifozelor, reeducare motorie etc.), fizioterapie (cu laser rosu, infrarosu, bioptron, solux, ultrasunet, parafina) si masaj (clasic terapeutic, segmentar si de relaxare). Echipamentele si aparaturile care se afla la dispozitia specialistilor sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la realizarea unor sedinte eficiente si cu rezultate excelente.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 40 lei si poate ajunge  la 250 lei.

Cabinetul Fizioteam din Ploiesti este caracterizat de catre pacienti ca fiind un centru profesional, orientat catre solutii optime si eficient in realizarea procedurilor necesare de recuperare medicala. Personalul da dovada de profesionalism, implicare si dedicare in actul medical, iar aparaturile care se afla la dispozitia sa sunt de ultima generatie, pentru efectuarea unor proceduri eficiente.

4. Clinica Medliv

Clinica Medliv este o clinica de recuperare medicala din Ploiesti, care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse afectiuni sau probleme de sanatate. Datorita contractului incheiat cu CAS, serviciile de recuperare sunt decontate. Programele de recuperare medicala se aplica pentru o gama larga de afectiuni si persoane, cum ar fi: disfunctionalitati ale aparatului locomotor, neurologice, cardiovasculare, reumatismale, osteoporoza, pentru sportivi, copii, adolescenti. Echipa medicala este formata din medici si practicieni de renume ca dr. Ion Ciprian Ivanescu si dr. Emil Laurentiu Cotenescu (medici primari de recuperare, medicina fizica si balneologie) care au competenta de a efectua un act medical ireprosabil. Tehnica medicala folosita este ultramoderna, la curent cu noile aparitii, astfel incat procedurile aplicare sa fie cat mai eficiente. 

Tariful aplicat pentru sedintele de recuperare medicala incepe de la 30 lei si poate ajunge la 200 lei, daca nu poti veni cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Rating-ul clinicii de recuperare medicala este ridicat, multumita serviciilor ireprosabila si a procedurilor aplicate cu profesionalism. Echipa de medici si terapeuti este vasta, atenta la nevoile pacientului, amabila si bine pregatita, avand la dispozitie un echipament modern, prin intermediul caruia pot stabili un diagnostic corect, dar prin care pot realiza si procedurile terapeutice. 

5. AS Medical

AS Medical este o clinica multidisciplinara din Ploiesti, care ofera si servicii de recuperare medicala pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate. Din fericire, clinica a incheiat un contract cu CAS PH, oferind tuturor pacientilor sansa de a beneficia de servicii decontate de recuperare. Kinetoterapia, fizioterapia si terapiile de recuperare medicala ca terapia Tecar, elongatia vertebrala, electroterapie, magneto flux, laser de inalta intensitate sunt practicate in cadrul clinicii la standarde superioare. Echipamentele cu tehnologie de ultima generatie si salile special amenajate sustin echipa medicala pentru performanta si permit o observare exacta a afectiunilor, astfel, diagnosticarea si schemele terapeutice fiind bine realizate. In plus, echipa de medici este pluridisciplinara.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 20 lei si poate ajunge la 165 lei in functie de procedurile alese.

Multe dintre recenziile postate in mediul online releva activitatea calitativa desfasurata de cadrele medicale, care sunt laudate pentru abordarea moderna, amabilitate si profesionalism. Echipamentele si aparaturile folosite sunt moderne si performante, contribuind la efectuarea unui act medical ireprosabil. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

Concluzii

Esti in cautarea unei echipe medicale specializate in procedurile de recuperare medicala in Ploiesti? Atunci recomandarile de mai sus iti pot fi de un real folos, pentru ca vei descoperi o echipa profesionista de medici si terapeuti care iti vor veni in ajutor pentru stabilirea unui plan eficient de reabilitare. De asemenea, si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca actul medical este unul ireprosabil.