Meniu

Recuperare Sibiu  

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe despre serviciile de recuperare medicala din Sibiu? Ei bine, parcurgand articolul de fata iti vei face o idee clara in legatura cu activitatea centrelor din oras, de la facilitatile pe care le ofera, la tarifele practicate. Cele mai multe dintre ele pun la dispozitia oamenilor interesati o gama variata de abonamente, din care acestia il pot alege pe cel mai potrivit pentru ei. 

Orasul Sibiu nu iese in evidenta doar datorita potentialului sau turistic, ci si prin cat de dezvolata este ramura de recuperare medicala. De aceea, exista persoane care viziteaza orasul tocmai cu scopul de a beneficia de sedinte de fizioterapie sau de kinetoterapie, la standarde ridicate. Tot ce trebuie sa faci pentru a avea si tu acces la astfel de servicii este sa te programezi la o consultatie! 

Cat costa serviciile de recuperare medicala in Sibiu? 

Intervalul preturilor programelor de recuperare medicala din orasul Sibiu este dificil de determinat, intrucat fiecare centru vine cu oferte periodice, care sa le permite oamenilor sa beneficieze de tratamentul de care sunt interesati, la un pret mult mai accesibil. Totusi, pentru a vedea suma de la care pornesc, de obicei, aceste preturi, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Sport Med Lab
1 Clinica-Verificata
175 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 175 Ron
 • Recuperare medicala si recuperare sportiva avansata
 • Echipamente ultramoderne
 • Echipa de profesionisti cu experienta
 • Amabilitate si suport moral pentru fiecare pacient
 • Tratamente personalizate
 • Consultatii medicale de specialitate
 • Fizioterapie si kinetoterapie
Centrul Aria
2
170 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 170 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Contract CJAS
 • Atmosfera
RMN Diagnostica
3
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Diverse pachete
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Policlinica Astra
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CJAS
 • Personal nepregatit la receptie
Reabilitare Sana
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Echipament medical modern
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de confort
 • Program flexibil
Clinica Paltinul
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Consultatii la domiciliu
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Locuri de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera programe de recuperare medicala in Sibiu:

Pentru a crea topul de mai jos au fost selectate cinci centre care ofera servicii de recuperare medicala in Sibiu. Fiecare clinica este insotita de o scurta prezentare, in care sunt detaliate aspecte precum pregatirea terapeutilor care isi desfasoara activitatea acolo sau cum arata unul din abonamentele ce pot fi achizitionate la centru: 

1.  Sport Med Lab

Sport Med Lab s-a remarcat pe piata serviciilor de recuperare medicala din Sibiu prin oferta variata de tratamente si proceduri, fiind o clinica specializata atat in recuperare medicala, cat si in recuperare sportiva avansata, acesta fiind un concept unic in Romania. In aceasta locatie, pacientii cu afectiuni musculo-scheletice gasesc cu usurinta rezolvarea problemelor lor, prin tratamente personalizate efectuate de specialisti cu experienta ce fac parte dintr-o echipa nationala si internationala calificata in domeniul recuperarii si cu o experienta de peste 20 de ani. In clinica sunt abordate programe de recuperare specializate, precum si programe de revenire in sport, fiind tratate atat persoanele active, care au suferit accidentari in timpul antrenamentelor sau al competitiilor sportive, cat si persoanele cu diverse patologii.

Pretul unei sedinte de fizioterapie variaza intre 100 si 250 de lei, iar pretul consultatiei porneste de la 175 de lei.

Diversitatea serviciilor de recuperare, echipamentele ultramoderne, aportul in recuperarea sportiva si medicala, atmosfera placuta si sprijinul moral primit de fiecare pacient – sunt doar cateva dintre lucrurile pe care sibienii le apreciaza foarte mult in aceasta locatie. Clientii spun ca echipa din aceasta clinica este extraordinara si ca reuseste de fiecare data sa identifice si sa aplice cele mai bune solutii de recuperare in fiecare caz.

Vezi parerile pacientilor despre Sport Med Lab
Vezi Pareri

2. Centrul Aria 

Serviciile de recuperare medicala din cadrul Centrului Aria din Sibiu se adreseaza tuturor celor care sunt pregatiti sa depuna efort pentru a-si imbunatati starea de sanatate! Echipa centrului este formata din medici primari in recuperare, medicina fizica si balneologie, precum Dr. Viorel Dima sau Dr. Claudia Micu, dar si din medici specialisti in recuperare fizica precum Dr. Ioan Suciu sau din fizioterapeuti ca Razvan Boaba sau Madalina Dumitru. Rezultatele favorabile sunt obtinute cu ajutorul tehnologiei utilizate, care asigura o recuperare accelerata si eficienta. Cu privire la portofoliul de servicii, acesta este unul variat, in care se regasesc consultatiile, sedintele de fizioterapie, cele de kinetoterapie, dar si procedurile speciale. De asemenea, asigurarea de sanatate plateste integral sau partial costurile serviciilor. 

Pentru o consultatie de reabilitare cu un medic specialist, pretul este de 170 de lei, iar o consultatie cu un medic primar costa 190 de lei. Consultatia impreuna cu planul de tratament costa 220 de lei. 

Centrul de recuperare Aria este apreciat ca fiind bine dotat, iar personalul este unul profesionist, dornic sa ofere sprijin si sfaturi acolo unde este nevoie. Serviciile sunt adresate tuturor categoriilor de varsta, de la copii, la adulti si seniori. 

3. RMN Diagnostica

In cadrul Centrului Medical RMN Diagnostica se efectueaza o gama variata de servicii, printre care se numara si cele de recuperare medicala, oferite de medici bine pregatiti din Sibiu. Centrul este dotat cu echipament de ultima generatie, precum aparatul CareTherapy, care are ca scop scurtarea timpului de refacere. Echipa centrului este alcatuita atat din medici primari si specialisti in medicina fizica si reabilitare, precum Dr. Adriana Ciora, care se afla in contract CAS, respectiv Dr. Daniel Luca, cat si din kinetoterapeuti ca Elena Constantin, Alexandra Bozdog, Patrick Costea etc. Pe langa consultatia initiala, in portofoliul de servicii se regasesc sedintele de kinetoterapie, Care Therapy, crioterapie, electrostimulare, electroterapie, masaj terapeutic etc. Cei interesati pot opta pentru pachete alcatuite din mai multe sedinte, in care sunt combinate diferite proceduri de fizioterapie, in scopul de a obtine rezultate de calitate in timp util. 

Pretul unei consultatii de recuperare medicala variaza intre 220 si 230 de lei, in functie de medicul ales pentru efectuarea ei. 

Personalul clinicii este placut, profesionist si dornic sa ajute. Cei care au optat pentru un program de kinetoterapie au reusit sa se refaca dupa cateva sedinte, motiv pentru care au si recomandat serviciile centrului. Exista si cateva minusuri, care nu sunt legate de calitatea tratamentului, ci de organizare, precum faptul ca programarile nu sunt mereu respectate. 

4. Policlinica Astra 

Infiintata inca din anul 1999, Policlinica Astra a continuat sa-si perfectioneze si sa-si extinda portofoliul de servicii, astfel incat, in prezent, sa includa printre altele si elaborarea unor programe de recuperare medicala, tot in Sibiu. De aceasta ramura se ocupa Dr. Silvia Tomuta, medic primar in fizioterapie, Dr. Viorel Dima, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie, dar si Dr. Anisoara Stefanescu, medic specialist in reabilitare medicala. Mai mult decat atat, consultatiile oferite de Dr. Anisoara Stefanescu pot fi decontate de CJAS. Pe langa acest serviciu, pacientii pot opta si pentru infiltratii, laserterapie, fizioterapie, magnetoterapie sau electroterapie. Imbunatatirea constanta a modului de lucru asigura, pe de-o parte, conditii optime de siguranta si pe de-alta parte, rezultate excelente. 

Pretul consultatiei porneste de la 180 de lei. 

Persoanele care recomanda Policlinica Astra o fac datorita serviciilor de calitate, oferite de un personal medical amabil si totodata profesionist. Din pacate, mai multi pacienti au observat ca personalul de la receptie este slab pregatit, din cauza ca nu ofera informatii suficiente. 

5. Recuperare Sana  

Centrul de reabilitare Sana ofera servicii de recuperare medicala atat copiilor, cat si adultilor din Sibiu. In general, serviciile prestate sunt cele de kinetoterapie, osteopatie si fizioterapie, precum electroterapia, terapia Tecar, cea cu ultrasunete, terapia cu laser si magnetoterapia. Programul este  unul flexibil, de la ora noua dimineata si pana la sapte seara, astfel incat chiar si persoanele ocupate pot sa-si faca o programare pentru o consultatie de specialitate. Programarile se pot face la telefon. 

Pentru o consultatie, tariful este de 170 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de Centrul de Recuperare Sana au avut parte de o experienta pozitiva, lucru care le-a determinat sa recomande procedurile si altor oameni care se afla intr-o situatie similara si au nevoie de sprijin. 

6. Clinica Paltinul

Deschisa pentru prima data in anul 1994, Clinica Paltinul a avut suficient timp la dispozitie pentru a-si extinde gama de servicii, astfel incat echipa medicala sa poata oferi programe de recuperare medicala si nu numai in Sibiu. De aceste servicii se ocupa Dr. Letitia Muntean, medic specialist de recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, As. Papusneac Cristina, dar si terapeuti precum Maria Truta, Alexandra Loredana Moisa etc. In cazul in care pacientii nu se pot deplasa pana la spital, acestia pot opta pentru o consultatie la domiciliu. Printre serviciile clinicii se afla kinetoterapia individuala sau in grup, diverse proceduri de fizioterapie, masajul etc. Oamenii pot opta si pentru diverse pachete in care sunt incluse mai multe sedinte si proceduri de recuperare.  

Pretul unei consultatii este de 180 de lei. 

Clinica Paltinul este apreciata in mod deosebit pentru atmosfera placuta, care le permite pacientilor sa se relaxeze in timpul tratamentului. Nici promptitudinea personalului nu este trecuta cu vederea. De asemenea, in apropierea clinicii exista mai multe locuri de parcare, pe care soferii le pot folosi in mod gratuit. 

Concluzii 

In cele din urma, recuperarea medicala in Sibiu se poate face la una din clinicile de mai sus, prin intermediul unui program individualizat. De regula, programul nu se rezuma doar la cateva sedinte de kinetoterapie, ci si la proceduri de fizioterapie si masaj, pentru a obtine cele mai bune rezultate.