Meniu

Recuperare Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imbunatatirea mobilitatii corpului, a flexibilitatii articulatiilor si ameliorarea problemelor manifestate la nivelul aparatului lombar sunt de domeniul recuperarii medicale. In Suceava, exista suficiente optiuni de clinici catre care iti poti indrepta atentia si care sunt dispuse sa te ajute cu problemele de care suferi. In multe cazuri, cand pacientul trece printr-o interventie chirurgicala destul de complicata, procedurile de recuperare medicala se dovedesc a fi de un real ajutor. In cazul acestora sunt imbinate tehnici de masaj, kinetoterapie si fizioterapie, astfel incat reabilitarea sa fie un succes. 

Daca locuiesti in Suceava, poti opta pentru una dintre clinicile disponibile si specializate in acest domeniu, pentru a solicita ajutorul cadrelor medicale si a terapeutilor. Acestia au competenta de a elabora planuri eficiente de recuperare, incluzand proceduri si tratamente personalizate, pentru ca vindecarea sa fie cat mai eficienta. In cele ce urmeaza iti prezentam unele dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau, asa ca te incurajam sa arunci o privire pentru a le descoperi.

Cat costa o sedinta de recuperare medicala in Suceava?

Inainte de a merge la o clinica de recuperare medicala in Suceava, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu privire la costurile care sunt aplicate pentru astfel de sedinte, pentru a sti ce suma de bani trebuie sa pregatesti. Consulta-te cu tabelul de mai jos in care iti prezentam tarifele practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Kineto Family
Clinica-Verificata
20-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-70 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa bine pregatita de specialisti
 • Atmosfera prietenoasa si relaxanta
Dr. Andrei Costea
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 25-100 Ron
 • Servicii, proceduri si tratamente eficiente
 • Abordari moderne
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Atmosfera placuta
Clinica Alexandru
70-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 70-120 Ron
 • Gama moderna si performanta de aparaturi
 • Ambient relaxant, placut si confortabil
 • Consultatii de specialitate
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de recuperare
 • Echipa implicata si profesionista
FizioMed
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici si terapeuti empatici, profesionisti si experimentati
 • Solutii eficiente si personalizate
 • Aparaturi moderne si performante
Dr. Constatinescu
25-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 25-100 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Proceduri si tratamente eficiente
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Atmosfera confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu specialitatea de recuperare medicala in Suceava

Alegerea unei institutii medicale in care sa iti desfasori procedurile de recuperare medicala in Suceava este dificila, pentru ca iti doresti sa beneficiezi de servicii de calitate intr-un cadru de incredere. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top cinci al clinicilor spre care iti poti indrepta atentia. Iata ce trebuie sa stii despre acestea, dar si cat de bine dotate sunt pentru desfasurarea unor proceduri calitative:

1. Kineto Family

Kineto Family este o clinica de recuperare medicala din Suceava, adresata tuturor pacientilor care au nevoie de proceduri si terapii prin care sa isi amelioreze problemele aparatului lombar sau prin care sa isi recapete flexibilitatea corpului. Echipa de specialisti isi dedica timpul si activitatea pentru a le oferi tuturor pacientilor sansa de a se insanatosi prin metode fara durere. Din cadrul serviciilor de reabilitare fac parte si: electroterapia, laserterapia, terapia Tecar, termoterapia, terapia cu ultrasunete, Shockwave, masajul terapeutic, drenajul limfatic, terapia Trigger Points, bandajarea neuromusculara si kinetoterapia. Aparaturile pe care cadrele medicale si terapeutii le folosesc pentru a indeplini cu succes aceste proceduri sunt de ultima generatie si calitative. Astfel, pacientii se pot baza pe faptul ca vor beneficia de un tratament eficient. 

Pretul pentru o sedinta de proceduri de recuperare medicala porneste de la 20 lei si ajunge la 70 lei.

Clinica de recuperare este bine cotata de catre pacienti, acestia postand recenzii pozitive in unanimitate. Echipa de specialisti este experimentata, profesionista, capabila sa puna in aplicare planuri personalizate de tratament si orientata catre cele mai bune rezultate. Echipamentele si aparaturile aflate in dotarile institutiei medicale sunt de o performanta inalta, ceea ce permite desfasurarea unei activitati ireprosabile. In plus, atmosfera este prietenoasa si relaxanta, ceea ce este un alt punct pro, mai ales pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Family
Vezi Pareri

2. Dr. Andrei Costea

Cabinetul Dr. Andrei Costea este specializat in proceduri de recuperare medicala in Suceava, fiind potrivit pentru toti pacientii care se confrunta cu disfunctionalitati ale aparatului locomor. Dr. Andrei Costea este medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, doctor in stiinte medicale si sef lucrari USV. In atributiile sale intra efectuarea consultatiilor de specialitate, cu scopul stabilirii unui diagnostic corect si elaborarii unui program personalizat de recuperare. In cadrul sau pot fi imbinate mai multe tipuri de proceduri ca cele fizioterapeutice, kinetoterapeutice, aplicarea benzii kinesiologice, ozonoterapia, bandajarea neuromusculara, masajul terapeutic, drenajul limfatic si cosmetic. Serviciile sale se adreseaza sportivilor, copiilor, adultilor, pacientilor in perioada de recuperare, postoperatorie, posttraumatica, postnatala si varstnicilor. Echipamentele, produsele si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, multumita carora se pot realiza proceduri de calitate.

Pretul stabilit pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 25 lei si poate ajunge la 100 lei, in functie de procedurile alese.

Cabinetul Dr. Andrei Costea a dobandit un rating de cinci stele, conform recenziilor postate in mediul online. Serviciile, procedurile si tratamentele pe care le desfasoara ofera un efect pozitiv pe termen lung sau chiar definitiv, atmosfera din cabinet este placuta, iar abordarile medicului sunt moderne si eficiente. In plus, aparaturile si echipamentele pe care le utilizeaza sunt performante si moderne.

3. Clinica Alexandru

Clinica Alexandru este specializata in domeniul recuperarii medicale cervicale in Suceava, punand la dispozitia pacientilor metode si tratamente eficiente de vindecare rapida. Terapeutii sunt profesionisti si experimentati, avand o buna pregatire dezvoltata pe parcursul anilor de studii si in timpul cursurilor de formare. Echipa este formata din: kt. Alexandru Daniel Irimia, seful clinicii de recuperare, kt. Lavinia Titiniuc, specialist in cervicalgie, balneofizioterapeut si kt. Domnica Bargauan, specialist in cervicalgie, balneofizioterapeut. Aceasta are competenta de a efectua o serie de proceduri si servicii de calitate, printre care se numara si: kinetoterapia, masajul terapeutic/ recuperator, elongatii, stretching, trigger points, kinesiotaping, IATSM. In plus, aparaturile care se afla in cadrul clinicii sunt de o performanta inalta, fiind de ajutor in desfasurare unui act medical de calitate.

Pretul pentru o sedinta individuala de 30 de minute de terapie este de 70 lei, iar costul pentru o sedinta premium, de 50 minute, este 120 lei.

Consultatiile de specialitate, stabilirea diagnosticului si a planului de recuperare sunt etape pe care echipa medicala din cadrul clinicii Alexandru le desfasoara cu seriozitate si profesionalism. La dispozitia acestora se afla o gama moderna si performanta de aparaturi, care contribuie semnificativ la desfasurarea unor proceduri corecte si eficiente. De asemenea, ambientul din clinica este relaxant, placut si confortabil. 

4. FizioMed

FizioMed este un centru medical multidisciplinar din Suceava, in cadrul caruia se desfasoara si servicii de recuperare medicala, pentru pacientii cu diverse probleme de mobilitate. Echipa medicala din cadrul departamentului de recuperare medicala este formata din doi medici: dr. Edgar Schachter, dr. Lorin Schachter si o echipa de terapeuti: kt. Cornelia Clodnitchi, Ana Maria Lipan, fizioterapeut, Flavia Butucel, asistent balneofizioterapie, Ciprian Rusu, maseur, kt. Mihai Constantin, maseur, kt. Iuliana Tananica, Alexandru Echiron, maseur, kt. Georgiana Rebenciuc, Andrei Macovei, maseur etc. Formarea profesionala a fost dezvoltata in cadrul anilor de studii, de practica si in cadrul cursurilor de specialitate, avand competenta de a efectua: fizioterapie (laser, magnetoterapie, terapie shockwave, ultrasunete, electroterapie, masaj, parafina, unde scurte, bai galvanice, drenaj limfatic, dus subacval etc.), kinetoterapie, masaj terapeutic general sau regional. De asemenea, clinica se afla in relatii contractuale cu CAS, motiv pentru care unele servicii pot fi gratuite pentru pacientii asigurati.

Tariful aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 20 lei si poate ajunge la 100 lei.

Centrul medical si-a format o imagine pozitiva printre pacienti, recenziile majoritare ale acestora fiind pozitive. Echipa de specialisti este implicata, muncitoare, profesionista si cu o experienta vasta in domeniu, acordand, de fiecare data, cele mai eficiente solutii pentru pacient, iar aparaturile folosite sunt de o performanta inalta. Cadrele medicale sunt definite, de asemenea, si prin calm, rabdare, mai ales cu pacientii copii.

5. Dr. Mihai Constatinescu

Cabinetul individial al dr. Mihai Constatinescu este specializat in kinetoterapie si in recuperare medicala in Suceava, fiind locul in care toti pacientii sunt tratati cu seriozitate. Personalul este calificat si competent in desfasurarea actului medical, dobandindu-si experienta profesionala in cadrul studiilor si cursurilor de specialitate. Din cadrul sau fac parte Mihai Constantinescu, licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala, cu master in educatie fizica scolara si activitati extracurriculare si doctor in stiinte pedagogice, alaturi de Sinziana Constantinescu, licentiata in kinetoterapie si motricitate speciala, tehnician maseur cu specialitatea de masaj terapeutic. Printre procedurile si serviciile pe care le ofera se numara si: tratamente kinetoterapeutice la domiciliu, masaj pentru spate, cervical, membru inferior/superior, anticelulitic, drenaj limfatic manual, kinetoprofilaxie, electroterapie si terapie cu ultrasunete.

Pretul pentru o procedura de recuperare medicala porneste de la 25 lei si ajunge la 100 lei.

Rating-ul ridicat al cabinetului individual dr. Mihai Constantinescu este dovada implicarii, bunei pregatiri si a seriozitatii actului medical desfasurat de echipa de kinetoterapeuti. Serviciile sunt complete, calitative, tratamentele sunt eficiente, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar atmosfera din interiorul cabinetului este confortabila.

Concluzii

Serviciile de recuperare medicala la clinicile din Suceava sunt desfasurate la standarde ridicate, pentru ca pacientii sa beneficieze de o vindecare completa si rapida. Ia in considerare si tu institutiile medicale amintite anterior pentru a solicita sfatul unor specialisti si pentru a te reabilita in mod corespunzator.