Meniu

Recuperare Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista multe situatii in care medicul specialist recomanda efectuarea procedurilor de recuperare medicala in Targoviste, in cazul pacientilor care fie sufera de probleme de sanatate la nivelul aparatulului locomotor, fie se afla intr-o perioada postoperatorie. Daca inca nu esti familiarizat cu aceasta abordare medicala, trebuie sa stii ca recuperarea include un set de exercitii si proceduri prin care pacientul isi recapata mobilitatea si flexibilitatea corpului, ameliorand automat anumite afectiuni, printre care se amintesc si: afectiunile ortopedice, posttraumatice, reumatismale, cardiovasculare, pediatrice.

Fizioterapia si kinetoterapia sunt printre cele mai populare proceduri care sunt practicate in centrele de recuperare din Targoviste, cu ajutorul carora poti ameliora sau chiar vindeca afectiuni periculoase. Nu ezita sa mergi la un cabinet specializat, dotat cu echipamentele si aparaturile necesare, atat pentru a afla care este problema de care suferi, cat si pentru a obtine un tratament corespunzator. 

Care este pretul unei sedinte de recuperare medicala in Targoviste?

De regula, costul pentru o sedinta de recuperare medicala in Targoviste reflecta performanta aparaturilor utilizate si experienta cadrelor medicale. Daca centrul respectiv este de renume si bine cotat de pacienti, atunci este posibil ca preturile sa fie putin mai ridicate. Cu toate acestea, ai si posibilitatea de a opta pentru servicii decontate, datorita relatiilor contractuale pe care institutiile medicale le au cu CAS. Afla totusi care sunt preturile practicate de regula in orasul tau, dar si care sunt clinicile care ofera astfel de proceduri in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Kineticart
Clinica-Verificata
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-100 Ron
 • Personal calificat si rabdator
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile
 • Terapii si proceduri eficiente
 • Preturi ridicate
Clinica Lorentina
15-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 15-90 Ron
 • Rating ridicat
 • Personal calificat, implicat si bine pregatit
 • Proceduri terapeutice de calitate
 • Dotari superioare
 • Atmosfera prietenoasa
Medlife Polimed
15-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 15-80 Ron
 • Medici bine pregatiti si implicati
 • Diagnostic corect
 • Program eficient de recuperare
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Nerespectarea programarilor
Hymarco
25-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 25-80 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici cu experienta
 • Diagnosticare corecta
 • Program personalizat de recuperare
 • Nerespectarea programarilor cu precizie
 • Activitatea deficitara a call center-ului
Clinica Valleriana
20-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-90 Ron
 • Medic in reabilitare medicala
 • Programe personalizate de tratament
 • Echipamente si dotari moderne
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in recuperare medicala in Targoviste

In Targoviste, exista o multime de institutii specializate in recuperare medicala la care sa mergi pentru a beneficia de un program eficient de reabilitare. Iti prezentam, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai bune clinici din orasul tau la care poti apela cu incredere:

1. Kineticart

Kineticart este un centru medical din Targoviste, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de proceduri si servicii de recuperare medicala in prezenta unui personal profesionist. Cabinetele sunt dotate in mod corespunzator cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, dispunand de: salina cu sare de Himalaya si cabinete special echipate pentru desfasurarea sedintelor de masaj, kinetoterapie si fizioterapie. De asemenea, pacientii pot opta si pentru reflexoterapie si elongatii vertebrale, dupa ce efectueaza in prealabil consultatia de specialitate. Echipa de specialisti din cadrul institutiei medicale are competenta de a stabili un diagnostic precis si de a stabili un program eficient de tratament, astfel incat pacientul sa aiba parte de o reabilitare rapida si eficienta.

Tariful aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 20 lei si ajunge la 100 lei, in functie de procedurile recomandate.

Personalul este calificat si rabdator, acorda o atentie sporita tuturor pacientilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile de care sufera si ofera tot sprijinul necesar in cadrul procesului de vindecare. Echipamentele si aparaturile care sunt integrate la nivelul salilor de kinetoterapie, fizioterapie si salinoterapie sunt de ultima generatie, astfel incat rezultatele obtinute in urma terapiilor si procedurilor practicate sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, preturile practicate sunt ridicat, conform unor opinii.

Vezi parerile pacientilor despre Kineticart
Vezi Pareri

2. Clinica Lorentina

Clinica Lorentina este o clinica de recuperare medicala, psihiatrie si psihologie in Targoviste, care ofera sprijin si servicii calitative tuturor pacientilor care se confrunta cu diverse probleme manifestate la nivelul aparatului lombar. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2005 cu scopul de a realiza atat proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, masaj medical, cat si consultatii de psihiatrie, psihologie pentru adulti si copii. Clinica dispune, de asemenea, de o aparatura si echipamente de o performanta inalta, pentru indeplinirea procedurilor la standarde superioare. In departamentul de fizioterapie se desfasoara: terapie cu laser, ultrasunete, unde scurte, magnetoterapie si curenti de fizioterapie (TENS, Trabert, diadinamici, galvanici, interferentiali etc.), in cel de kinetoterapie se practica programe specializate si recomandate de medicul specialist pe diagnostic. In ceea ce priveste masajul, terapeutii au o buna cunoastere a tehnicilor eficiente, pentru efectuarea: masajului terapeutic, de relaxare, decontractant, tonifiant si limfatic. 

Pretul stabilit pentru o sedinta de recuperare medicala la clinica Lorentina porneste de la 15 lei si ajunge la 90 lei.

Centrul de recuperare beneficiaza de un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de prestatia medicilor si a terapeutilor. Personalul este calificat, implicat, dedicat activitatii pe care o desfasoara si bine pregatit in operatiunile terapeutice, avand competenta de a stabili un diagnostic corect si un plan personalizat de recuperare. Dotarile de care clinica dispune sunt la standarde superioare, iar atmosfera este prietenoasa. 

3. Medlife Polimed

Medlife Polimed este o unitate medicala multidisciplinara, care a fost deschisa in anul 2020, si care pune la dispozitia pacientilor un program eficient de recuperare medicala in Targoviste. Aceasta cuprinde un departament complet utilat RMN, mamograf de ultima generatie, o unitate de recoltare, cabinet echipat corespunzator pentru procedurile de recuperare medicala, un cabinet de explorari functionale (holter EKG, holter de tensiune, EKG, echipament test de efort), 15 cabinete in care activeaza 26 de specialitati medicale si chirurgicale. Cadrele medicale, cu o buna pregatire in domeniul in care activeaza, au acces la o tehnologie de ultima ora pentru desfasurarea tuturor investigatiilor si procedurilor la standarde superioare. Din cadrul echipei medicale care face parte din departamentul de recuperare medicala fac parte si: Mihaela Anghelescu, medic specialist, si Octavian Deftu, medic primar. 

Costul pentru o sedinta de recuperare la unitatea medicala Medlife Polimed incepe de la 15 lei si ajunge la 80 lei, in functie de procedurile si serviciile efectuate.

Medicii de la departamentul de recuperare medicala sunt caracterizati printr-o buna pregatire si implicare in actul medical, avand capacitatea de a efectua evaluari generale, de a stabili un diagnostic corect si de a elabora un program eficient de tratament. In plus, aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia acestora sunt performante si moderne. Cu toate acestea, clinica are si o bila neagra: programarile nu sunt respectate intotdeauna.

4. Hymarco

Hymarco este o clinica multidisciplinara din Targoviste, care a integrat recent si departamentul de recuperare medicala. Aceasta a fost fondata in anul 2012 si inca de la inceput a avut ca obiectiv tratarea eficienta a pacientilor indiferent de severitatea problemelor de sanatate. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de reabilitare este chiar dr. Octavian Deftu, medic primar in medicina fizica si recuperare medicala. Institutia medicala dispune de un echipament performant, contribuind la realizarea unor proceduri kinetoterapeutice de calitate. Medicii experimentati pot stabili un diagnostic corect in urma consultatiei de specialitate si pot compune un plan eficient de tratament. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de reabilitare medicala in Targoviste incepe de la 25 lei si ajunge la 80 lei.

Hymarco este o clinica apreciata pentru serviciile si procedurile calitative pe care le pune la dispozitia tuturor pacientilor. Echipa de medici da dovada de profesionalism si o buna pregatire, indeplinindu-si cu succes toate atributiile pe care le are fata de pacient. Acestia au acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie, care sunt de un real ajutor in efectuarea unor proceduri ireprosabile. 

5. Clinica Valleriana

Clinica Valleriana este un centru medical multidisciplinar din Targoviste, care cuprinde si departamentul de recuperare medicala, special conceput pentru pacientii cu diverse probleme lombare. Filiera de reabilitare este coordonata de dr. Aura Spanu, un medic experimentat si bine pregatit in domeniu, care este orientat catre abordari moderne si care planifica programe de tratament adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient. Printre serviciile pe care le poate intreprinde se numara si: electroterapie, ultrasonoterapie, laserterapie, magnetoterapie, terapie Shockwave, cu unde ultrascurte, crioultrasunete, Tecar, terapie cu aerosoli, diverse tipuri de masaj. 

Pretul pentru o procedura de recuperare medicala incepe de la 20 lei si ajunge la 90 lei. 

Clinica a capatat popularitate in Targoviste pentru diversitatea serviciilor pe care le ofera tuturor pacientilor cu diverse nevoi medicale. Departamentul de recuperare medicala este echipat in mod corespunzator cu aparaturi moderne, cu ajutorul carora se pot efectua proceduri ireprosabile intr-un mediu prietenos si placut amenajat. Cu toate acestea, personalul de la receptie are un comportament neadecvat, iar programarile sufera decalari.

Concluzii

Esti din Targoviste si vrei sa faci o programare la un centru de recuperare medicala, pentru a ameliora anumite afectiuni sau pentru a te vindeca adecvat dupa o interventie chirurgicala? Atunci iti poti indrepta atentia catre institutiile medicale de mai sus, pe care ti le-am prezentat, pentru a lua legatura cu un personal profesionist si de incredere.