Meniu

Recuperare Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de recuperare medicala in Targu Mures? Acest oras gazduieste mai multe clinici specializate in domeniul recuperarii medicale, ce ofera servicii de reabilitare persoanelor care au suferit un traumatism, o afectiune sau o interventie chirurgicala. Scopul procedurilor de recuperare medicala, care combina masajul, kinetoterapia si termoterapia, este de a ameliora durerea si de a contribui la recapatarea mobilitatii. 

Poti merge la o clinica de recuperare in Targu Mures inclusiv pentru imbunatatirea posturii sau pentru a preveni o leziune majora. Cel mai adesea, oamenii apeleaza la servicii de recuperare medicala pentru ca se confrunta cu dureri de spate, osteoporoza si fibromalgie. Oricare ar fi motivul pentru care ai nevoie de astfel de servicii, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici. 

Care sunt cele mai bune clinici de recuperare medicala din Targu Mures?

Cand alegi o clinica de recuperare medicala din orasul Targu Mures, poti incepe prin a compara tarifele si a te orienta catre cele compatibile cu bugetul de care dispui. Pretul serviciilor este un aspect important si deseori decisiv. In tabelul de mai jos au fost surprinse numele celor mai apreciate clinici specializate in recuperarea medicala si pretul unei consultatii de recuperare medicala, necesara pentru evaluarea starii de sanatate si pentru conceperea unui plan terapeutic personalizat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RegenMed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Terapeuti bine pregatiti si empatici
 • Motivatie si incurajare pentru pacient
 • Conditii foarte bune
Sevalia Medica
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta in domeniul recuperarii medicale
 • Planuri terapeutice personalizate
 • Aparatura ultramoderna
 • Proceduri complexe de recuperare
Kinetica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Imbunatatiri inca de la prima sedinta
 • Echipa profesionista
 • Atitudine pozitiva, amabilitate si dedicare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera calda si primitoare
210 Kineto
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate rapide
 • Personal implicat, atent la detalii si perseverent
 • Exercitii variate si complexe
 • Atmosfera prietenoasa
 • Reguli stricte de igiena
Szasz Rehab Center
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal empatic, dedicat si profesionist
 • Rabdare si amabilitate
 • Ambianta placuta
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de recuperare medicala in Targu Mures

Targu Mures gazduieste foarte multe clinici de recuperare medicala, asa ca inainte de a face o alegere este bine sa verifici aspecte ca: experienta si competenta personalului, tehnologiile folosite, costurile tratamentelor si opiniile altor pacienti. 

In continuare, poti vedea mai multe informatii despre clinicile de top din Targu Mures in domeniul recuperarii medicale:

1. RegenMed

Pentru servicii de recuperare medicala, cei care locuiesc in Targu Mures au la dispozitie serviciile spitalului de recuperare medicala si medicina regenerativa RegenMed. Acest spital are o abordare multidisciplinara si imbina metodele clasice de reabilitare cu procedurile moderne de recuperare, avand un concept terapeutic menit sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii pacientului. Calitatea serviciilor este asigurata de experienta echipei formata din medici primari si medici specialisti, care asigura planuri personalizate de tratament si folosesc aparatura de ultima generatie. 

Pentru consultatie si pentru elaborarea planului de tratament de catre medic specialist, pacientul va plati suma de 100 lei.

Pacientii care au trecut pragul acestui spital si-au manifestat recunostinta fata de medici si prin intermediul recenziilor in mediul online, unde au mentionat ca personalul de la RegenMed este profesionist, empatic si bine pregatit. Terapeutii ii incurajeaza pe pacienti si ii motiveaza, oferindu-le tratamente de inalta calitate. De asemenea, conditiile din spital sunt foarte bune. 

Vezi parerile pacientilor despre RegenMed
Vezi Pareri

2. Sevalia Medica

Clinica de reumatologie si recuperare medicala Sevalia Medica din Targu Mures este alegerea de top a multor pacienti care se afla in perioada de recuperare dupa o interventie chirurgicala si nu numai. Sunt disponibile servicii de reumatologie, recuperare, kinetoterapie, masaj si electroterapie. Din colectiv fac parte medici, fiziokinetoterapeuti si asistenti cu experienta vasta, care sustin pacientii in procesul de recuperare si care se afla intr-o continua pregatire. Acestia participa la traininguri si cursuri de specialitate pentru a ramane la curent cu cele mai noi terapii din domeniul recuperarii. 

Consultatia pentru recuperare medicala are pretul de 120 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile acestei clinici. Personalul are experienta si contureaza planuri terapeutice personalizate, acordand atentie deosebita nevoilor pacientilor. Se foloseste aparatura ultramoderna, iar in lista de servicii sunt disponibile proceduri complexe de recuperare medicala.

3. Kinetica

La centrul de recuperare medicala Kinetica din Targu Mures pacientii vor gasi o echipa formata dintr-un medic si sapte terapeuti, care pun la dispozitie proceduri de kinetoterapie, fizioterapie si masaj. Clinica a fost infiintata in anul 2011, iar in 2020 activitatea s-a mutat intr-un spatiu mai mare. Sunt disponibile servicii de recuperare pentru pacienti de orice varsta, de la bebelusi la varstnici. Kinetica a fost fondata de doi kinetoterapeuti, fosti sportivi de performanta, cu obiectivul de a ajuta oamenii sa revina la activitatile sportive dupa un accident si de a ii ajuta pe pacientii sa previna anumite leziuni. 

Pretul unei consultatii initiale este de 100 lei.

Medicii si terapeutii de la centrul Kinetica sunt caracterizati de pacienti ca fiind profesionisti, amabili, dedicati si respectuosi. Personalul are o atitudine pozitiva si ii incurajeaza pe pacienti sa fie optimisti, fiind preocupati de starea de sanatate a acestora. Atmosfera din centru este placuta, calda si primitoare. Serviciile sunt de inalta calitate si pacientii spun ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor, observand imbunatatiri inca de la prima sedinta. De asemenea, centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie. 

4. 210 Kineto

210 Kineto este un centru modern de recuperare medicala din Targu Mures, unde se pune accent pe o abordare sistematica a afectiunilor si pe dezvoltarea unor planuri de tratament tintite pe nevoile pacientului. Programele de recuperare constau intr-o combinatie de exercitii terapeutice si de mobilitate, terapiile avand scopul de a imbunatati mobilitatea si de a diminua durerile. Terapeutii folosesc tehnici avansate de recuperare, inspirate de la echipele profesioniste de baseball din Statele Unite ale Americii. 

Evaluarea initiala costa 120 lei.

Referitor la parerile pacientilor, acestia sustin ca la 210 Kineto au intalnit o echipa formata din profesionisti, care sunt implicati, devotati, perseverenti, rabdatori si atenti la detalii. Exercitiile sunt variate si complexe, iar pacientii sunt sprijiniti in adoptarea unui stil de viata sanatos. Regulile stricte de igiena, atmosfera prietenoasa si rezultatele rapide sunt cateva dintre avantajele mentionate in recenziile celor care si-au impartasit experienta in mediul online.

5. Dr. Szasz Rehab Center

Pentru servicii de recuperare medicala poti sa te programezi la Dr. Szasz Rehab Center din Targu Mures. Acest centru a fost infiintat in 2014 cu obiectivul de a oferi pacientilor acces la servicii de recuperare medicala in concordanta cu cele oferite in alte tari europene. Centrul este dotat cu aparatura medicala complexa si gazduieste un colectiv din care fac parte trei medici specialisti si peste 20 de kinetoterapeuti. Din momentul deschiderii, misiunea acestui centru a fost de a asigura pacientilor un spatiu dotat cu tehnologii inovatoare si confortabil unde sa se recupereze cu succes dupa anumite probleme de sanatate.

O consultatie initiala are tariful de 100 lei.

Serviciile de la acest centru de recuperare medicala sunt de inalta calitate, iar personalul este empatic, dedicat si profesionist. Asa reiese din recenziile pacientilor, care spun ca recomanda cu incredere Dr. Szasz Rehab Center. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar colectivul este intelegator, amabil si rabdator. Un alt aspect pozitiv il constituie ambianta placuta din centru.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici din Targu Mures specializate in recuperare medicala, pe care le poti alege daca locuiesti in aceasta zona si ai nevoie de programe de recuperare pentru recapatarea unor functii diminuate de o afectiune sau un traumatism. Clinicile prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune deoarece gazduiesc echipe de medici si terapeuti cu experienta, acest lucru fiind amintit inclusiv in opiniile pe care pacientii le-au exprimat in spatiul online.