Meniu

Reflexoterapie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai vrea sa incerci reflexoterapia in Timisoara, dar nu stii catre care clinica iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de unele dintre cele mai bune servicii? Nu-ti face nicio grija, in cele ce urmeaza iti vom prezenta cinci centre de incredere unde vei avea posibilitatea de a solicita ajutorul unor experti. Inainte de a merge, iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le stii despre reflexoterapie. Aceasta reprezinta o tehnica de masaj prin care se pune presiune asupra unor anumite puncte reflexogene ale corpului, care se regasesc la nivelul talpii, palmei si urechii. Un specialist stie exact care sunt punctele pe care trebuie sa le apese, astfel incat sa declanseze o senzatie de relaxare in corp. Pentru ca punctele reflexogene sunt asociate cu anumite organe, prin stimularea corecta a acestora, poti ameliora anumite dureri cronice, articulare, osoase sau musculare. 

Din fericire, in Timisoara, exista o multime de variante pe care le poti lua in considerare si unde vei beneficia de rezultatele dorite. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile la care iti recomandam sa mergi, dar si cat de bine pregatiti sunt maseurii din cadrul acestora. In plus, fii la curent cu preturile practicate.

Cat costa o sedinta de reflexoterapie in Timisoara?

Pretul unei sedinte de reflexoterapie in Timisoara este influentat de nivelul de pregatire a specialistilor, dar si de renumele clinicii la care apelezi. Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai actualizate preturi, ti-am pregatit un tabel in cele ce urmeaza unde vei descoperi si care sunt clinicile pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Reflexoterapie
Rating
Website
Clinica Samomed
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Reflexoterapie 120 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii ireprosabile
 • Implicare si empatie
 • Amabilitate
 • Buna pregatire
 • Echipamente moderne
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Centrul TadLife
240 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Reflexoterapie porneste de la 240 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Echipamente performante
 • Act medical ireprosabil
 • Sedinte personalizate de reflexoterapie
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
Therapy Center
90 Ron
 • Pret sedinta Reflexoterapie 90 Ron
 • Bunavointa
 • Buna pregatire
 • Implciare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Echipamente moderne
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate ireprosabile
Evolution Beauty
100 Ron
 • Pret sedinta Reflexoterapie 100 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Echipamente moderne
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare cu bun gust
C. Buna Vestire
60 Ron
 • Pret sedinta Reflexoterapie 60 Ron
 • Interactiune eficienta cu personalul
 • Servicii personalizate
 • Echipamente performante
 • Act terapeutic ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti beneficia de reflexoterapie in Timisoara

Durerile articulare, durerile de cap sau senzatia de tensiune in corp iti dau batai de cap, asa ca ai luat hotararea de a merge la un cabinet de reflexoterapie in Timisoara, pentru a beneficia de o sedinta personalizata in functie de problemele cu care te confrunti? Atunci, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele cinci centre de masaj la care poti apela si unde vei beneficia de un ajutor de specialitate:

1. Clinica Samomed

Clinica Samomed din Timisoara este o unitate medicala specializata in masaj si recuperare medicala, unde poti beneficia si de sedinte de reflexoterapie aplicate de maseuri cu o experienta vasta in domeniu. Echipa de specialisti este formata din: Cristian Daniel Vezeteu, administrator si maseur profesionist, dr. Iulian Cioboraru, medic primar in medicina fizica si recuperare, Monica Vezeu, specialist masaj si gimnastica medicala. Pe langa reflexoterapie, te poti programa si pentru: masaj terapeutic, de relaxare, masaj facial, fizioterapie, terapie cu ventuze, masaj anticelulitic, cu bete de bambus, cervical, recuperare medicala cu ajutorul bicicletei Motomed Viva 2, gimnastica medicala, ergoterapie. Fiind forma de o unitate medicala dotata cu echipamente moderne, rezultatele obtinute sunt ireprosabile pentru fiecare pacient in parte.

Pretul pentru o sedinta de reflexoterapie este de 120 lei.

Unitatea medicala a primit un rating ridicat, multumita serviciilor ireprosabile puse in aplicare. Echipa de maseuri si terapeuti da dovada un nivel ridicat de implicare, empatie, amabilitate si o buna pregatire in organizarea fiecarei sedinte in functie de necesitatila pacientului. Avand la dispozitie echipamentele necesare, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente. De asemenea, atmosfera este primitoare, toti pacientii simtindu-se in largul lor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Samomed
Vezi Pareri

2. Centrul TadLife

Centrul TadLife este o unitate medicala din Timisoara unde se practica diverse tipuri de masaj, printre care se numara si reflexoterapia, sub atenta supraveghere a specialistilor. Pe langa aceasta, poti beneficia si de: medicina preventiva (consultatii si diagnostic, profilaxia bolilor si complicatiilor, detoxifiere etc.), fiziokinetoterapie (kinetoterapie, kinesiotaping, gimnastica medicala, electrostimulare), psihologie (consiliere psihologica), terapii alternative (microacupunctura, magnetoterapie, presoterapie, fitoterapie), remodelare corporala, masaj terapeutic, reflexoterapie (manuala sau cu instrumente). Fiind vorba de un cabinet echipat ireprosabil, pacientii au sansa de a beneficia de rezultatele dorite inca de la primele sedinte. Multumita echipei de maseuri si terapeuti, fiecare sedinta este atent personalizate in functie de necesitatile pacientului. 

Pretul pentru o sedinta de reflexoterapie, magnetoterapie, estetica corporala este de 240 lei pentru 70 minute, iar varianta de 120 minute costa 300 lei.

Nici aceasta unitate medicala nu este mai prejos, avand o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical. Clinica este dotata cu echipamente moderne si performante, multumita carora toti pacientii au sansa de a beneficia de un act medical ireprosabil. In plus, echipa de specialisti da dovada de o buna pregatire, implicare si empatie, pacientii simtindu-se intelesi.

3. Therapy Center

Therapy Center este o alta optiune la care poti apela cu incredere daca ai luat hotararea de a beneficia de un tratament pe baza de reflexoterapie in Timisoara. Pentru desfasurarea acestor sedinte de masaj se ocupa Alexandra Tiron, administrator Therapy Center, specialist in masaj si gimnastica medicala. Avand o experienta vasta si o fina cunoastere a tuturor tehnicilor de aplicare a presiunii asupra punctelor reflexogene, maseuza are competenta de a trata probleme ca: anemia, enterocolita, raceala, bronsita, gripa, astmul, sinuzita, rinita, dezechilibre hormonale, durerile de cap, problemele de fertilitate, insomnii si depresii. Pe langa reflexoterapie, pacientii se mai pot programa si pentru: kinetoterapie, fizioterapie, gimnastica medicala, masaj terapeutic, terapie prin electrostimulare, terapie prin ultrasunete. De asemenea, asigura si planuri personalizate de tratament pentru copii.

Costul unei sedinte de reflexoterapie este de 90 lei.

Bunavointa, buna pregatire, implicarea, atentia la detalii si profesionalismul sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza cu incredere la serviciile acestei unitati medicale. Pe langa faptul ca dispune de echipamente moderne si performante, in cadrul sau isi desfasoara activitatea terapeuti cu o experienta vasta in domeniu. Acestia au competenta de a organiza sedinte personalizate in functie de necesitatile fiecaruia, astfel incat rezultele obtinute sa fie ireprosabile.

4. Evolution Beauty & Spa

Evolution Beauty & Spa este un salon de infrumusetare din Timisoara, in cadrul caruia ai posibilitatea de a opta pentru sedinte de reflexoterapie, aplicate de specialisti. Echipa este formata din experti in aplicarea procedurilor de infrumusetare, printre care se numara si maseurii, cu o vasta experienta in domeniu. Acestia reusesc sa puna presiune pe punctele reflexogene, astfel incat clientul sa se bucure de rezultate ireprosabile si de efecte pozitive inca de la prima sedinta. Durata unei sedinte este de 60 minute, in care se folosesc diverse instrumente necesare, pentru obtinerea rezultatelor dorite. 

Pretul pentru o sedinta de reflexoterapie este de 100 lei.

Salonul de infrumusetare este bine vazut de clienti, dovada stand in multiplele recenzii pozitive postate in mediul online cu privire la activitatea ireprosabila desfasurata de personal. Avand in vedere ca maseurii au la dispozitie toate echipamentele necesare, acestia au competenta de a organiza sedinte complete si personalizate de reflexoterapie, astfel incat rezultatele obtinute sa fie intotdeauna ireprosabile. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar amenajarea cu bun gust.

5. Cabinetul Buna Vestire

Cabinetul Buna Vestire din Timisoara este specializat in fizioterapie, kinetoterapie, recuperare medicala si reflexoterapie, unde vei beneficia de ajutor din partea medicilor specialisti. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2003 si inca de atunci, principalul scop al cadrelor medicale consta in bunastarea si sanatatea pacientului. Medicii si terapeutii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici si-au terminat studiile in medii universitare de prestigiu, participand la numeroase cursuri si congrese de perfectionare a activitatii desfasurate. Pe langa reflexoterapie, mai sunt pune in practica si: aromaterapie, meloterapie, terapie energetica Reiki, masaj, tpate acestea fiind desfasurate intr-un cabinet primitor, dotat cu toate echipamentele necesare unui act terapeutic relaxant si eficient.

Pretul pentru o sedinta de reflexoterapie este de 60 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la specialistii din cadrul cabinetului Buna Vestire se declara multumiti se interactiunea cu personalul, avand parte de servicii atent personalizate in functie de propriile necesitate. Cabinetul este dotat cu toate aparaturile si echipamentele necesare, astfel incat actul terapeutic sa decurga ireprosabil. De asemenea, atmosfera este una primitoare, iar amenajarea placuta, astfel incat toata lumea sa se simta confortabil.

Concluzii

Esti in cautarea unui maseur specializat in reflexoterapie in Timisoara, dar nu stii catre care cabinet sa iti indrepti atentia? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci variante pe care ti le-am prezentat anterior in articol si, cu siguranta, nu vei ramane dezamagit de rezultate obtinute.