Meniu

Reumatologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile medicale de reumatologie din Arad sunt oferite intr-un spital de stat destul de apreciat de pacienti. Descopera din acest articol unde anume te poti prezenta pentru a primi ajutor de specialitate, daca ai o problema ce tine de reumatologie!

In aceasta unitate medicala publica vei gasi un reumatolog in Arad care sa te consulte, sa-ti puna un diagnostic si sa-ti ofere tratamentul adecvat, in functie de problema sau afectiunea pe care o ai. Reumatologul este specializat in sistemul musculoscheletal si imunitar, concentrandu-se pe evaluarea si tratamentul bolilor reumatice, ce implica: oasele, articulatiile, muschii, ligamentele, tendoanele si alte structuri asociate. 

Cat costa consultatia de reumatologie in Arad?

Pretul pentru o consultatie de reumatologie in Arad este cel pe care il poti regasi in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Numeroase specialitati medicale in Ambulator
  • Compartiment de reumatologie
  • Servicii in regim de urgenta, spitalizare de zi si continua
  • Aparatura performanta
  • Timp mare de asteptare
  • Locuri de parcare insuficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinet de reumatologie exista in Arad?

Un cabinet de reumatologie in municipiul Arad functioneaza in unitatea medicala pe care ti-o prezentam in continuare si in care vei beneficia de servicii complete, de diagnostic si tratament de specialitate!

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

In Spitalul Clinic Judetean (SCJ) Arad exista un compartiment de reumatologie, unde sunt diagnosticati tratati si recuperati pacientii care au probleme ale aparatului locomotor. Acest compartiment este coordonat de un medic reumatolog bun din Arad – dr. Maria Cristina Vaida Voevod. Serviciile care sunt puse la dispozitie in cabinetul de reumatologie sunt variate: consultatii, controale, infiltratii ale tesuturilor moi, manopere intra-articulare. Serviciile sunt oferite in regim de urgenta, de spitalizare continua sau de zi in numeroase afectiuni: reumatism inflamator, artropatii infectioase si de microcristal, tulburari ale metabolismului osos, manifestari reumatice derivate din alte boli etc. 

Consultatia de reumatologie este gratuita, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, iar pentru persoanele neasigurate tariful este de 100 de lei. 

Desi multe dintre institutiile medicale de stat din tara sunt evaluate de pacienti in mod negativ, in cazul SCJ Arad lucrurile nu stau chiar asa. Multi dintre aradeni se declara incantati de experienta de care au avut parte, indiferent ca au beneficiat de consultatii, investigatii si tratamente sau ca au fost internati in spital. Oamenii sustin ca au intalnit un colectiv dedicat, empatic si implicat, cu atentie la detalii, dar si ca in spital este curat si sunt dotari moderne. Evident ca nu pot lipsi nici nemultumirile, printre care: timp mare de asteptare la Urgente, lipsa de comunicare, locuri de parcare insuficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Poti gasi un medic reumatolog in Arad doar la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, dar, contrar prejudecatilor legate de unitatile sanitare publice, serviciile oferite aici sunt evaluate in mod pozitiv de catre pacienti. 

Nu lasa durerile articulare, de spate sau de oase sa te deranjeze si sa te impiedice sa-ti desfasori activitatea in mod normal sau sa te odihnesti! Mergi la medic, pentru ca sunt solutii de care poti profita pentru a te simti din nou bine si a avea grija de sanatatea ta.