Reumatologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de servicii de reumatologie in Bacau? In acest caz, te vei bucura sa afli ca exista mai multe clinici si centre medicale la care poti apela pentru consultatii de specialitate si alte investigatii. De efectuarea lor se ocupa echipe alcatuite din medici bine pregatiti si dornici sa te ajute, prin intermediul cunostintelor acumulate pe parcursul carierei lor.   

In plus, clinicile din Bacau sunt dotate cu echipamente moderne, care sprijina realizarea unui portofoliu variat de servicii. Fiecare pacient are nevoie de o abordare personalizata, in functie de afectiunea de care sufera. Astfel, aspecte precum complexitatea planului de tratament si costul acestuia pot sa difere de la un caz la altul, iar pacientii trebuie sa aiba in vedere acest lucru.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Bacau? 

Dupa cum am mentionat mai devreme, tarifele practicate de centrele de reumatologie din Bacau pot varia destul de mult. Din fericire, exista clinici care ofera promotii in mod periodic sau care au incheiat contracte cu diverse case de asigurari, astfel incat un numar cat mai mare de pacienti sa aiba acces la serviciile prestate in cadrul lor. Sumele de la care pornesc tarifele sunt urmatoarele: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Luxor
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Curatenie
 • Laborator de imagistica
 • Programarile nu se respecta
 • Personal neprofesionist la receptie
Medical Prof
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura medicala de top
 • Medic specialist
 • Laborator de analize
 • Curatenia
 • Decalarea programarilor
Euroclinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
Clinica Lotus
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Tratament personalizat
 • Curatenie
Medical Top
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Laborator de analize
 • Personal insuficient la receptie
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde te poti programa la o consultatie de reumatologie in Bacau 

Alege una din clinicile de mai jos pentru a te programa la un medic reumatolog in Bacau! Daca n-ai idee care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, consulta descrierile care le insotesc. In cadrul lor au fost incluse informatii despre reputatia clinicilor respective, personalul medical si de la receptie care isi desfasoara activitatea acolo si tehnologia utilizata pentru efectuarea serviciilor: 

1. Clinica Luxor 

La Clinica Luxor poti gasi un portofoliu variat de servicii, in care sunt incluse si cele de reumatologie, in orasul Bacau. Strict de aceasta ramura medicala se ocupa Dr. Irina Apostu, medic specialist in reumatologie, iar serviciile de care pot beneficia oamenii sunt consultatia de specialitate, managementul bolilor reumatice, diagnosticarea precisa, ecografiile si analizele de laborator. Aparatura de ultima generatie din dotare sprijina obtinerea unor rezultate concrete, pe baza carora se poate elabora un plan de tratament cat mai eficient. Indiferent ca o persoana sa confrunta cu afectiuni degenerative, de tip guta sau afectiuni autoimune ca poliartrita reumatoida, la Clinica Luxor poate gasi solutiile de care are nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate. 

Pretul consultatiei de reumatologie este de 150 de lei. 

In urma vizitei la Clinica Luxor, mai multe persoane au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, intrucat acesta da dovada de amabilitate, profesionalism si promptitudine. In acelasi timp, trebuie mentionat faptul ca au existat momente in care programarile pacientilor n-au fost respectate, iar personalul de la receptie nu a stiut cum sa gestioneze situatiile respective. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Luxor 
Vezi Pareri

2. Medical Prof 

O alta clinica la care pot apela oamenii, in scopul de a beneficia de expertiza unui reumatolog din Bacau, este Medical Prof. Medicul specialist care isi practica meseria aici este Dr. Ramona Chitic, iar afectiunile pe care le poate trata variaza de la poliartrita reumatoida la lombosciatica. De asemenea, clinica are parteneriat cu un laborator de analize, asa ca pacientii pot efectua aici toate investigatiile de care au nevoie. Medical Prof investeste in mod periodic in noi tehnici si aparatura medicala, astfel incat cei care aleg medicii de aici sa aiba parte de servicii la standarde inalte. Pacientii care planuiesc sa-si faca o programare pot folosi numarul de telefon al clinicii sau formularul online; in cel de-al doilea caz, programarea trebuie sa fie confirmata tot la telefon. Un tur virtual al clinicii este disponibil online, pe site-ul acesteia. 

O consultatie de specialitate costa 150 de lei. 

Mai multe persoane recomanda clinica Medical Prof, intrucat specialistii de aici le-au ajutat sa obtina tratamentul de care aveau nevoie. Pacientii sunt tratati cu amabilitate, atat de personalul medical, cat si de cel de la receptie. Chiar si asa, organizarea lasa de dorit, in sensul ca programarile sunt adesea anulate sau sfarsesc prin a fi nerespectate. 

3. Euroclinic  

Clinica Euroclinic Center ofera atat consultatii de specialitate in mai multe domenii, precum dermatologia sau reumatologia, cat si investigatii de imagistica, in Bacau. Serviciile sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie, de catre o echipa bine pregatita. Dupa ce ti-ai facut programare la clinica, urmatorul pasul este consultatia in cadrul careia se stabilieste diagnosticul si tratamentul. Evaluarea complexa de reumatologie include analize de laborator si investigatii imagistice, precum ecografiile musculoscheletale, care pot fi realizate la clinica. Dupa tratament, responsabilitatea pacientului este de a se intoarce la clinica pentru un control de rutina, astfel incat medicul specialist sa aiba siguranta ca totul a decurs conform planului. Programarile se pot face la telefon sau printr-un formular online. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Amabilitatea si rabdarea personalului de la Euroclinic Center sunt doua aspecte pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit, atunci cand vine vorba de activitatea clinicii. Mai mult decat atat, ora programarii este respectata, iar medicii dau dovada de profesionalism si disponibilitate. Un alt aspect care iese in evidenta este aparatura din dotare. 

4. Clinica Lotus 

Activitatea Clinicii Lotus se concentreaza pe recuperarea medicala a pacientilor, iar serviciile de reumatologie din Bacau joaca un rol esential in atingerea obiectivului sau. La clinica pot fi tratate mai multe tipuri de afectiuni: ale sistemului nervos central, reumatismale de tip inflamator, reumatismale abarticulare si ale sistemului nervos periferic. De efectuarea serviciilor de reumatologie se ocupa un medic specialist. Cu privire la programul clinicii, persoanele interesate pot opta pentru serviciile sale de luni pana vineri, intre orele 8 si 20. 

O consultatie la Clinica Lotus costa 150 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de servicii in cadrul clinicii Lotus au fost placut impresionate de nivelul ridicat de profesionalism si de grija pe care medicii o acorda fiecarui pacient. Inca din momentul in care pasesc in clinica, pacientii sunt intampinati de o echipa zambitoare, dornica sa ajute. Spatiul este unul curat si primitor, in care oamenii se simt in siguranta. 

5. Medical Top 

O ultima clinica la care se pot programa oamenii in scopul de a beneficia de cunostintele unui reumatolog in Bacau este Medical Top. Aici isi practica meseria doi medici primari: Dr. Adrian Purcarin si Dr. Dana Coneac. Cu privire la programul de lucru, Dr. Adrian este prezent la cabinet in zilele de luni si joi, intre orele 18 si 20, iar Dr. Dana in zilele de marti si miercuri, intre orele 14 si 16. Printre cele mai intalnite afectiuni ce pot fi tratate la clinica se numara artozele, poliartrita reumatoida, guta, arterita temporala etc. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Cei care au avut parte de o experienta placuta in cadrul clinicii Medical Top au adus in discutie aspecte pozitive precum calitatea serviciilor medicale si amabilitatea personalului. Specialistii de aici fac tot posibilul sa gaseasca solutii eficiente pentru toti pacientii. Din pacate, mai multi oameni au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca o programare, din cauza personalului insuficient de la receptie. Nici programarile nu sunt mereu respectate. 

Concluzii

In final, centrele medicale prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de calitate in ceea ce priveste reumatologia in Bacau. Alege unul dintre ele si programeaza-te la o consultatie de specialitate, pentru a beneficia de expertiza unui specialist in domeniu! Pe urma, tot ce ramane de facut este sa urmezi tratamentul recomandat si sa te prezinti la un control de rutina.