Meniu

Reumatologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Principalele motive pentru care numerosi oameni sunt interesati de o programare la reumatologie in Baia Mare sunt dorinta de a afla cauza unor dureri articulare si de a beneficia de un plan terapeutic adecvat. Reumatologul este medicul caruia te adresezi atunci cand te confrunti cu dureri articulare sau musculare persistente, care nu dispar de la sine. Artrita reumatoida, fibromialgia si guta sunt cateva dintre numeroasele afectiuni de diagnosticul si tratamentul carora se ocupa un medic reumatolog. 

In cadrul unei consultatii initiale, medicul iti va adresa mai multe intrebari pentru a identifica natura problemei si pentru a pune un diagnostic. Va trebui sa ii spui cat de des resimti durerea, cand se amelioreaza si cand se inrautateste. De asemenea, este important sa il informezi pe specialist cu privire la alte simptome care insotesc durerea si cu privire la istoricul de boli reumatice din familie. Acest articol iti prezinta detaliat clinicile unde poti gasi un medic reumatolog in Baia Mare pentru a beneficia de consultatie de specialitate si plan terapeutic personalizat.

Tariful unei consultatii de reumatologie in Baia Mare

Baia Mare gazduieste suficiente clinici si centre medicale specializate in reumatologie, spre care te poti indrepta pentru un proces minutios de diagnosticare si pentru tratamente eficiente in cazul afectiunilor nechirurgicale ale aparatului locomotor. In continuare, poti vedea care sunt cele mai bune clinici din orasul tau si care este bugetul pe care sa il pregatesti pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sfanta Maria
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si atitudine pozitiva
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Ora programarii nu se respecta
 • Insuficient timp pentru desfasurarea consultatiilor
Dr. Adriana Voie
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic calificat
 • Implicare si dedicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Tratamente personalizate
 • Decalarea programarilor
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Clinica bine organizata
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Atitudine neprofesionista a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici de reumatologie din Baia Mare? 

Multi dintre cei din Baia Mare interesati sa mearga la reumatologie vor sa colaboreze cu medici foarte buni, ceea ce este firesc atunci cand vine vorba despre sanatate. In functie de problema identificata, medicul iti poate recomanda un tratament medicamentos, un protocol de recuperare sau alte terapii, cum ar fi homeopatia. 

Pentru a vedea care este cea mai potrivita clinica pentru bugetul si asteptarile tale, poti sa te ghidezi dupa urmatorul clasament: 

1. Policlinica Sfanta Maria

Pentru consultatia de reumatologie, persoanele care locuiesc in Baia Mare pot alege serviciile Policlinicii Sfanta Maria. Aceasta policlinica a fost deschisa in anul 1999, avand peste doua decenii de prezenta pe piata medicala. Reumatologia, psihiatria, neurologia si medicina interna sunt cateva dintre specialitatile prezente pe lista de servicii a acestei unitati medicale. Pe parcusul anilor de activitate, portofoliul clinicii s-a extins, iar echipei s-au alaturat tot mai multi medici specializati in diferite arii terapeutice. De asemenea, s-au facut investitii mari in aparatura si tehnica medicala a fost permanent actualizata. Cu obiectivul de a oferi ingrijiri medicale de calitate superioara, aceasta policlinica reuneste o echipa din care fac parte medici primari si medici specialisti cu experienta vasta. 

Consultatia de specialitate costa 200 lei.

Privitor la feedback, Policlinica Sfanta Maria este recomandata de foarte multe persoane. Conform acestora, unitatea medicala este bine organizata si gazduieste o echipa formata din profesionisti, care dau dovada de amabilitate, promptitudine si atitudine pozitiva. Clinica este curata si dotata cu aparatura moderna, aceste aspecte fiind apreciate de un numar mare de pacienti. Ca dezavantaje, oamenii mentioneaza ca programarile nu se respecta si ca unii medici aloca prea putin timp pacientilor in timpul consultatiei.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Dr. Adriana Voie

Daca locuiesti in Baia Mare si te afli in cautarea unui specialist in reumatologie, dr. Adriana Voie este unul dintre medicii pe care trebuie sa ii iei in considerare. Lista de servicii cuprinde consultatii de specialitate, ecografii musculoscheletale si o varietate de tratamente pentru numeroase boli reumatologice. Specializata in reumatologie, dr. Adriana efectueaza consultatii amanuntite pentru identificarea problemei si ulterior elaboreaza planuri terapeutice personalizate, tintite pe problema pacientului si in conformitate cu obiectivele acestuia. 

Pentru o consultatie de specialitate, se va achita suma de 250 lei.

Majoritatea pacientilor o descriu pe dr. Adriana Voie ca fiind un medic deosebit, implicat si dedicat meseriei. Aceasta e atenta la nevoile pacientului si este atenta la detalii, de care tine cont in elaborarea planului de tratament. Cativa pacienti s-au aratat nemultumiti de faptul ca programarea lor nu a fost respectata. 

3. Regina Maria

Reteaua de sanatate Regina Maria este prezenta si in Baia Mare, unde ofera inclusiv servicii de reumatologie. In toate unitatile medicale din reteaua nationala de sanatate Regina Maria, obiectivul este de a oferi servicii de inalta calitate si de a forma echipe cu cei mai buni medici. Acest grup este primul care a introdus conceptul de abonament medical in Romania, in anul 1996. Pe masura trecerii anilor, au fost deschise noi clinici, spitale, centre de diagnostic si laboatoare clinice. Dezvoltarea continua si integrarea tehnologiilor moderne sunt doua dintre principiile in jurul carora graviteaza activitatea din unitatile medicale Regina Maria. 

Consultatia de reumatologie costa 255 lei. 

In mediul online, cele mai multe pareri despre Regina Maria sunt pozitive. Mai multi pacienti din Baia Mare sunt de parere ca serviciile sunt de calitate inalta, ca unitatea este bine organizata si ca medicii sunt profesionisti. Personalul este atent, comunicativ si amabil. Clinica este curata si preturile sunt acceptabile, in comparatie cu alte centre medicale. Mai mult de atat, se foloseste aparatura performanta. Ca dezavantaje, unii pacienti spun ca preturile au crescut si ca personalul de la receptie are o atitudine neprofesionista. 

Concluzii

Asadar, putem concluziona faptul ca in Baia Mare sunt suficiente clinici specializate in reumatologie, dintre care pacientul poate alege pentru corectitudine in diagnostic si eficienta tratamentelor. Clinicile prezentate in clasamentul de mai sus se disting prin calitatea actului medical si prin accesul la tehnologii moderne, gazduind medici specializati in reumatologie care au tratat de-a lungul anilor pacienti cu afectiuni dintre cele mai complexe.