Meniu

Reumatologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O mare parte dintre pacientii care se prezinta la consultatii de reumatologie in Bistrita se confrunta cu dureri persistente de articulatii sau au fost diagnosticati in trecut cu o afectiune nechirurgicala a aparatului locomotor si au nevoie de monitorizare. Gonartroza, fibromialgia, bursita si osteoporoza sunt cateva dintre afectiunile care intra in sfera reumatologiei si pentru tratamentul carora te poti adresa unui medic din aceasta specialitate. 

Locuitorii orasului Bistrita au la dispozitie foarte multe clinici unde se ofera servicii de reumatologie, mai precis consultatii si planuri terapeutice personalizate. Medicul reumatolog se ocupa de diagnosticul si tratamentul afectiunilor musculo-scheletice, iar pentru un diagnostic corect poate solicita pacientului sa faca o serie de investigatii, cum ar fi examene imagistice sau analize biochimice. Afla care sunt cei mai buni medici reumatologi din Bistrita si care este pretul unei consultatii in continuarea acestui articol.

Care este pretul unei consultatii de reumatologie in Bistrita?

Raportul calitate-pret este important atunci cand vorbim despre servicii medicale, asa ca majoritatea persoanelor din Bistrita vor sa cunoasca in prealabil tariful consultatiei de reumatologiei. Pentru a iti face o idee cu privire la bugetul de care trebuie sa dispui pentru a beneficia de acest serviciu, poti consulta urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si amabilitate
 • Explicatii detaliate
 • Consultatii amanuntite
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Aparatura moderna
Sanovil
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si implicare
 • Aparatura medicala ultramoderna
 • Mediu primitor
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Med Total
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si implicare
 • Buna organizare
 • Dotari moderne
 • Atmosfera placuta
Clinica Alteo
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Cadre medicale bine instruite
 • Tratamente eficiente
 • Amabilitate si implicare
 • Diversitate de servicii medicale
 • Timpul de asteptare este mare
Casa Medicilor
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici cu experienta
 • Diversitate de investigatii medicale
 • Amabilitate si empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de reumatologie in Bistrita

Daca experimentezi simptome care ar putea indica existenta unei afectiuni musculo-scheletale, poti sa te adresezi unui specialist in reumatologie la una din clinicile situate in Bistrita. Foarte multe centre medicale si clinici din acest oras au devenit alegeri de top ale pacientilor, intrucat gazduiesc medici cu experienta vasta si propun tratamente moderne si eficiente.

Iata cate sunt cele mai apreciate clinici care ofera si consultatii de reumatologie:

1. Centrul Hardmed

Optiunea principala in Bistrita pentru consultatia de reumatologie este clinica Hardmed. Portofoliul acestui centru medical aduce la un loc servicii din peste 30 de specialitati medicale, fiind disponibile consultatii de specialitate, diverse investigatii si interventii complexe. Calitatea actului medical este sustinuta prin experienta vasta a cadrelor medicale, prin abordarea multidisciplinara si prin folosirea celor mai avansate tehnologii din domeniu. Sistemul de valori dupa care isi ghideaza activitatea fiecare membru al echipei Hardmed pune pe primul loc pacientul si nevoile sale in materie de corectitudine in diagnostic si eficienta ingrijirilor medicale.

Consultatia de reumatologie costa 150 lei.

Centrul Medical Hardmed a primit recenzii pozitive de la zeci de pacienti. Conform acestora, medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili, dedicati si empatici. Atmosfera este primitoare, iar oamenii beneficiaza de explicatii detaliate, oferite cu rabdare de catre personal. Clinica este moderna, curata si frumos amenajata. Serviciile sunt de calitate, iar consultatiile sunt amanuntite. Pacientii au parte de atentie din partea medicilor, care sunt deschisi si implicati. Un alt avantaj il reprezinta folosirea aparaturii moderne. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hardmed
Vezi Pareri

2. Policlinica Noua Sanovil

Pentru consultatii si tratamente din sfera reumatologiei, pacientii din Bistrita pot alege Policlinica Noua Sanovil. Aceasta clinica e prezenta pe piata serviciilor medicale de aproape 15 ani si inca de la infiintare s-a aflat intr-un proces continuu de dezvoltare a listei de servicii si a aparaturii folosite. Pe langa reumatologie, sunt acoperite si alte discipline medicale: urologie, pediatrie, neonatologie, ortopedie etc. Din departamentul de reumatologie fac parte medici primari si medici specialisti, iar intreaga echipa a clinicii aduce la un loc 83 de medici, care ofera consultatii si efectueaza investigatii aferente unui numar de 41 de specialitati medicale. 

Pentru consultatie, vei plati suma de 150 lei.

Profesionalismul, amabilitatea si pregatirea medicilor sunt principalele motive pentru care majoritatea pacientilor recomanda aceasta clinica. Serviciile sunt de calitate si se foloseste aparatura medicala ultramoderna. Mediul este primitor, iar clinica este curata. Raportul calitate-pret este echilibrat si sunt disponibile servicii medicale variate. Cativa pacienti reclama organizarea clinicii, spunand ca programarile nu se respecta si ca atitudinea unor medici lasa de dorit.

3. Policlinica Med Total

Policlinica Med Total este o alta unitate medicala din Bistrita pe care o poti alege pentru efectuarea consultatiei de reumatologie. Aceasta policlinica reuneste servicii din mai multe discipline medicale, avand scopul de a oferi comunitatii ingrijiri de inalta calitate si acces la investigatii diversificate pentru depistarea unui spectru larg de afectiuni. La Policlinica Med Total pacientii pot beneficia de examinari medicale diverse, de analize de sange si de interventii de mica chirurgie. Solutiile performante de tratament, experienta colectivului medical si investitia permanenta in tehnologii de varf contribuie la bifarea unei calitati superioare a serviciilor. 

In departamentul de reumatologie, se aplica tariful de 200 lei pentru consultatia initiala.

Referitor la feedback-ul pacientilor, cei mai multi dintre ei se declara multumiti de calitatea serviciilor medicale si spun ca au intalnit adevarati profesionisti la aceasta policlinica. Medicii sunt bine pregatiti, amabili si implicati. Clinica este foarte bine organizata si dotata corespunzator. Atmosfera placuta din clinica si dorinta medicilor de a veni in sprijinul pacientului sunt alte aspecte care contribuie la o experienta medicala reusita. Majoritatea recenziilor sunt pozitive, dar exista situatii in care programarile se decaleaza, potrivit unor pacienti.

4. Clinica Alteo

Clinica Alteo se numara printre clinicile din Bistrita pe care le poti alege pentru tratamente si consultatii de reumatologie. In componenta clinicii intra mai multe cabinete medicale, specializate in diferite domenii si dotate cu aparatura de ultima ora. Clinica dispune inclusiv de laborator propriu de analize, unde se folosesc echipamente performante si sunt disponibile diverse tipuri de analize. Cu 10 departamente in componenta, Clinica Alteo este prezenta in peisajul medical de peste trei decenii. A fost infiintata in 1993 si are misiunea de a oferi cele mai inovative si eficiente servicii medicale pacientilor, cu ajutorul echipei multidisciplinare.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 lei.

Clinica Alteo este foarte apreciata de pacientii din Bistrita, care sustin ca au obtinut rezultate foarte bune in urma tratamentelor si ca au beneficiat de servicii medicale de top. Cadrele medicale sunt bine pregatite si amabile, motiv pentru care pacientii se simt confortabil si in siguranta. Fara a contesta profesionalismul cadrelor medicale sau calitatea serviciilor, unii pacienti spun ca timpul de asteptare este mare, desi s-au prezentat cu programare.

5. Casa Medicilor

Din topul celor mai bune centre medicale din Bistrita pentru consultatii de reumatologie face parte si Casa Medicilor. Pe langa reumatologie, lista de servicii cuprinde discipline medicale multiple: endocrinologie, dermatologie, neurologie, cardiologie etc. Asa cum sugereaza si numele, aceasta clinica reuneste o echipa numeroasa de medici din care fac parte cei mai buni specialisti din oras, ce utilizeaza aparatura performanta si  pun la dispozitie tratamente moderne aferente domeniilor in care sunt specializati. 

Referitor la pret, o consultatie de reumatologie costa 150 lei.

Parerile despre Casa Medicilor sunt in mare parte pozitive, pacientii sustinand ca au intalnit medici bine pregatiti, empatici, atenti la nevoile pacientului si bine organizati. Serviciile sunt de inalta calitate si sunt disponibile diverse investigatii medicale. Desi majoritatea parerilor sunt bune, cativa dintre pacienti se declara dezamagiti de faptul ca programarile nu sunt respectate. 

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la o consultatie de reumatologie si vrei sa alegi o clinica din Bistrita, exista suficiente optiuni dintre care poti alege. Cele prezentate anterior bifeaza criterii importante referitoare la experienta cadrelor medicale si performanta aparaturii folosite. Consultatia nu trebuie amanata atunci cand ai dureri articulare sau musculare persistente sau daca ai fost deja diagnosticat cu o afectiune care necesita monitorizare.