Meniu

Reumatologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o consultatie de reumatologie in Braila este sa alegi una din clinicile la care se efectueaza acest serviciu si sa te programezi la o intalnire cu un medic specialist. In timpul consultatiei initiale, obiectivul reumatologului este acela de a se familiariza cu situatia ta, astfel incat sa poata stabili un plan de tratament cat mai eficient. 

La clinicile din Braila poti gasi medici cu o ampla experienta in domeniu, care dispun de pregatirea necesara pentru a-ti oferi informatii cat mai corecte despre starea ta de sanatate. In cazul in care nu esti multumit de serviciile prestate, poti oricand sa ceri o a doua opinie. Cel mai important lucru este sa nu ignori simptomele specifice afectiunilor reumatice. 

Cat costa o consultatie de reumatologie in Braila? 

Modul in care clinicile si centrele de reumatologie din Braila isi desfasoara activitatea difera, iar acest lucru se aplica si in cazul tarifelor practicate de acestea. Noi am pregatit un tabel cu sumele la care trebuie sa te astepti, in ceea ce priveste consultatia de specialitate la clinicile din oras. In urma efectuarii acesteia este foarte posibil ca medicul sa-ti recomande si alte servicii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mateus
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Laborator de imagistica medicala
 • Laborator de analize medicale
 • Programari nerespectate
 • Timp ridicat de asteptare
Centrul Grivita
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Echipamente moderne
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Oferte promotionale
 • Laborator de analize
 • Programari nerespectate
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si centre de reumatologie in Braila: 

In lista de mai jos sunt prezentate trei clinici in cadrul carora poti gasi un medic reumatolog in Braila, la care sa te programezi pentru o consultatie de specialitate. In afara de pregatirea si experienta medicului, ideal este sa iei in considerare si aspecte strict legate de clinica la care isi practica meseria, precum echipamentele din dotare sau conditiile de igiena:   

1. Centrul Mateus  

Primul loc in care poti gasi un reumatolog in Braila este Centrul Mateus, unde isi desfasoara activitatea Dr. Doina Carina Voinescu, medic specialist in reumatologie, profesor universitar si doctor in stiinte medicale. Competentele sale includ ultrasonografia generala, ecografia aparatului locomotor si ecografia musculoscheletala. Tot la centru se mai efectueaza si servicii de tip infiltratii articulare, interpretarea testului de osteodensitometrie si eliberarea referatului medical. De asemenea, clinica este dotata cu echipamente moderne, in scopul de a sprijini efectuarea portofoliului variat de servicii. Spatiul din sala de asteptare este si el unul generos.  

Pretul consultatiei de specialitate este de 220 de lei. 

Mai multe persoane au avut parte de o experienta placuta in cadrul Centrului Mateus, datorita personalului profesionist, rabdator si atent la detalii. De la receptie si pana la consultatia cu medicul specialist, totul decurge conform asteptarilor. Totusi, au existat si situatii in care programarile au fost anulate fara ca pacientii sa fie anuntati de acest lucru. Timpul de asteptare in aceste situatii poate sa fie unul destul de ridicat. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Mateus  
Vezi Pareri

2. Centrul Grivita  

La Centrul Grivita isi desfasoara activitatea Dr. Violeta Ciobanu, medic specialist in reumatologie, iar serviciile de care pot beneficia cei din Braila sunt consultatiile de specialitate si infiltratiile. De la bun inceput, misiunea centrului a fost aceea de a diversifica si de a creste calitatea actului medical. Efortul medicilor este sustinut, in acest sens, de echipamentele moderne din dotare. De asemenea, centrul pune la dispozitia persoanelor interesate oferte promotionale in mod periodic. Programarile se pot face de luni pana vineri, intre orele 7:30 si 20. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 255 de lei. 

Cei care recomanda serviciile prestate in cadrul Centrului Grivita o fac datorita profesionalismului personalului medical. Medicii sunt alaturi de pacienti pe toata perioada tratamentului, oferindu-le informatiile de care au nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Experientele mai putine placute sunt, de regula, cauza lipsei de organizare. Nici personalul de la receptie nu este pregatit sa gestioneze astfel de situatii. 

Concluzii

In cele din urma, poti alege una din cele trei clinici de mai sus pentru a te programa la o consultatie de reumatologie in orasul Braila. Pe urma, tot ce ramane de facut este sa urmezi planul de tratament stabilit de medic, astfel incat sa-ti gestionezi cu succes simptomele si chiar sa le elimini, acolo unde este posibil.