Meniu

Reumatologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui cabinet de reumatologie in Brasov, vei descoperi in acest articol nu unul, ci chiar cinci astfel de locatii. Toate aceste clinici ocupa un loc fruntas in optiunile brasovenilor, din mai multe motive: medicii cu experienta, aparatura de ultima generatie sau optiunile de recuperare si tratament.

La un reumatolog din Brasov, din lista celor de mai jos, poti ajunge din diverse motive: dureri de spate, de gat, de oase sau articulare, istoric familial de afectiuni reumatice, mobilitate redusa, iar in fiecare dintre aceste cazuri vei fi tratat in cele mai bune conditii. Asadar, inainte de a face o programare, te invitam sa parcurgi informatiile utile pe care ti le-am pregatit in legatura cu clinicile si cabinetele de reumatologie din oras pentru a o alege pe cea mai potrivita pentru tine.

Cat costa consultatia de reumatologie la Brasov?

Tariful unei consultatii de reumatologie variaza in Brasov, din diverse motive. In tabelul acesta poti vedea care sunt aceste preturi, astfel incat sa-ti stabilesti un buget pentru consultatie si eventualele tratamente.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Rafael
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar reumatolog cu experienta
 • Numeroase programe de recuperare
 • Echipa multidisciplinara
 • Fiziokinetoterapeuti bine pregatiti
 • Personal amabil si implicat
 • Echipamente performante
 • Terapii manuale
Kronmedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic primar reumatolog cu experienta
 • Personal amabil
 • Preturi accesibile
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Parcare proprie
RMN Diagnostica
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • Doi medici reumatologi
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Servicii decontate de CAS si Casa OPSNAJ
 • Nu se respecta programarile
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Polimed Dacia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Doi medici reumatologi
 • Buna comunicare cu specialistii
 • Servicii medicale decontate de CAS
 • Locatie moderna
 • Aglomeratie
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Doi medici reumatologi
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil si prompt la receptie
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si spitale private cu servicii de reumatologie in Brasov

Sunt clinici si spitale private importante in Brasov care au inclus in oferta de servicii si reumatologia. Poti descoperi in continuare care sunt acestea si ce le diferentiaza pe piata.

1. Centrul Rafael

Centrul Rafael este una dintre cele mai recomandate locatii din Brasov in privinta serviciilor de reumatologie, ortopedie, recuperare si terapii manuale. Din echipa de specialisti a centrului face parte dr. Veronica Grigore, medic primar reumatolog, care este si sef de sectie Reumatologie in cadrul Spitalului Judetean „Sf. Gheorghe”. Dr. Grigore a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures, iar rezidentiatul l-a efectuat in Spitalul Cantacuzino. Totodata, este membru al Societatii Romane de Reumatologie si al Registrului Roman de Boli Reumatice si participa la congrese si conferinte nationale si internationale. Din echipa Centrului Rafael mai fac parte medici primari si specialisti ortopezi, de medicina fizica si reabilitare, medicina sportiva, neurologi pediatri, psihiatri, psihologi si fiziokinetoterapeuti.

Tariful unei consultatii de reumatologie este de 200 de lei la acest medic reumatolog din Brasov. 

Pentru multi dintre brasovenii care au beneficiat de serviciile acestui centru de recuperare medicala experienta a fost una foarte placuta, din mai multe motive. In primul rand, oamenii lauda implicarea specialistilor, fie ca sunt medici sau fizioterapeuti si kinetoterapeuti, considerand ca intreaga echipa este amabila, bine pregatita si cu respect si empatie pentru fiecare pacient. Apoi, mai sunt subliniate in recenzii: buna organizare a activitatii, diversitatea serviciilor de recuperare, echipamentele performante, spatiile curate si aerisite. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Rafael
Vezi Pareri

2. Kronmedica

Kronmedica si-a inceput activitatea in anul 1998, in Brasov, printr-un cabinet de cardiologie, iar in prezent dispune de numeroase specialitati medicale, inclusiv reumatologie. Cabinetele din cadrul clinicii sunt de: alergologie, oncologie clinica, endocrinologie, pneumologie, pediatrie, cardiologie etc. Pentru unele dintre specialitati, cum este alergologia, exista contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca sunt gratuite consultatiile cu bilet de trimitere. In cabinetul de reumatologie o vei intalni pe dr. Anca-Genua Garcea, medic primar reumatolog. 

Consultatia initiala de reumatologie costa 250 de lei.

Serviciile Kronmedica sunt apreciate de pacienti pe internet, in recenzii acestia punctand ca medicii sunt foarte bine pregatiti, personalul este amabil, iar preturile sunt accesibile. Atentia si grija fata de pacienti sunt puse pe primul loc in aceasta clinica, iar brasovenii o recomanda tocmai din acest motiv.  

3. RMN Diagnostica

Putini sunt brasovenii care nu au auzit de RMN Dignostica, o policlinica privata cu numeroase specialitati si care pune la dispozitie  servicii de imagistica medicala de ultima generatie. Exista si un cabinet de reumatologie in incinta clinicii, in care profeseaza doi medici: dr. Nicoleta Buric, medic specialist medicina interna si reumatologie, si dr. Cristina Ban, medic cu aceeasi specializare. RMN Diagnostica a aparut pe piata in anul 2007, la Sibiu, axandu-se, in prima faza, pe servicii de imagistica medicala, in special de rezonanta magnetica (RMN). In prezent, ofera investigatii si consultatii gratuite sau decontate prin CAS si Casa OPSNAJ, dar si in sistem cu plata sau pe baza asigurarilor medicale private. In Brasov, centrul RMN Diagnostica a fost inaugurat in 2014.

Pretul consultatiei de reumatologie este cuprins intre 180 si 220 de lei.

Buna comunicare cu pacientii a personalului medical si auxiliar, aparatura medicala de ultima generatie si diversitatea serviciilor medicale sunt aspecte pentru care multi brasoveni au acordat calificativ maxim acestui centru medical pe internet. Oamenii sustin ca au fost tratati cu respect si cu promptitudine si ca sedintele de recuperare sau consultatiile au fost placute. Sunt insa si persoane care au manifestat nemultumire in legatura cu personalul de la receptie, despre care spun ca nu este profesionist sau din cauza faptului ca nu se respecta programarile.

4. Centrul Polimed Dacia

Si la Centrul Polimed Dacia din Brasov vei gasi medici specializati in reumatologie. Este vorba despre dr. Anca Garcea si despre dr. Maria Toma. Spre deosebire de serviciile medicale din alte specialitati (cardiologie, medicina interna, endocrinologie, gastroenterologie, recuperare, neurologie, psihiatrie, psihologie, oncologie) pentru cele de reumatologie nu exista, din pacate, contract cu CAS, astfel ca nu sunt decontate. Acest centru medical privat dispune si de bloc operator, de laboratoare de imagistica si cistoscopie si explorari functionale, dar si de recuperare robotizata si bazin de recuperare.

Pretul consultatiei de reumatologie este de 200 de lei.

Desi spun ca au intalnit aproape de fiecare data aglomeratie in acest centru medical, multi pacienti spun ca nu au fost neaparat deranjati de acest aspect, consolandu-se cu faptul ca au avut parte de o experienta placuta, datorita medicilor. Profesionalismul medicilor, explicatiile clare si empatia de care acestia au dat dovada i-au facut pe oameni sa se simta in siguranta la doctor si ajutati sa-si depaseasca problemele de sanatate, intr-o locatie moderna si primitoare.

5. Spitalul Sf. Constantin

Pentru un reumatolog bun in Brasov poti opta si pentru serviciile Spitalului Sf. Constantin din Brasov. Acesta a fost dat in folosinta in anul 2011 si este un spital multidisciplinar, cu sectii care au saloane pentru spitalizare de zi sau continua si un bloc operator cu 6 sali de operatie. Medicii care activeaza aici sunt din mai multe orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu-Mures si au experienta, unii fiind intorsi din diverse tari. Printre doctorii de la acest spital se afla si doi medici reumatologi: dr. Maria Toma si dr. Claudia Lazar, medici specialisti reumatologi.

O consultatie de reumatologie costa aici 250 de lei.

Au fost exprimate numeroase aprecieri pe internet in legatura cu serviciile medicale oferite de acest spital privat din Brasov: medici profesionisti si implicati, personal amabil la receptie,  curatenia exemplara, aparatura de ultima generatie. Sunt si recenzii de la persoane nemultumite, acestea spunand ca tarifele sunt exagerat de mari si ca nu se respecta orele de programare. 

Concluziile noastre

Sunt numerosi medici specializati in reumatologie in Brasov, iar serviciile lor sunt puse la dispozitie in cadrul unor clinici si spitale private foarte bine cotate. 

Daca ai simptome precum: dureri articulare persistente, edeme articulare, rigiditate dimineata, mobilitate redusa si afectiuni autoimune, programeaza-te la unul dintre acesti specialisti despre care ai aflat in acest articol. Vizita la medic imediat dupa ce apar aceste simptome face ca tratamentul primit sa fie mai eficient, iar complicatiile sa fie evitate.