Meniu

Reumatologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te prezinti la doctor cu simptome ce ar putea indica dezvoltarea unei afectiuni la nivelul articulatiilor, oaselor si muschilor, este foarte probabil ca medicul sa iti recomande o consultatie de reumatologie. In Cluj, persoanele care se afla in cautarea unui astfel de medic au o multime de optiuni.

Momentul potrivit sa te adresezi unui medic reumatolog din Cluj este acela in care durerile de oase, articulatii sau ligamente sunt persistente si pot semnala existenta unei afectiuni ca gonartroza, osteoporoza, tendinita, guta etc. Dupa stabilirea diagnosticului, pentru care poate fi nevoie de investigatii suplimentare, medicul va concepe un plan de tratament.

Unde poti face o consultatie de reumatologie in Cluj?

Mai multe clinici si centre medicale din Cluj acopera si reumatologia printre specialitatile medicale oferite. Este important sa faci o alegere buna, deoarece poate fi nevoie sa vii periodic la medicul reumatolog. Tabelul de mai jos iti ofera cateva informatii pe care un viitor pacient al clinicilor de top al vrea sa le cunoasca, precum tariful consultatiei si avantajele principale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Rezultate precise si corecte
Cuore Medica
2
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
Cardiomed
3
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie si dotari moderne
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Programari nerespectate
Medsan
225 Ron
 • Pret Consultatie 225 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si promptitudine
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Programari nerespectate
Asteco
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Medici cu pregatire profesionala vasta
 • Atitudine calda si primitoare
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Promedis
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Personal de la receptie amabil
 • Explicatii amanuntite
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Reumatologie Cluj: topul clinicilor si centrelor medicale

Departamentul de reumatologie este cel in cadrul carora se depisteaza si monitorizeaza bolile reumatologice, iar medicii din Cluj pot identifica cele mai bune optiuni de tratament, in functie de diagnostic.  

Daca vrei sa gasesti un reumatolog bun in Cluj, foloseste urmatorul clasament ca punct de plecare. Acesta prezinta in maniera detaliata tarifele si surprinde aspecte importante despre activitatea clinicilor:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Cluj Napoca pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de servicii de reumatologie la standarde ridicate de calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Ioana Felea, medic primar si dr. Roxana Rosca, medic specialist, amandoua avand o buna pregatire in domeniu si in tratarea eficienta a pacientilor. Absolvind in facultati de prestigiu si participand la cursuri de perfectionare, conferinte si seminarii, cele doua doamne doctor reusesc sa asigure un diagnostic corect pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este problema cu care se confrunta, dar si sa elaboreze un plan personalizat de tratament. Gratie aparaturilor moderne si performante, actul medical desfasurat este unul fara greseala . 

Pretul pentru o consultatie de reumatologie variaza intre 250 si 300 lei. 

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca unitatea medicala prioritizeaza sanatatea si bunastarea pacientului. Echipa de medici de dovada de o buna pregatire, implicare, atentie la detalii si profesionalism, desfasurand un act medical ireprosabil. De asemenea, aparaturile pe care le au la dispozitie pentru diagnosticarea corecta si tratarea pacientilor sunt de inalta performanta, astfel incat rezultatele obtinute sa fie intotdeauna precise si corecte.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Cuore Medical

Una dintre cele mai bune variante ale pacientilor din Cluj aflati in cautarea unei clinici specializate in reumatologie este CuoreMedical. Aici se acopera mai multe specialitati medicale, printre care dermatologia, ecografia si cardiologia, scopul clinicii fiind acela de a preveni si trata un spectru larg de patologii. Personalul este format din medici cu experienta si mizeaza pe o colaborare armonioasa cu pacientii, in vederea unui diagnostic precis si unui tratament corect.  

O consultatie de reumatologie costa 200 lei in cadrul acestei clinici.

Serviciile clinicii sunt de calitate, lucru reflectat in numeroasele pareri pozitive exprimate de pacienti in mediul online. Medicii sunt profesionisti, implicati, rabdatori si foarte atenti la detalii, ceea ce sustine calitatea serviciilor si reprezinta motivele pentru care pacientii nu ezita sa recomande mai departe aceasta clinica.

3. Cardiomed

Dintre cele mai bune clinici unde se efectueaza consultatii de reumatologie face parte si Cardiomd, a carei activitate a debutat in anul 2009. Aceasta ofera servicii din aproape toate ramurile medicale si reuneste o echipa formata din peste 130 de medici primari si specialisti, care folosesc tehnologii de ultima ora pentru precizia diagnosticului si pentru dezvoltarea prompta a unor planuri eficiente de tratament.

Pacientii care aleg aceasta clinica din Cluj vor plati intre 300 si 350 lei pentru o consultatie de reumatologie.

Cei mai multi pacienti noteaza pozitiv serviciile clinicii, unde spun ca au fost consultati cu profesionalism, rabdare si amabilitate. Alte calitati atribuite personalului sunt seriozitatea, empatia si atitudinea calma. Clinica este foarte curata si dotata cu echipamente moderne. De asemenea, cadrele medicale sunt apreciate pentru explicatiile amanuntite pe care le ofera pacientilor. Desi feedback-ul este in mare parte favorabil, exista si pacienti care nu contesta profesionalismul medicilor, dar spun ca programarile nu se respecta si ca nu exista locuri de parcare.

4. Medsan

Foarte multi pacienti aleg Medsan, centru medical din Cluj unde exista si departament de reumatologie. Aici poti beneficia de corectitudine in diagnostic, de tratament si optiuni de recuperare. Infiintat in 2004, acest centru reuneste peste 30 de specialitati medicale si 60 de cadre medicale. Personalul din aceasta clinica pune pe primul loc o buna comunicare medic-pacient si o importanta la fel de mare o acorda calitatii actului medical.

Tariful unei consultatii de reumatologie este de 225 lei.

Aceasta clinica este foarte apreciata in randul celor care aleg sa mearga la reumatolog in Cluj, lucru ce reiese din feedback-ul pozitiv din spatiul virtual. Serviciile sunt de calitate, iar clinica este curata, dotata corespunzator si dispune de parcare privata. Personalul de la receptie este amabil, iar comunicarea cu intregul personal este eficienta. Cadrele medicale sunt profesioniste si prompte. Cativa pacienti spun ca exista probleme de birocratie.

5. Asteco

Pentru servicii medicale de reumatologie la standarde inalte de calitate in Cluj, numerosi pacienti aleg Asteco. Acest centru medical multidisciplinar a fost infiintat in anul 2010, iar de atunci a continuat sa se extinda. In prezent, reuneste un colectiv format din 30 de medici si specialisti, preocupati de abordare moderna si progres in domeniul medical. Echipa isi desfasoara activitatea sub coordonarea dr. Adrian Copcea, care este medic primar diabetolog-nutritionist si director medical.  

Consultatia de reumatologie costa 300 lei. Pacientii care doresc sa mearga la o consultatie de reumatologie in Cluj cu bilet de trimitere pot sa aleaga acest centru medical, in cadrul caruia pot beneficia de gratuitate la consultatie prin CAS.

Persoanele care au trecut pragul centrului medical si au oferit recenzii pe internet se declara multumite de experienta avuta. Serviciile sunt de calitate, iar colectivul este format din profesionisti, care sunt apreciati nu numai pentru pregatirea profesionala, ci si pentru atitudinea calda, primitoare si modul de comunicare cu pacientii. Cativa pacienti scot in evidenta un aspect mai putin pozitiv, acela ca li s-a cerut sa isi reprogrameze consultatia.

6. Promedis

Pentru consultatii de reumatologie si servicii medicale de calitate superioara in Cluj, una dintre optiunile pe care trebuie sa le ai in vedere este Promedis. Acest centru medical si-a inceput activitatea in anul 2010, alaturi de o echipa formata din specialisti cu experienta vasta, care asigura asistenta medicala la cel mai inalt nivel. Preocuparea pentru noile tehnologii este sustinuta de investitiile periodice in tehnologie de varf, care sa contribuie la calitatea actului medical.  

Consultatia de reumatologie costa 180 lei.

Cei mai multi pacienti declara ca au avut o experienta buna si recomanda serviciile centrului medical. Prin recenzii oferite in spatiul virtual, ei noteaza ca avantaje profesionalismul, seriozitatea si rabdarea cadrelor medicale, precum si amabilitatea personalului de la receptie. Un alt aspect pozitiv il reprezinta faptul ca pacientii beneficiaza de explicatii pe intelesul tuturor. Sunt si persoane care au avut o experienta nu tocmai placuta, motivul fiind timpul indelungat de asteptare.

Concluzii

Reumatologia este o ramura medicala acoperita in mai multe clinici si centre medicale din Cluj, spre care te poti orienta pentru preventie, diagnostic si tratament. Optiunile de top bifeaza aspecte ca experienta echipei medicale si abordarea profesionista.

Alegerea unei clinici dintre cele mai bune inseamna nu numai calitatea actului medical, dar si buna comunicare cu medicul reumatolog. Acest aspect poate fi important in cazul pacientilor care trebuie sa se prezinte regulat in cabinetul medicului pentru monitorizarea bolii depistate.