Meniu

Reumatologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cabinetele de reumatologie din Constanta pasesc oameni de diverse varste pentru diagnostic, evaluare si tratament, in cazul unor afectiuni cu grade diferite de severitate. Daca ai o suspiciune ca ai putea avea o astfel de problema sau daca te interesezi de reumatolog bun  pentru o ruda sau o cunostinta, vei afla ce clinici trebuie sa ai in vedere urmarind informatiile de pe parcursul acestui articol.

Reumatologia depisteaza si trateaza o gama variata de patologii ce afecteaza sistemul musculo-scheletic, oasele, articulatiile, muschii si alte tesuturi conjunctive. Sunt medici reumatologi in Constanta care au o experienta vasta in acest domeniu si care ofera consultatii in clinici private dotate cu aparatura si tehnologii de ultima generatie. Te invitam sa descoperi aceste unitati medicale pentru a o putea alege pe cea care se potriveste nevoilor tale.

Cat costa un consult de reumatologie in Constanta

Tarifele solicitate de clinicile din Constanta pentru o consultatie de reumatologie sunt diferite. Afla care sunt acestea din tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Fiziozone
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica moderna de recuperare medicala
 • Medici si terapeuti cu experienta
 • Doctor reumatolog apreciat
 • Atmosfera placuta si optimista
 • Programe personalizate de recuperare
 • Aparatura performanta
Ovidius Hospital
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Oferta bogata de specialitati medicale
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Servicii de reumatologie decontate de CAS
 • Dispozitive medicale de ultima generatie
 • Nu se respecta programarile
ABC Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Preturi accesibile
 • Osteodensitometrie gratuita
 • In contract cu CAS
 • Programarile nu sunt respectate
Aqua Clinic
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • 4 medici reumatologi
 • In contract cu CAS
 • Infiltratii ecoghidate
 • Ecografia aparatului locomotor
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Heka Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Compartiment de primiri urgente 24/7
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Laborator propriu de analize medicale
 • Bloc operator modern
 • Ambulanta privata
 • In contract cu CAS
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care au cabinete de reumatologie in Constanta

In clasamentul de mai jos se afla cinci clinici de top din Constanta cu departament de reumatologie. Vezi care sunt acestea, ce medici reumatologi activeaza in cadrul lor si ce spun oamenii despre serviciile de care au beneficiat.

1. Fiziozone

Clinica de recuperare medicala Fiziozone din Constanta dispune si de un cabinet de reumatologie. In cadrul acestuia profeseaza dr. Mihaela Minea, medic primar reumatologie si medic primar recuperare medicala si balneo-fizioterapie, cu competenta in ecografia aparatului locomotor. Medicul elaboreaza un plan de diagnostic si tratament personalizat pentru fiecare pacient. Prima vizita in acest cabinet cuprinde o examinare, dar si o discutie referitoare la istoricul medical si simptome, astfel ca poate dura si mai bine de 30 de minute, dupa caz. Fiziozone mai cuprinde, pe langa reumatologie, si alte specialitati: ortopedie, neurologie, reeducare vestibulara, posturologie, ozonoterapie, kinetoterapie, fizioterapie, recuperare medicala si se efectueaza in cadrul sau inclusiv infiltratii si ecografii musculo-scheletale.

Costul unei consultatii la acest medic reumatolog din Constanta este de 250 de lei.

Recenziile online arata ca nivelul de satisfactie este foarte ridicat in randul pacientilor care au beneficiat de serviciile clinicii Fiziozone din Constanta. Acestia spun ca au remarcat profesionalismul, amabilitatea, implicarea si atentia la detalii a intregii echipe, de la maseuri si terapeuti, pana la medicii cu experienta. Mereu cu zambetul pe buze si transmitand o stare de bine, acesti profesionisti contribuie zi de zi la recuperarea si motivarea persoanelor cu diverse afectiuni.

Vezi parerile pacientilor despre Fiziozone
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

In ambulatoriul acestui spital privat din Constanta exista un departament de reumatologie in care sunt tratate afectiuni specifice: poliartrita reumatoida, guta, spondilita anchilozanta, artrita reactiva, boala artrozica, grupul vasculitelor si multe alte patologii. Cabinetul de reumatologie este coordonat de sef de lucrari dr. Daniela Dusa, medic primar reumatolog si doctor in stiinte medicale. Anumite servicii de reumatologie sunt gratuite, fiind decontate de CAS: consultatiile, ecografiile musculo-scheletale, radiografiile, tratamentele medicale, analizele de laborator, ingrijirea si monitorizarea de specialitate si infiltratiile peri sau intraarticulare. La acest reumatolog bun din Constanta se programeaza persoane din tot judetul si chiar din alte zone ale tarii.

Tariful pentru o consultatie de reumatologie este de 300 de lei.

Profesionalismul cadrelor medicale, dotarile de ultima generatie, curatenia si diversitatea serviciilor sunt lucruri pe care constantenii le apreciaza cel mai mult la acest spital privat. Mai sunt punctate si alte lucruri pe care pacientii le-au remarcat aici: servicii decontate de CAS, operativitate la Urgente, dar si nerespectarea programarilor sau preturile mari.  

3. Clinica ABC Medical

O echipa de medici cu o vasta experienta activeaza in cadrul ABC Medical Center, printre ei aflandu-se si dr. Gratiela Gadea, medic specialist reumatolog, care ofera consultatii pentru pacientii de toate varstele. In plus, masurarea densitatii osoase, numita osteodensitometrie, se efectueaza gratuit in cadrul clinicii. Activitatea acestui centru medical a debutat in anul 2003, iar in timp s-a dezvoltat constant. Acum, se afla in colaborare cu CAS pentru 15 specializari, printre care si reumatologie. 

Pretul consultatiei de reumatologie este de 200 de lei.

Recenziile din mediul online demonstreaza ca multi pacienti sunt incantati de calitatea serviciilor de care au beneficiat.  Amabilitatea personalului medical si auxiliar, varietatea serviciilor medicale, preturile accesibile – sunt motive pentru care constantenii au acordat calificative maxime acestei institutii medicale. In privinta aspectelor mai putin agreate, se numara: faptul ca nu sunt respectate programarile, neconcordanta dintre preturile comunicate prin telefon si cele de la fata locului sau aglomeratia.

4. Aqua Clinic

In intampinarea nevoilor constantenilor, Clinica Aqua ofera o varietate de specialitati medicale, inclusiv reumatologie. Sunt patru medici reumatologi care isi desfasoara activitatea in acest centru: dr. Ana-Maria Ramazan – medic primar, Gratiela Gadea, dr. Amalia-Emanuella Mirotoi si dr. Emel Nurmambet – medici specialisti. Pe langa consultatii si controale de specialitate, in cabinetul de reumatologie se mai efectueaza: ecografia aparatului locomotor, infiltratii ecoghidate, evaluari speciale. In clinica se utilizeaza aparatura de inalta tehnologie, cu care se realizeaza investigatii ce asigura diagnosticare rapida si exacta pentru fiecare pacient. Multe dintre servicii sunt decontate de CAS.

Consultatia la reumatolog costa 200 si 300 de lei in cadrul acestei clinici medicale. 

Pacientii care si-au impartasit impresiile in mediul online in legatura cu Aqua Clinic Constanta sunt in majoritate de parere ca personalul medical este profesionist si implicat. Alte aspecte pe care le-au apreciat ar fi: curatenia, diversitatea serviciilor medicale si faptul ca multe dintre ele sunt decontate de CAS. Sunt mentionate si aspecte neplacute, cum ar fi ca nu se respecta programarile sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

5. Heka Hospital

Heka Hospital este un spital privat din Constanta cu un compartiment de Primiri Urgente 24/7 si cu numeroase specialitati medicale, printre acestea regasindu-se si reumatologia. Doctorul care ofera consultatii in aceasta specialitate este dr. Mihaela Jiglau, medic specialist reumatologie. Acest spital este cunoscut ca fiind cea mai complexa unitate privata din Dobrogea, cu: bloc operator, compartiment de spitalizare continua, ambulanta proprie, laborator de analize si multe alte facilitati de top. In plus, ceea ce da valoare spitalului este  echipa medicala de top, in ceea ce priveste pregatirea, rezultatele si experienta. Unele servicii sunt gratuite sau decontate, prin contractul cu CAS.

Pretul unui consult de reumatologie este de 250 de lei la acest reumatolog din cadrul Heka Hospital Constanta.

Promptitudinea si amabilitatea personalului de la receptie este apreciata de unii dintre pacienti. Despre medicii de la Heka, sunt constanteni care sustin ca sunt foarte bine pregatiti si binevoitori. Si in ceea ce priveste curatenia, facilitatile si aparatura performanta din clinica oamenii sunt foarte multumiti. Au fost postate insa in mediul online si numeroase aspecte neplacute: nerespectarea programarilor, serviciile foarte scumpe, timp mare de asteptare in cazul unor investigatii.

Concluziile noastre

Pot ajunge la reumatologie in Constanta persoane de toate varstele, inclusiv copii, cu toate ca, in cea mai mare parte parte, varstnicii sunt diagnosticati cu astfel de afectiuni. In acest oras sunt clinici renumite care ofera servicii de calitate superioara in aceasta specialitate.

Astfel, la un reumatolog din Constanta pot fi tratate, intr-un mediu placut si prietenos, afectiunile si problemele ce tin de reumatologie: artrita reumatoida, osteoartrita, lupusul eritematos sistemic, spondilita anchilozanta, artrita juvenila, guta, boala mixta a tesuturilor conjunctive, sindromul Sjogren, fibromialgia. Nu ezita sa iei in considerare aceste clinici si specialistii care activeaza in cadrul lor, pentru o consultatie si investigatii, in cazul in care primesti recomandarea de a merge la reumatolog.