Meniu

Reumatologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inflamatiile, afectiunile articulare si musculare sunt probleme experimentate cu precadere de pacientii in varsta, care trebuie sa se prezinte cat mai des la cabinetul medicului reumatolog din Focsani. Daca durerile persista si orice ai face nu reusesti sa le invingi, cel mai probabil va trebui sa faci anumite investigatii, astfel incat medicul sa stie sigur care este problema de sanatate cu care te confrunti. Pe baza diagnosticului stabilit, urmeaza si elaborarea unui plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile tale, astfel incat sa te insanatosesti. 

Daca locuiesti in Focsani, trebuie sa stii ca exista o unitate medicala in oras careia te poti adresa si unde vei putea beneficia de servicii de reumatologie la o calitate superioara. In cele ce urmeaza iti vom prezenta o clinica din oras unde vei primi toate ingrijirile medicale necesare, astfel incat durerile articulare sa devina istorie, iar tu sa te bucuri de un corp sanatos. Citeste mai departe si descopera despre ce este vorba.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Focsani?

La fel ca in cazul oricarei consultatii de specialitate, si pretul celei de reumatologie in Focsani este influentat de pregatirea medicilor, dar si de renumele clinicii. Pentru a elimina orice dubiu si pentru a sti care este pretul pe care trebuie sa il platesti pentru aceasta consultatie, iata tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Interclinic
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Profesionalism
  • Implicare si buna pregatire
  • Atmosfera primitoare
  • Investigatii ireprosabile
  • Dotari superioare
  • Tratamente personalizate
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de reumatologie in Focsani?

Durerile musculare si articulare au inceput sa interfereze tot mai mult cu activitatile din viata ta de zi cu zi si ai luat hotararea de a merge la o consultatie de reumatologie in Focsani pentru a afla despre ce este vorba? Noi te incurajam sa pui cat mai rapid in aplicare aceasta decizie, pentru ca doar printr-un ajutor de specialitate vei putea sa invingi afectiunile de care suferi. Iata care este clinica la care iti recomandam sa mergi:

Interclinic

Interclinic este o unitate medicala multidisciplinara din Focsani, care se regaseste si in Bucuresti si in cadrul careia iti poti face programare pentru o consultatie de reumatologie. In cadrul acestei unitati medicale vei face cunostinta cu dr. Cristina Tataru, medic specialist in reumatologie, cu o experienta vasta in domeniu. In atributiile sale intra efectuarea consultatiilor de specialitate, controlul si ecografia musculoscheletala. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt desfasurate cu profesionalism. 

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 200 lei.

Echipa medicala da dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare pentru toti pacientii. Investigatiile efectuate sunt ireprosabile, multumita dotarilor superioare din cadrul clinicii, iar tratamentele stabilite sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Interclinic
Vezi Pareri

Concluzii

Daca si tu vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de reumatologie in Focsani, ia in considerare unitatea medicala pe care ti-am pregatit-o anterior in articol. Vei avea ocazia sa discuti cu un medic specialist, multumita caruia actul medical desfasurat este unul corect si complet.