Meniu

Reumatologie Galati 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui reumatolog bun in Galati? Ei bine, parcurgand articolul de fata vei obtine informatii cheie cu privire la specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicilor si centrelor medicale din oras. Mai mult decat atat, vei afla care sunt preturile practicate de acestia. Astfel, o sa-ti fie usor sa alegi medicul la care sa te programezi pentru consultatie. 

Bineinteles, exista si alte aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere, in scopul de a alege cea mai potrivita clinica din Galati pentru nevoile tale. Exemple in acest sens pot fi echipamentele din dotare sau tehnologia utilizata de o clinica. De asemenea, crearea unor conditii optime de siguranta si confort este esentiala pentru mentinerea unei atmosfere cat mai placute.   

Cat costa o consultatie de reumatologie in Galati? 

Chiar daca nu exista diferente mari, preturile serviciilor de reumatologie din Galati pot varia, in functie de centrul pe care alegi sa-l vizitezi. Astfel, unele clinici pun la dispozitia pacientilor tarife mai accesibile decat altele. Noi am inclus in tabelul de mai jos sumele la care trebuie sa te astepti in schimbul unei consultatii de reumatologie la mai multe clinici din oras:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
R. Diagnostic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Practica si studii in strainatate
 • Abordare personalizata
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Terra Clinique
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Echipamente moderne
 • Medic specialist
 • Contract CNAS
 • Experienta in domeniu
 • Ambient primitor
 • Curatenie
Centrul Delfinul
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Experienta vasta in domeniu
 • Practica si studii in strainatate
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Centrul Pro Clinic
110 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 110 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera binevoitoare
 • Curatenie
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Programari nerespectate
MedLife
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Echipamente performante
 • Servicii online
 • Centru de imagistica
 • Program de munca flexibil, inclusiv si Sambata
 • Diverse abonamente
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care se efectueaza servicii de reumatologie in Galati 

In topul urmator se regasesc mai multe centre care ofera servicii de reumatologie in orasul Galati si fiecare optiune este insotita de o scurta descriere a modului in care medicii isi desfasoara activitatea. Mai mult decat atat, in prezentari au fost incluse si experientele prin care au trecut mai multi pacienti care au beneficiat deja de serviciile clinicilor respective: 

1. Reuma Diagnostic 

Activitatea centrului medical Reuma Diagnostic este dedicata patologiei musculoscheletale, asa ca persoanele care au nevoie de un medic reumatolog in Galati pot conta pe serviciile de aici. De diagnosticarea si tratarea persoanelor cu afectiuni reumatice se ocupa Dr. Mihaela Sarbu, medic primar in reumatologie si cu competenta in ecografia aparatului locomotor. Abordarea este una personalizata si centrata pe fiecare pacient in parte. De asemenea, exista o comisie medicala interna pentru cazuri complexe. In portofoliul de servicii se regasesc consultatiile de specialitate, infiltratiile, ecografiile musculoscheletale, capilaroscopia si osteodensitometria REMS Echolight. Clinica ofera si diverse servicii conexe actului medical, de tip EKG sau densitometria osoasa cu ultrasunete. Efectuarea tuturor acestora este posibila datorita echipamentelor moderne din dotarea centrului: osteodensitometru Echolight, capilaroscop digital polarizat cu Wi-Fi etc. 

Consultatia initiala la Dr. Sarbu costa 250 de lei. 

Pacientii care au ales sa-si faca o programare la Reuma Diagnostic au fost impresionati de calitatea serviciilor de care au avut parte la centru: personalul este amabil, empatic si profesionist, iar atmosfera in care sunt primiti pacientii este una foarte placuta. Toate informatiile sunt explicate pe intelesul pacientilor, astfel incat sa nu existe semne de intrebare. 

Vezi parerile pacientilor despre Reuma Diagnostic 
Vezi Pareri

2. Terra Clinique  

Urmatoarea clinica la care se pot programa oamenii in scopul de a beneficia de expertiza unui reumatolog din Galati este Terra Clinique. Aici isi practica meseria Dr. Diana Paduraru, medic specialist in reumatologie, iar in cadrul departamentului sunt tratate diverse afectiuni precum osteoporoza, artrita reactiva, sclerodermia etc. Serviciile medicale sunt adaptate la nevoile pacientilor. Cu scopul de a oferi unui numar cat mai mare de persoane acces la servicii medicale de calitate, Terra Clinique a incheiat contract cu CNAS, asa ca serviciile de recuperare medicala si reumatologie pot fi decontate prin intermediul biletului de trimitere. Cu privire la program, medicul reumatolog este prezent la cabinet de luni pana vineri. 

Consultatia de specialitate costa 255 de lei. 

Cei care au optat pentru serviciile prestate la aceasta clinica au apreciat amabilitatea si priceperea medicilor care fac parte din echipa Terra Clinique. Spatiul este unul ingrijit si curat, aspect care contribuie la o atmosfera cat mai placuta. Nici aparatura moderna din dotare nu este trecuta cu vederea. Toate acestea ii determina pe oameni sa revina la centru de fiecare data cand au nevoie.  

3. Centrul Delfinul 

Tot pentru servicii de reumatologie de calitate in Galati, cei interesati isi pot face o programare la Centrul Delfinul. Aici exista un departament special dedicat serviciilor de recuperare medicala, unde isi desfasoara activitatea Dr. Mihaela Sarbu, medic primar in reumatologie. Pe parcursul activitatii sale a efectuat un stagiu de pregatire in Belgia si a obtinut o supraspecializare in patologiile inflamatorii articulare. A participat la mai multe cursuri pentru a-si imbunatati tehnicile de lucru, in special in ceea ce priveste ecografia musculoscheletala. Serviciile pe care le pune la dispozitia celor interesati includ consultatiile de specialitate, infiltratiile intraarticulare si periarticulare, ecografia musculoschelatala si capilaroscopia. 

Pretul consultatiei de reumatologie este de 250 de lei. 

Mai multe persoane recomanda cu drag serviciile Centrului Delfinul, datorita profesionalismului, amabilitatii si disponibilitatii personalului medical. Echipa de aici face tot posibilul sa asigure niste conditii optime de siguranta si confort, in care pacientii sa se poata relaxa fara problema. In acelasi timp, au existat probleme de organizare, ceea ce a dus le nerespectarea programarilor. 

4. Centrul Pro Clinic 

Misiunea Centrului Medical Pro Clinic este de a oferi un act medical de calitate pacientilor care apeleaza la echipa de aici, indiferent ca acestia au nevoie de servicii de reumatologie sau de o alta specializare in Galati. La centru isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti in reumatologie, precum Dr. Mihaela Sarbu, Dr. Angelica Lupu si Dr. Gabriela Maria Bulgaru. In gama de servicii de care pot beneficia pacientii se afla consultatiile de specialitate, infiltratiile, ecografiile musculoscheletale, punctia articulara cu evacuare de lichid sinovial etc. Efectuarea tuturor acestor servicii este posibila datorita echipamentelor din dotare, ca de exemplu sistemul de comunicatii ACUSON Juniper prin care se obtin imagini si performante premium. 

In functie de medicul ales, pretul consultatiei de reumatologie variaza intre 110 si 250 de lei. 

Personalul Centrului Pro Clinic este amabil si primitor, iar informatiile pe care le ofera sunt explicate pe intelesul tuturor pacientilor, indiferent de complexitatea afectiunilor de care sufera. Atmosfera placuta de la centru reprezinta un alt factor care-i determina pe oameni sa revina. Au existat si situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate din cauza personalului slab pregatit de la receptie, asa ca exista loc de imbunatatire la capitolul organizare. 

5. MedLife  

Lista se incheie cu o ultima clinica la care oamenii isi pot face programare pentru o consultatie de reumatologie: hyperclinica MedLife din Galati. Medicul specialist care isi practica meseria la aceasta clinica este Dr. Diana Paduraru, iar serviciile pe care le efectueaza sunt consultatia de reumatologie, controlul, infilitratiile, eliberarea referatului medical si interpretarea analizelor. De asemenea, cei interesati pot opta si pentru serviciul de consiliere online, in cazul in care nu se pot deplasa la clinica din diverse motive si au nevoie de opinia unui specialist. Programul medicului este unul flexibil, de luni pana sambata inclusiv. Exista optiuni de programare atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua. Cei care planuiesc sa apeleze la serviciile MedLife pentru o perioada mai lunga de timp au posibilitatea sa achizitioneze un abonament. 

O consultatie de reumatologie costa 255 de lei. 

Profesionalismul reprezinta aspectul care iese in evidenta, atunci cand vine vorba de activitatea medicilor din cadrul hyperclinicii MedLife. In afara de faptul ca sunt bine pregatiti din punct de vedere profesional, acestia sunt devotati, empatici si dornici sa ajute. Experientele neplacute de la clinica apar dintr-o lipsa de organizare si un personal nepregatit la receptie. 

Concluzii

Prin urmare, daca planuiesti sa apelezi la o clinica sau un centru de reumatologie in Galati, topul de mai sus reprezinta un bun punct de pornire in acest sens. In cazul in care informatiile pe care ti le ofera un medic nu sunt suficiente, poti oricand sa ceri o a doua opinie. Pe urma, tot ce ramane de facut este sa urmezi planul de tratament recomandat de acesta.