Meniu

Reumatologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sindromul de tunel carpian se afla printre cele mai comune afectiuni cu care pacientii se confrunta in prezent si pentru care apeleaza la ajutorul unui medic reumatolog din Hunedoara. 4%-5% din populatie se confrunta cu aceasta problema de sanatate, incidenta fiind in crestere, pentru ca sunt vizate in principiu persoanele care efectueaza o activitate repetitiva a mainilor. Astfel, angajatii care lucreaza la birou si folosesc in mod repetitiv tastatura, mouse-ul, sunt predispusi la o astfel de afectiune. Din fericire, medicul reumatolog stie cum sa isi educe pacientii pentru a preveni aparitia sindromului de tunel carpian, fie ca este vorba de o consecinta a muncii efectuate in prezent, fie ca este vorba de o mostenire genetica.

Spre norocul locuitorilor din Hunedoara, exista o unitate medicala in oras spre care isi pot indrepta atentia si unde pot beneficia de ajutorul unui medic reumatolog profesionist. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta unitate medicala, de la preturi la competenta personalului.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Hunedoara?

Stiai ca poti beneficia de o consultatie gratuita de reumatologie in Hunedoara daca esti asigurat si daca unitatea medicala la care mergi se afla in relatii contractuale cu CAS? Daca totusi nu prinzi loc disponibil pentru acest serviciu decontat de stat, atunci afla cat costa de regula o consultatie de reumatologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Caroll Med
Clinica-Verificata
170 Ron
  • Pret Consultatie 170 Ron
  • Experienta ireprosabila
  • Buna pregatire
  • Mediu primitor
  • Atmosfera confortabila
  • Act medical de calitate
  • Diagnosticare precisa
  • Act medical de calitate
  • Plan personalizat de tratament
  • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de reumatologie in Hunedoara?

Prezinti in ultima vreme simptomatologia sindromului de tunel carpian si vrei sa mergi la un medic reumatolog din Hunedoara pentru a primi un diagnostic corect, dar si un tratament adecvat? Atunci unitatea medicala pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza este exact ce ai nevoie. Afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta, dar si ce parere au ceilalti pacienti cu privire la serviciile medicale de care au beneficiat:

Caroll Med

Caroll Med este o unitate medicala multidisciplinara infiintata in anul 2016 din Hunedoara, unde poti opta cu incredere si pentru serviciile de reumatologie. Din cadrul acestui departament face parte dr. Gabriel Tudor Blaga, medic specialist in reumatologie, care ofera consultatii de specialitate pentru adulti si copii, tratamente de specialitate si infiltratii. A absolvit Facultatea de Medicina la Cluj-Napoca, iar in 2001 a inceput rezidentiatul pe care l-a facut in sapte orase, patru dintre acestea fiind in Romania: Hunedoara, Timisoara, Targu Mures, Cluj-Napoca, iar celelalte trei in Franta: St. Etienne, Lyon si Paris. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, cu ajutorul carora serviciile, investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 170 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii beneficiind de o experienta ireprosabila. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu, asigurand un mediu primitor si confortabil pentru fiecare pacient in parte, dar si un act medical de calitate. Diagnosticarea este precisa, fiind urmata de un plan personalizat de tratament, pentru obtinerea unor rezultate excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Caroll Med
Vezi Pareri

Concluzii

Stim ca vrei sa beneficiezi de ajutor de specialitate din partea unor medici bine pregatiti in reumatologie, tocmai de aceea te incurajam sa iei in considerare unitatea medicala din Hunedoara. Odata ce te confrunti cu simptomele unor posibile boli reumatice, cel mai bine ar fi sa te adresezi in cel mai scurt timp medicului expert pentru a vedea ce este de facut.