Meniu

Reumatologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care ajung intr-un cabinet de reumatologie in Iasi acuza, de regula, dureri articulare, musculare sau  de oase, cautand o solutie care sa-i ajute sa duca o viata normala si sa poata desfasura activitati de zi cu zi intr-o forma optima. 

Daca si tu esti in cautarea unui reumatolog din Iasi care sa te ajute cu: tratamente avansate, monitorizarea afectiunilor reumatologice cronice, diagnosticare si tratament, ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in acest articol iti vom prezenta cateva centre medicale si spitale private ce ofera astfel de servicii prin intermediul unor specialisti cu experienta. 

Cat costa o consultatie de reumatologie in Iasi?

Consultatia de reumatologie in Iasi poate avea un tarif diferit, in functie de: pregatirea si notorietatea medicului, de politica de preturi a clinicii si de multe alte criterii. Vizualizeaza tabelul de mai jos pentru a sti ce buget sa aloci pentru o consultatie de specialitate. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrum Gym
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Consultatii si tratamente gratuite, decontate de CAS
 • Situat in centrul municipiului Iasi
 • Aparatura performanta
 • Departament de reumatologie
 • Ambient placut
Centrul Hygeea
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Acces la factori naturali de cura cu proprietati remarcabile
 • Medici si terapeuti cu experienta
 • Servicii decontate de CAS
 • Doi medici reumatologi
 • Diverse proceduri de fizioterapie
 • Programe de recuperare pentru copii si adulti
 • Ambianta placuta
HermaMed Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Consultatii de reumatologie si teste de osteoporoza gratuite, prin CAS
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Situat in centrul orasului
 • Infiltratii cu: acid hialuronic, colagen, PRP, ozon
 • Nu se respecta programarile
RKMed Center
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • Trei medici reumatologi bine pregatiti
 • Ecografii musculoscheletale
 • Kinetoterapeuti cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Atmosfera placuta
 • Bun raport calitate-pret
Spitalul Providenta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Echipamente medicale moderne
 • Ecografii musculo-scheletale
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care ofera servicii de reumatologie in Iasi

Prezentam in continuare 5 centre medicale si spitale private cu servicii de reumatologie in municipiul Iasi. In fiecare dintre acestea sunt medici primari si specialisti reumatologi care au experienta in domeniu si competente in ecografie musculo-scheletala sau in alte domenii. In plus, sunt dotari constand in echipamente moderne, de mare ajutor in diagnosticare.

1. Centrum Gym

Acest centru medical a fost deschis in 2006, asigurand servicii medicale de recuperare, reabilitare si reumatologie. Prin contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate, consultatiile sunt gratuite si la fel si tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie. Din echipa de specialisti face parte si un medic reumatolog bun din Iasi –  dr. Oana Codrina Calarasu, medic primar cu o experienta vasta in acest domeniu al medicinei. In departamentul de reumatologie sunt tratate afectiunile degenerative, cum este boala artrozica, si cele inflamatorii: infectioase, autoimune, metabolice, afectari musculare sau articulare. Pentru evaluarea pacientilor se folosesc: analize biochimice, examene imagistice, punctii articulare, teste imunologice, masurarea densitatii osoase. 

Pretul consultatiei de reumatologie este de 150 de lei.

Multi ieseni spun ca totul este la superlativ in aceasta clinica, personalul fiind amabil, empatic si sustinandu-i sa treaca mai usor prin procesul de recuperare. Aparatura performanta si conditiile bune, atmosfera placuta si propice reabilitarii sunt alte motive pentru care pacientii au acordat calificative maxime acestei clinici. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrum Gym
Vezi Pareri

2. Centrul Hygeea

Si la Centrul Hygeea din Iasi exista un departament de reumatologie. Mai mult, in baza biletului de trimitere emis de medicul de familie, persoanele asigurate CAS pot beneficia in mod gratuit de urmatoarele servicii: doua consultatii medicale la reumatologie, in decurs de 30 de zile, si 10 sedinte de kinetoterapie recomandate de medic. Sunt doi medici specializati in reumatologie la acest centru: dr. Andreea Roxana Axinte si dr. Mariana Mutica. Centrul de recuperare Hygeea este localizat in baza de tratament Nicolina si ofera numeroase servicii medicale: medicina fizica, recuperare medicala, balneologie si reumatologie, prin: consultatii, fizioterapie, kinetoterapie, masaj, cure balneare cu ape minerale sulfuroase. 

O consultatie de reumatologie costa aici 150 de lei.

Pacientii spun ca in aceasta locatie au avut parte de sedinte de recuperare in cele mai bune conditii, pentru ca in salile de consultatii si de tratamente se remarca o ambianta placuta. Medicii cu experienta si care isi desfasoara activitatea cu amabilitate si empatie, fizioterapeutii, kinetoterapeutii si maseurii bine pregatiti contribuie la o experienta pozitiva, indiferent de problema cu care se prezinta iesenii in acest centru medical.

3. HermaMed Center

O alta oportunitate foarte buna de diagnostic si tratament de reumatologie in Iasi gasesti la HermaMed Center. Si in aceasta clinica poti avea parte de consultatii gratuite de reumatologie, prin CAS. In cabinetul de reumatologie o vei intalni pe dr. Claudia Dragomir, medic specialist reumatolog care ofera consultatii si efectueaza si: teste de osteoporoza, infiltratii cu acid hialuronic, cu colagen, ozon sau PRP. Testele de osteoporoza sunt, ca si consultatiile si controalele, gratuite, pe baza biletelor de trimitere, pentru pacientii asigurati.   Clinica se afla pe piata de peste 15 ani si a fost conceputa de dr. Hermina Schvam, cu peste 40 de ani de experienta in medicina, 11 dintre acestia fiind petrecuti la Spitalul de Urgente. Din 2016, centrul functioneaza intr-o zona noua, din centrul orasului, fiind dotat cu aparatura si tehnologii de ultima generatie.

Pretul normal al unui consult de reumatologie este de 200 de lei.

Faptul ca se poate realiza o consultatie de reumatologie in Iasi cu bilet de trimitere, dar si ca medicii sunt bine pregatiti si comunicativi sunt lucruri pentru care iesenii apreciaza foarte mult activitatea de la HermaMed Center. Pacientii au mai laudat si conditiile bune din centru, dar si tehnologiile si aparatura de ultima ora in domeniul recuperare medicale. Sunt notate si cateva impresii negative, cum ar fi ca timpul de asteptare este mare pe holuri, din cauza faptului ca nu se respecta programarile.

4. RKMed Center

La RKMed Center din Iasi, pacientii sunt intampinati cu servicii de reumatologie, recuperare medicala si endocrinologie. Sunt trei medici reumatologi in aceasta locatie: dr. Adriana Munteanu Ciornohuz (medic primar), dr. Manuela Nestian (medic primar) si dr. Albertina Mateiciuc (medic specialist), care au la activ diverse competente, printre care in ecografie musculoscheletala, dar si cursuri postuniversitare si supraspecializari.  Pe langa acesti profesionisti, mai activeaza in centru si kinetoterapeuti cu experienta, precum si un medic specializat in recuperare  medicala, este vorba despre dr. Anca Grigoras, si unul in endocrinologie.

Costul consultatiei de reumatologie este de 180-200 de lei.

Grija deosebita fata de pacienti pare sa fie punctul forte al acestui centru medical in fata iesenilor. Oamenii sustin ca au fost tratati aici cu profesionalism, amabilitate si respect, iar din acest motiv au avut parte de experiente deosebite. Alte lucruri apreciate in aceasta locatie ar fi: diversitatea serviciilor de recuperare, medicii cu o experienta notabila si cu o pregatire solida si echipamentele moderne. 

5. Spitalul Providenta

In ambulatoriul Spitalului Providenta din Iasi functioneaza, printre numeroase alte specialitati, si un departament de reumatologie, in care sunt tratate bolile reumatice si musculoscheletale, bolile de tesuturi moi, bolile de tesut conjunctiv, sindroamele musculoscheletale dureroase cronice. Dr. Ana-Maria Ignat este medic primar reumatologie si totodata medic specialist reabilitare medicala. Medicul are competenta si in ecografie musculoscheletala. Spitalul Providenta a fost inaugurat in anul 2008, fiind primul spital din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane, la opt ani dupa ce a fost inaugurata policlinica numita atunci „Centrul de Diagnostic si Tratament”. In prezent, spitalul  numara cinci sectii: chirurgie generala, ATI, medicina interna, recuperare medicala, oftalmologie, iar in ambulatoriu, pe langa reumatologie, mai sunt acoperite multe alte specialitati medicale.

O consultatie are un tarif de 200 de lei la acest medic reumatolog din Iasi.

Sunt conditii impecabile in acest spital privat, dupa cum afirma unii dintre pacienti. Personalul amabil, curatenia si aparatura medicala moderna sunt lucruri pe care iesenii le pun pe primele locuri in privinta motivelor pentru care au ramas cu o impresie placuta in urma experientei de care au avut parte, fie ea consultatie, investigatii sau internari. In schimb, sunt punctate si nemultumiri: nerespectarea programarilor, timp mare de asteptare pe holuri, faptul ca nu se raspunde la telefon.

Concluziile noastre

Pentru a identifica o clinica de reumatologie in Iasi, poti alege dintre cele cinci pe care ti le-am prezentat. In unitatile medicale private, investitiile in echipamentele de ultima generatie sunt un ajutor de necontestat in diagnosticarea afectiunilor, inclusiv a celor reumatologice. 

Medicii reumatologi din Iasi sunt apreciati pentru pregatirea, experienta si rezultatele obtinute in tratarea pacientilor si pentru abordarea amabila si profesionista.