Meniu

Reumatologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cabinetele de reumatologie din Oradea functioneaza in clinici si spitale private de renume, care se afla de ani buni pe piata si care au strans in jurul lor echipe medicale de exceptie. In acest articol vei face cunostinta cu respectivele institutii medicale, pentru a decide unde sa te adresezi, daca ai nevoie de o consultatie de specialitate.

In identificarea celui mai bun reumatolog din Oradea poti avea in vedere mai multe nume, prin prisma pregatirii, experientei si notorietatii in randul pacientilor din judetul Bihor. In cele ce urmeaza vei descoperi care sunt specialistii cel mai bine cotati in acest domeniu, care profeseaza in clinici private, unde se bucura de suportul oferit de aparatura de ultima generatie, utila pentru o diagnosticare rapida si exacta.

Ce tarife au consultatiile de reumatologie in Oradea?

Consultatiile de reumatologie din Oradea au tarife care variaza, iar o lista a acestora poti vedea in tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Bioinvest
Clinica-Verificata
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Medici cu experienta
 • Ecografii musculo-scheletale
 • Infiltratii PRP
 • Personal amabil
 • Ambient placut
 • Nu se respecta programarile
Nova Vita Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica medicala si de wellness
 • Medici cu experienta
 • Consultatii si investigatii de reumatologie
 • Programe de recuperare medicala
 • Ambianta placuta
Clinica Raze
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic primar reumatolog
 • Personal amabil si profesionist
 • Aparatura moderna
 • Curatenie si ambient placut
 • Programari rapide
MedLife
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Oferta bogata de specialitati medicale
 • Medic specializat in reumatologie si medicina interna
 • Ecografii musculo-scheletale
 • Analize de laborator
 • Infiltratii cu acid hialuronic
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de organizare
Spitalul Pelican
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale decontate de CAS sau in regim privat
 • Doi medici primari reumatologi
 • Ecografii musculo-scheletale
 • Consiliere igienico-dietetica in cazul afectiunilor reumatologice
 • Numeroase specialitati medicale
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top cu servicii de reumatologie din Oradea

Sunt cinci clinici private in Oradea care ofera consultatii, investigatii si tratamente de reumatologie. Afla informatii despre ele in cele ce urmeaza si alege-o pe cea care raspunde cel mai bine nevoilor tale. 

1. Centrul Bioinvest

In Centrul Medical Bioinvest din Oradea functioneaza si un cabinet de reumatologie in care se ofera: consultatii, controale, infiltratii periarticulare, infiltratii de plasma imbogatita cu trombocite (PRP), ecografii musculo-scheletale. In acest cabinet isi desfasoara activitatea dr. Laura Tiburca, medic primar reumatologie cu competenta in ecografie. Medicul are experienta in numeroase afectiuni reumatologice: poliartrita reumatoida, vasculite sistemice, lupus eritematos sistemic, spondiloza, artroze, sciatica, osteoporoza, guta, umar dureros, polimiozita sau dermatomiozita.  Activitatea din Centrul Medical Bioinvest este eficientizata de un sistem informatizat modern, iar aparatura medicala este de ultima generatie.

Pretul unei consultatii initiale este de 280 de lei. 

In review-urile postate pe internet, oradenii se declara in majoritate multumiti de serviciile acestui centru medical, spunand ca au remarcat: personalul profesionist si implicat, care ofera toate informatiile si explicatiile necesare, preturile decente, un ambient placut. Pe langa aceste persoane, sunt pacienti care s-au confruntat si cu neplaceri in clinica, una dintre cele mai vehiculate fiind nerespectarea programarilor.  

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Bioinvest
Vezi Pareri

2. Nova Vita Clinic

Cabinetul de reumatologie din cadrul Nova Vita Clinic Oradea vizeaza diagnosticul si tratamentul a numeroase afectiuni din aceasta specialitate. Ulterior, pacientii care au nevoie de recuperare medicala au posibilitatea sa opteze pentru terapii medicale specifice puse la dispozitie, cu beneficii dovedite in suferinta artrozica. Fondatorul grupului Nova Vita, care cuprinde servicii de beauty ultramoderne si servicii medicale ce acopera numeroase specialitati, este dr. Marian Neagoe, doctor in stiinte medicale si medic specialist dermato-venerologie.

Pentru o consultatie de reumatologie, tariful este de 250 de lei.

Echipamentele noi si performante, medicii cu experienta si ambianta placuta sunt unele dintre cele mai importante atu-uri ale acestei clinici in opinia pacientilor. Oamenii spun ca au fost ajutati de profesionistii de aici sa se preocupe mai mult de sanatatea lor, oferindu-li-se informatii si explicatii pe intelesul lor, tratamente eficiente si programe de recuperare si intretinere avansate.

3. Clinica Raze

La Clinica Raze din Oradea te poti programa pentru consultatii si investigatii in numeroase specialitati medicale, inclusiv de reumatologie. Din echipa medicala a clinicii face parte si dr. Sorina Tamas, medic primar reumatolog care ii ajuta pe pacientii cu probleme de acest tip sa aiba parte de optiuni terapeutice personalizate pentru a-si imbunatati calitatea vietii si a gestiona intr-un mod eficient afectiunea de care sufera. Conceptul acestei clinici se bazeaza pe concentrarea intr-un singur loc a tuturor specialitatilor medicale, astfel incat pacientii sa beneficieze de consultatii, investigatii si tratament in aceeasi zi, salvand timp pretios.

Consultatia costa 150 de lei la acest medic reumatolog din Oradea.

Nu exista niciun dubiu in privinta profesionalismului personalului medical din aceasta clinica, conform spuselor pacientilor. Atentia, empatia, pregatirea si experienta isi spun cuvantul de fiecare data, astfel ca oamenii sunt tratati in conditii bune, simtindu-se in siguranta si increzatori in actul medical. Aparatura moderna, timpul minim de asteptare si curatenia contribuie de asemenea la o experienta placuta pentru oradeni. 

4. MedLife

Un reumatolog bun in Oradea poti gasi si la Hyperclinica MedLife. Este vorba despre dr. Adina Olau, specializata in reumatologie si medicina interna si avand competente in ultrasonografie generala si in ecografia aparatului locomotor.  Astfel, pe langa consultatii si controale, specialistul poate realiza in cabinetul sau ecografii musculo-scheletale, de parti moi sau abdominale si poate face si infiltratii cu acid hialuronic. Hiperclinica MedLife din Oradea a fost inaugurata in 2018, oferindu-le locuitorilor din intreg judetul Bihor servicii integrate de ambulator si analize medicale, in aceeasi locatie. 

Tariful consultatiei de reumatologie este de 210 lei.

Sunt si opinii apreciative, dar si depreciative in ceea ce priveste serviciile prestate in aceasta clinica medicala privata din Oradea. In timp ce unii pacienti sustin ca medicii au experienta si aparatura este de ultima generatie, sunt si persoane care spun ca au avut parte de neplaceri, din cauza: personalului slab instruit de la receptie, aglomeratiei, nerespectarii programarilor.

5. Spitalul Pelican

Spitalul Pelican din Oradea dispune de asemenea de un cabinet de reumatologie, iar serviciile sunt in regim privat sau prin Casa de Asigurari de Sanatate. Doi medici primari reumatologi activeaza aici: asist. univ. dr. Liliana Oana Pobirci si lect. univ. dr. Nicoleta Pascalau, sef compartiment Reumatologie. Consultatiile de reumatologie sunt sustinute de multe alte servicii ce pot fi de asemenea puse la dispozitie in cadrul spitalului: ecografie, analize de laborator, RMN, CT, radiologie, existand posibilitatea consulturilor interdisciplinare pe baza carora se stabileste un diagnostic exact si se incepe un tratament adecvat. Consultatia de reumatologie poate fi insotita si de un bilant musculo-scheletal si de consiliere igienico-dietetica. 

Un consult initial la medicul reumatolog de la Spitalul Pelican costa 250 de lei.

Spitalul privat Pelican este renumit in Bihor si in judetele vecine pentru diversitatea serviciilor medicale si pentru medicii cu experienta. Dotarile din spital sunt un alt plus in fata pacientilor, care aleg sa se prezinte in aceasta unitate medicala pentru ca au incredere ca sunt bine tratati. Sunt mentionate si cateva lucruri care nu le-au fost pe plac pacientilor, cum ar fi nerespectarea programarilor si tarifele mari in comparatie cu alte clinici medicale din Oradea.

Concluziile noastre

Inainte de a te programa la un cabinet de reumatologie din Oradea, tine cont de informatiile pe care le-ai citit in acest articol. Astfel, vei putea alege o unitate medicala potrivita pentru nevoile si asteptarile tale, in care sa fii tratat in conditii bune, de catre medici reumatologi cu experienta.

Este important sa te prezinti la medic in cazul in care apar simptome precum: dureri si umflaturi articulare, dureri musculare sau la nivelul oaselor,  dificultati de mobilitate, leziuni ale tesuturilor moi. Problemele reumatice se agraveaza fara un tratament adecvat, astfel ca este esential pentru sanatate sa vizitezi un cabinet de specialitate.