Meniu

Reumatologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri articulare persistente si vrei sa te programezi la o consultatie de reumatologie in Piatra Neamt pentru discuta cu un medic specialist? Spondiloza, hernia de disc lombara, guta si osteoporoza sunt doar cateva dintre afectiunile care sunt tratate la cabinetul de reumatologie. Medicul din cadrul acestui cabinet are competenta de a stabili si un diagnostic precis, in urma efectuarii unui set de analize, dar si a unor investigatii de specialitate. Pe baza diagnosticului stabilit, vei primi si un plan eficient de tratament. Apeleaza la ajutorul sau de fiecare data cand sesizezi ca suferi de dureri musculare si articulare care persista mai mult de o saptamana.

Stiai ca in Piatra Neamt exista suficiente optiuni catre care iti poti indrepta atentia? Mai jos ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate unitati medicale din orasul tau pe care le poti lua in considerare si care asigura servicii de inalta calitate. 

Cat costa o consultatie de reumatologie in Piatra Neamt?

Inainte de a merge la o consultatie de reumatologie in Piatra Neamt, iti recomandam sa te informezi atent si cu privire la preturile aplicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Parcurge in intregime tabelul de mai jos si afla cat costa o astfel de consultatie, dar si care sunt unitatile medicale din oras la care poti merge cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Connect Medical
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Profesionalism si empatie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Conditii excelente de curatenie
Sant Vital
2
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici experimentati
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera prietenoasa
 • Conditii excelente de curatenie
 • Empatie si profesionalism
Antares Clinic
3
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Medici implicati
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
 • Slaba gestionare a programarilor
Centrul Poparlan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Colectiv profesionist
 • Aparaturi moderne
 • Investigatii si servicii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Respect si amabilitate
 • Curatenie excelenta
 • Nerespectarea programarilor
Biomedica
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Calmitate si empatie
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Investigatii de specialitate
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in reumatologie in Piatra Neamt

Te-ai hotarat sa ceri ajutorul unui reumatolog bun din Piatra Neamt pentru a obtine un diagnostic corect, dar si pentru a primi indicatiile necesare cu privire la tratamentul pe care trebuie sa il urmezi? Atunci cele cinci unitati medicale pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza iti vor fi de un real ajutor. Citeste pana la capat si afla cat de bine echipate sunt clinicile pe care ti le recomandam:

1. Connect Medical

Connect Medical este o unitate medicala care are ca principal obiect de activitate recuperarea medicala, oferind consultatii de reumatologie locuitorilor din Piatra Neamt. Echipa medicala este formata din dr. Corina Pintilie, medic primar in radiologie si imagistica medicala, dr. Ionut Pintilie, medic primar Recuperare, medicina fizica si balneologie, specialist Reumatologie, competenta in ecografia aparatului locomotor, Mihaela Alexandru, kinetoterapeut si Marian Scurt, asistent medical generalist. In cadrul departamentului de reumatologie se desfasoara urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografie articulara (umar, cot, mana, sold etc.), ecografie nervi periferici (membrul superior/membrul inferior), ecografie parti moi, infiltratie intraarticulara, punctie-aspiratie articulara, infiltratie cu acid hialuronic intraarticular, biopsie, osteodensitometrie cu ultrasunete. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de reumatologie in Piatra Neamt este de 200 lei.

Colectivul asigura o atmosfera primitoare pentru toti pacientii care pasesc pragul clinicii Connect Medical. Acesta este bine pregatit, profesionist si empatic, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. Astfel, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt adaptate in functie de istoricul medical al fiecarui pacient in parte. Pe langa diagnosticarea corecta, echipa de medici poate stabili si un plan personalizat de tratament. In plus, conditiile de curatenie sunt excelente. 

Vezi parerile pacientilor despre Connect Medical
Vezi Pareri

2. Sant Vital

Sant Vital este o alta unitate medicala din Piatra Neamt care este specializata in reumatologie si careia te poti adresa cu incredere pentru a obtine tratamentul adecvat. Doamna dr. Iuliana Sava este specializata in reumatologie, recuperare medicala si are competenta de a efectua ecografia aparatului locomotor. Aceasta si-a dobandit buna pregatire in domeniu in medii universitare de renume si in unitati spitalicesti prestigioase, astfel incat serviciile pe care le pune la dispozitie sa fie la o calitate superioara. Pe langa toate acestea, echipamentele care se afla in cadrul clinicii sunt de ultima generatie, pentru desfasurarea unui act medical corect.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 150 lei.

Toate recenziile postate in mediul online pentru aceasta clinica de reumatologie sunt pozitive, pacientii declarandu-si multumirea pentru serviciile de care au avut parte. Echipa medicala este formata din cadre medicale cu experienta, care au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. Atmosfera este prietenoasa, iar conditiile de curatenie excelente.

3. Antares Clinic

Antares Clinic este o alta unitate medicala multidisciplinara din Piatra Neamt unde poti beneficia de o consultatie de reumatologie efectuata la standarde superioare. Acest departament medical este reprezentat de dr. Valeriu Andrita, medic primar in reumatologie, specializat in balneofizioterapie si recuperare medicala. In atributiile sale intra efectuarea de consultatii initiale, de control si de urgenta, asigurand pacientului un diagnostic precis si un plan adaptat de tratament. Multumita aparaturilor performante, investigatiile imagistice si procedurile medicale puse in aplicare in aceasta clinica sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie initiala la departamentul de reumatologie este de 100 lei, iar consultatia de urgenta este de 150 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multumita implicarii si bunei pregatiri de care medicii dau dovada. Avand la dispozitie posibilitatea de a folosi aparaturi de ultima generatie, acestia intrepind un act medical corect, cu investigatii reusite. Diagnosticarea este precisa, iar planul de tratament elaborat pentru pacient este atent personalizat. Din pacate, multe dintre programari nu sunt respectate, acestea decalandu-se din cauza slabei gestionari a personalului de la receptie.

4. Centrul Poparlan

Centrul Poparlan a fost infiintat in anul 1991 si cuprinde peste 20 de specializari, printre care se numara si reumatologia in Piatra Neamt. In cadrul cabinetului de recuperare-reumatologie isi desfasoara activitatea doamna dr. Simona Berea, avand competenta de a trata urmatoarele afectiuni: poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, vasculita, poliartrita, sclerodermie, miozita, lupus. Printre procedurile pe care le pune in aplicare merita mentionate si: magnetoterapia, ultrasunetele, electroterapie si laserterapie. Cabinetul este dotat cu aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora toate investigatiile si procedurile de terapie amintite anterior ofera rezultatele dorite.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 150 lei.

Echipa medicala a primit numeroase laude din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de activitatea medicala pusa in aplicare. Colectivul profesionist are la dispozitie aparaturi moderne si performante, cu ajutorul carora toate investigatiile si serviciile medicale sunt ireprosabile. In plus, atmosfera este primitoare, pacientii fiind tratati cu respect si amabilitate, iar curatenia excelenta. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

5. Biomedica

Biomedica este o alta unitate medicala multidisciplinara din Piatra Neamt in cadrul careia se desfasoara o multime de servicii medicale, printre care se numara si reumatologia. Aceasta sectie medicala este reprezentata de dr. Raluca Elena Olaru, medic specialist in reumatologie. In paralel, aceasta isi desfasoara activitatea si la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, activand si in cadrul unitatii medicale Biomedica. Cabinetul este echipat cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru desfasurarea unui act medical corect.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 130 lei.

Calmitatea si empatia sunt principalele calitati apreciate de pacienti atunci cand apeleaza la ajutorul echipei medicale Biomedica. Colectivul da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand stabilirea unui diagnostic corect, multumita interpretarii corecte a rezultatelor afisate in urma investigatiilor de specialitate. Planul de tratament este adaptat in functie de nevoile pacientului, iar atmosfera este primitoare. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Vrei sa iti faci programare la o clinica specializata in reumatologie in Piatra Neamt? Atunci variantele pe care ti le-am prezentat anterior ar trebui sa iti fie utile pentru a gasi echipa medicala cu care sa rezonezi cel mai bine. Nu amana vizita la cabinetul de specialitate si nu neglija indicatiile pe care medicul ti le ofera, astfel incat sa te bucuri de o insanatosire sigura si rapida.