Meniu

Reumatologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care planuiesti sa vizitezi o clinica sau un centru de reumatologie in Pitesti, exista cateva aspecte pe care trebuie sa le pui la punct din timp. Mai exact, ideal este ca la consultatia initiala sa aduci fisele medicale anterioare, daca acestea exista. De asemenea, reumatologul trebuie sa-si faca o idee clara despre istoricul tau medical, astfel incat sa ofere sfaturi cat mai utile, asa ca pregateste-te sa raspunzi la mai multe intrebari despre bolile existente in familia ta. 

Fiind vorba de o ramura medicala populara, numarul clinicilor care ofera servicii de reumatologie este unul generos in Pitesti. Tocmai de aceea, unor persoane li se poate parea destul de dificil sa renunte la o clinica in favoarea alteia. Din fericire, prin parcurgerea articolului de fata poti face rost de toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie potrivita pentru tine. 

Cat costa o consultatie de reumatologie in Pitesti? 

Bugetul reprezinta unul din factorii pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte de a te programa la o clinica de reumatologie din Pitesti. Tarifele practicate variaza de la o clinica la alta, in functie de factori precum complexitatea afectiunilor ce urmeaza sa fie tratate, experienta echipei medicale, echipamentul din dotarea centrului respectiv etc. Consulta tabelul urmator pentru mai multe detalii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Colina
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Tratament personalizat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Reuma Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Program flexibil
 • Studii in strainatate
Clinica Dr. Irimia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
 • Timp de asteptare ridicat
Muntenia Hospital
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Tehnica de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Laborator de analize propriu
 • Acces pentru persoanele cu dizabilitati
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate
 • Personal nepregatit la receptie
Dr. Octavian Puiu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Articole publicate
 • Consultatii superficiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti apela pentru servicii de reumatologie in Pitesti

In scopul de a te ajuta sa gasesti un reumatolog bun in Pitesti, ti-am pregatit lista de mai jos, in care au fost incluse informatii cheie despre specialistii care isi desfasoara activitatea la clinicile din oras. Tine cont atat de pregatirea lor in domeniu, cat si de reputatia clinicilor la care pot fi gasiti, astfel incat sa ai parte de o experienta cat mai placuta:  

1. Centrul Colina Primaverii  

Primul loc pe care il pot vizita oamenii pentru a beneficia de expertiza unui reumatolog in Pitesti este Centrul Colina Primaverii. Departamentul de reumatologie din cadrul acestuia este alcatuit din Dr. Cristina Elaria Tuculeanu, medic primar in medicina de urgenta si specialist reumatolog, cu competenta in ultrasonografie generala, alaturi de doi asistenti medicali generalisti: Denisa Chivereanu si Diana Uivary. Cu privire la serviciile efectuate in cadrul centrului, acestea includ consultatiile ambulatorii, ingrijirea specializata, injectiile, aspiratiile, infiltratiile intraarticulare, ecografia musculo-scheletala si asistenta medicala primara. Numeroase afectiuni pot beneficia de un plan de tratament potrivit la centru. In ceea ce priveste programul departamentului, medicul este prezent la cabinet in zilele de luni, marti si joi.

O cosultatie de specialitate costa 200 de lei. 

Personalul din cadrul Centrului Colina Primaverii este apreciat de pacienti pentru profesionalism si amabilitate. Mai multe persoane scot in evidenta aparatura de ultima generatie din dotare, intrucat aceasta sprijina efectuarea serviciilor de calitate. Informatiile obtinute in urma consultatiei sunt explicate pe intelesul tuturor, astfel incat pacientii sa aiba o idee clara despre starea lor. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Colina Primaverii  
Vezi Pareri

2. Reuma Clinic 

O clinica medicala a carei activitate consta in servicii de reumatologie si recuperare medicala in Pitesti este Reuma Clinic. De efectuarea serviciilor se ocupa Dr. Simona Elena Popescu, medic primar reumatolog si medic specialist in recuperare medicala. Dupa ce a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti in anul 2002, a participat la mai multe cursuri de pregatire in ecografie musculo-scheletala si a efectuat stagii de pregatire in strainatate. Portofoliul de servicii este alcatuit din consultatia de specialitate in reumatologie, cea de recuperare medicala, ecografia musculo-articulara si infiltratia intraarticulara cu acid hialuronic sau PRP. De asemenea, in cadrul clinicii se mai pot efectua si servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic. Programul de lucru este unul flexibil, de luni pana vineri, asa ca persoanele interesate au posibilitatea sa se programeze atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua, in functie de timpul liber pe care il au la dispozitie. Consultatiile de reumatologie pot fi decontate datorita contractului cu CAS. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 250 de lei. 

Disponibilitatea, promptitudinea si profesionalismul sunt cuvinte folosite adesea pentru a descrie activitatea Reuma Clinic. Experienta placuta de care au parte oamenii aici ii determina pe acestia sa apeleze din nou la serviciile de calitate si la amabilitatea personalului medical. Au existat si situatii in care oamenilor le-a fost greu sa se programeze, intrucat nu raspundea nimeni la telefon. 

3. Clinica Dr. Irimia  

Clinica Dr. Irimia, infiintata inca din anul 1991, iese in evidenta prin portofoliul sau variat de specializari, care include si reumatologia in Pitesti. De aceasta ramura de servicii se ocupa Dr. Elena Stanciulescu, medic specialist in reabilitare medicala. Serviciile efectuate la clinica includ consultatiile de specialitate, tratamentele antiinflamatorii, ale artrozei, infiltratiile PRP, cu acid hialuronic si controlul radiologic. In functie de modul in care se manifesta afectiunea, medicul poate recomanda efectuarea mai multor consultatii si investigatii pentru a determina cauza ei. Programarile se fac prin intermediul unuia din cele trei numere de telefon. 

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Cei care au avut parte de o experienta placuta in cadrul Clinicii Dr. Irimia au apreciat mai multe aspecte legate de activitatea acesteia, precum profesionalismul si amabilitatea medicilor. In plus, aparatura utilizata este de ultima generatie. Pacientii s-au confruntat si cu situatii mai putin placute, din cauza programarilor care nu sunt respectate. Timpul de asteptare este si el unul ridicat.  

4. Muntenia Hospital  

Spitalul Muntenia a fost infiintat din dorinta de a le oferi oamenilor acces la un portofoliu variat de servicii medicale, de la psihologie si psihiatrie, la pneumologie si reumatologie, toate acestea in Pitesti. De consultatiile din ultima categorie de servicii se ocupa Dr. Mihai Marian Alexandru, medic specialist in reumatologie. Tot el se ocupa si de infiltratiile intraarticulare si poate sa puna bazele unui plan de recuperare pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni. Evaluarea complexa de reumatologie presupune efectuarea analizelor de laborator, a metodelor imagistice, punctia articulara si examenul citologic al lichidului articular. 

Consultatia de reumatologie costa 255 de lei. 

Mai multe persoane au trecut pragul spitalului Muntenia in scopul de a beneficia de servicii de calitate, iar experienta de care au avut parte a fost una pe masura asteptarilor, datorita personalului amabil si dornic sa ajute. Totusi, programarile nu sunt mereu respectate, iar personalul de la receptie nu este pregatit sa faca fata situatiilor dificile. 

5. Dr. Octavian Puiu  

Lista se incheie cu un ultim cabinet de reumatologie in orasul Pitesti si anume cel al Dr. Octavian Puiu, doctor in stiinte medicale si medic primar in ortopedie, traumatologie si reumatologie. Pe parcursul carierei sale, medicul a acumulat o ampla experienta in domeniu, ceea ce-i permite sa ofere solutii potrivite si eficiente, indiferent de afectiunea pacientului. A publicat mai multe lucrari de specialitate, alaturi de alti experti. In cadrul cabinetului se efectueaza consultatii medicale, tratamente si imobilizari, infiltratii articulare etc. De asemenea, persoanele interesate pot beneficia in mod gratuit de consultatii, daca se prezinta la cabinet cu bilet de trimitere. 

Pretul unei consultatii este de 250 de lei. 

Profesionalismul si politetea sunt doua caracteristici pe care pacientii le apreciaza, atunci cand vine vorba de activitatea Dr. Octavian Puiu. In acelasi timp, exista persoane care sunt de parere ca timpul dedicat consultatiilor de specialitate este insuficient.  

Concluzii

Prin urmare, daca medicul de familie ti-a recomandat efectuarea unei consultatii de reumatologie in orasul Pitesti, poti alege una din clinicile prezentate in randurile de mai sus pentru a-ti face o programare. Ideal este sa te prezinti la consultatie cu fisele medicale efectuate in trecut, astfel incat medicul sa aiba o privire de ansamblu asupra situatiei tale.