Meniu

Reumatologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul unor afectiuni ca osteoartrita, fibromialgia, osteoporoza si guta, poti sa te programezi la un specialist in reumatologie din Satu Mare. Consultatia este menita sa ofere medicului cat mai multe informatii despre problema pacientului, astfel incat sa poata fi pus un diagnostic corect. In unele situatii, medicul poate solicita efectuarea unor investigatii imagistice, a unor analize biochimice sau a unor alte teste (cum ar fi cele genetice). Daca ortopedul efectueaza interventii chirurgicale pentru gestionarea unor probleme articulare, reumatologul se ocupa de investigatii si de identificarea celui mai eficient tratament. 

Cei care se afla in cautarea unui medic reumatolog din Satu Mare vor gasi in acest articol cele mai bune optiuni de clinici si centre medicale. Cateva dintre simptomele in prezenta carora ti se va recomanda o consultatie la reumatolog sunt duerile articulare, durerile musculare si articulatiile umflate. Oboseala, febra si chiar scaderea in greutate pot indica existenta unei boli reumatice. De aceea, trebuie sa ii spui medicului toate simptomele pe care le experimentezi in ultima perioada.

Ce costuri presupune o consultatie la reumatologie in Satu Mare?

Pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra costurilor pe care le presupune o consultatie la reumatologie in orasul Satu Mare, am alcatuit un tabel in care sunt prezente cele mai bune variante de clinici, alaturi de pretul aferent unui consult initial:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mentalife
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Varietate de specialitati medicale
Clinica Korall
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Personal amabil si prompt la receptie
 • Diversitate de servicii medicale
 • Programarile se decaleaza
Star Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Relatie medic-pacient bazata pe incredere
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile se pot decala
Cabinet Dr. Coica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Consultatii amanuntite
 • Amabilitate
 • Diversitate de specialitati medicale
 • Timpul de asteptare este mare
West Medica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate
 • Diversitate de cabinete
 • Atitudinea personalului de la receptie este neprofesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai apreciate clinici de reumatologie din Satu Mare

Numeroase clinici si centre medicale din Satu Mare ofera, printre altele, consultatii de reumatologie. In cadrul lor, specialistii ofera solutii si abordari moderne pentru tratamentul afectiunilor reumatice. Cateva dintre aceste clinici s-au remarcat de-a lungul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale prin raportul bun calitate-pret si prin varietatea de investigatii efectuate.

Pentru a face o alegere inspirata inainte de a te programa la un reumatolog din Satu Mare, verifica informatiile disponibile in clasamentul de mai jos:

1. Clinica Mentalife

Situata in Satu Mare, Clinica Mentalife a fost deschisa in anul 2019 si este una dintre locatiile unde vei gasi medici specializati in reumatologie. Cu misiunea de a oferi tuturor pacientilor o experienta medicala pozitiva, aceasta clinica iese in evidenta prin echipa numeroasa de medici specialisti si prin aparatura performanta din dotare. Echipamentele medicale de ultima generatie contribuie la siguranta si confortul pacientilor, precum si la succesul tratamentelor. Reumatologia este doar una dintre disciplinele medicale prezente pe lista de servicii, unde sunt prezente si cadiologia, oncologia, pneumologia etc.

Pentru o consultatie de reumatologie, se aplica tariful de 250 lei.

Mentalife este una dintre cele mai apreciate si respectate clinici medicale din Satu Mare. Acest lucru reiese inclusiv din recenziile pozitive primite in mediul online, in care pacientii au mentionat ca serviciile sunt de calitate si medicii profesionisti. Acestia apreciaza modul in care au fost tratati de personal si recomanda clinica. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mentalife
Vezi Pareri

2. Clinica Korall

O alta optiune excelenta pentru consultatia de reumatologie o constituie Clinica Korall din Satu Mare. Din colectiv fac parte numerosi medici primari si medici specialisti, cu experienta in domenii ca reumatologia, dermatovenerologia, pediatria, ortopedia si medicina interna. Acestia au participat la numeroase cursuri de specializare, la conferinte si congrese care le-au permis sa isi consolideze pregatirea si sa afle care sunt cele mai noi tehnici si metode de tratament din domeniul lor. 

Pentru o consultatie, se va plati suma de 200 lei.

La capitolul feedback, Clinica Korall se situeaza intr-o pozitie buna. Majoritatea pacientilor spun ca au intalnit medici profesionisti, care i-au ajutat sa isi rezolve problemele de sanatate in timp util. Personalul de la receptie este laudat pentru amabilitate si promptitudine. Un alt punct forte il reprezinta faptul ca sunt disponibile servicii din multiple arii terapeutice. Exista si cateva aspecte mai putin pozitive in viziunea pacientilor, cum ar fi dificultatile de comunicare in limba romana si nerespectarea programarilor. 

3. Star Medica

Star Medica este una dintre clinicile din Satu Mare specializate in reumatologie, spre care te poti indrepta pentru consultatie si tratament. Aceasta clinica moderna este echipata cu aparatura de ultima generatie si inglobeaza mai multe departamente: reumatologie, chirurgie, ortopedie etc. In departamentul de reumatologie isi desfasoara activitatea dr. Andreea Cioltean, medic specialist cu experienta profesionala vasta.  

Pentru o consultatie, se aplica tariful de 200 lei.

Majoritatea pacientilor care au beneficiat de serviciile Star Medica au numai cuvinte de lauda pentru medicii pe care i-au intalnit si despre care spun ca sunt profesionisti, amabili si ca ofera tratamente adecvate. Rabdarea, seriozitatea si dorinta de consolidare a unei relatii medic-pacient bazata pe incredere sunt alte calitati apreciate la medicii din colectivul Star Medica. Serviciile sunt de inalta calitate si aparatura folosita este de ultima generatie. Un alt punct forte al clinicii este ca ofera o gama larga de analize de laborator. In schimb, exista si pacienti care se declara nemultumiti de experienta avuta, sustinand ca programarile lor au fost decalate si ca timpul aferent consultatiei este prea scurt. 

4. Cabinet Dr. Coica

Un alt cabinet medical din Satu Mare unde vei gasi medic specializat in reumatologie este Cabinetul Dr. Coica. Pe langa consultatiile de specialitate oferite, in cadrul acestui cabinet exista laborator de analize si se asigura inclusiv terapii moderne de recuperare, cum ar fi magnetoterapia. Lista de servicii a acestei unitati medicale este variata si acopera arii terapeutice multiple: chirurgie generala, alergologie, dermatologie etc. Colectivul este format din medici profesionisti care folosesc aparatura de ultima generatie. 

Pentru o consultatie, se achita tariful de 180 lei.

Profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea sunt principalele motive pentru care oamenii recomanda serviciile acestui cabinet medical. Personalul este bine pregatit si trateaza pacientii cu respect, iar consultatiile sunt amanuntite. La polul opus, exista cativa pacienti care sustin ca timpul de asteptare este mare.   

5. West Medica

West Medica este una dintre cele mai bune clinici din Satu Mare pe care le poti alege pentru consultatia de reumatologie. Aici profeseaza o echipa numeroasa din care fac parte medici specializati in diferite discipline: reumatologie, neurochirurgie, dermatologie etc. Cabinetele sunt dotate cu aparatura moderna, care permit atingerea obiectivelor de calitate a actului medical si de precizie in diagnostic. 

Pentru o consultatie, pacientul plateste 180 lei. 

Majoritatea persoanelor care au ales West Medica pentru diverse consultatii sustin ca au intalnit medici profesionisti si foarte amabili. In mediul online, majoritatea parerilor exprimate sunt pozitive, dar exista si persoane care s-au declarat dezamagite de experienta avuta, reclamand atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Acestea sunt variantele de top ale oamenilor din Satu Mare carora li s-a recomandat sa mearga cat mai repede la o consultatie de reumatologie, deoarece prezinta simptomele unei afectiuni reumatice si acestea nu par sa se amelioreze. Alegerea unei clinici bune, unde lucreaza medici cu experienta, poate face diferenta in gestionarea si tratamentul afectinilor reumatice.