Meniu

Reumatologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cabinetele de reumatologie din Sibiu sunt frecventate in special de persoanele varstnice, care sufera de afectiuni reumatice, dar pacientii pot fi si tineri sau copii cu astfel de probleme. Centrele medicale din acest oras ofera expertiza medicala specializata in abordarea diverselor afectiuni ale sistemului musculo-scheletal, contribuind in acest mod la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor si la reducerea durerilor de articulatii, oase, tendoane etc. 

Cele mai frecvente boli ce sunt diagnosticate si tratate intr-un cabinet de reumatologie sunt: spondilita anchilozanta, artrita reumatoida, lupus eritematos sistemic, scleroza sistemica, artroza, guta, lombalgia. Printr-un diagnostic precoce, un tratament adecvat si un management continuu, toate acestea pot fi tinute sub control, iar oamenii sa-si poate desfasura activitatile obisnuite fara probleme. Descopera din acest articol care sunt cabinetele si specialistii in reumatologie la care trebuie sa te adresezi cand ai o astfel de problema.

Ce tarife au consultatiile de reumatologie in Sibiu?

Consultatiile de reumatologie au diverse tarife in Sibiu, pe care le poti afla din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Tudor Olariu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic reumatolog tanar si bine pregatit
 • Tratamente rapide pentru reducerea durerii (infiltratii)
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Interpretarea investigatiilor medicale
 • Programari rapide
Misan Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Gama variata de servicii medicale
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil la receptie
 • Buna organizare a activitatii
 • Doi medici reumatologi
Policlinica Astra
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Gama diversificata de specialitati medicale
 • Aparatura medicala moderna
 • Laborator performant de analize medicale
 • In contract cu CAS
 • Preturi accesibile
 • Se anuleaza programarile
RMN Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Aparatura performanta de imagistica
 • Personal profesionist si amabil
 • Bun raport calitate-pret
 • Nu se respecta orele de programare
Centrul Memormed
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Medici reumatologi cu experienta
 • Ecografia aparatului locomotor
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Consultatii prin telemedicina
 • Servicii decontate de CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti trata, la privat, pentru o problema de reumatologie in Sibiu?

Afla din clasamentul urmator care sunt clinicile private din Sibiu la care sa te programezi pentru consultatii, investigatii si tratatemente de reumatologie. 

1. Dr. Tudor Andrei Olariu

Exista un medic specialist reumatologie in Sibiu care este apreciat pentru activitatea si pregatirea sa. Este vorba despre dr. Tudor Andrei Olariu, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, care si-a efectuat rezidentiatul in cadrul Spitalului Judetean Sibiu. Serviciile medicale prestate in cabinetul de reumatologie sunt: consultatii si controale, interpretarea investigatiilor si infiltratii radiculare, intraarticulare si periarticulare, care reprezinta un tratament rapid si eficient in afectiunile musculo-scheletale, pentru reducerea durerii si pentru imbunatatirea mobilitatii articulare.

Pretul consultatiei de reumatologie este de 150 de lei.

Sibienii care au pasit prima data in acest cabinet de reumatologie au ramas impresionati de faptul ca medicul, desi este tanar, este foarte bine pregatit si comunicativ. Pentru calitatea si diversitatea serviciilor oferite, pacientii il recomanda pe acest specialist tuturor celor care au probleme de acest gen.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Tudor Andrei Olariu
Vezi Pareri

2. Misan Med

Misan Med a fost inaugurat in anul 2003, avand ca profil initial medicina muncii, iar din 2012 a fost data in folosinta Clinica Misan Med din Sibiu, cu o gama variata de servicii medicale de diagnostic si tratament, printre care si reumatologie. Sunt doi medici reumatologi la care te poti programa in aceasta clinica privata: dr. Cristina Ban si dr. Ionela Deliu. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie, de mare ajutor in diagnosticarea si monitorizarea a numeroase afectiuni, din toate domeniile medicale, inclusiv in cele ce tin de reumatologie. 

Tariful pentru o consultatie de reumatologie este de 200 de lei.

Clinica Misan Med este apreciata de pacienti pentru diverse avantaje: echipa de medici profesionisti si cu experienta, echipamentele medicale noi si performante, buna organizare, personalul amabil de la receptie. Printre acesti pacienti multumiti se afla insa si persoane care spun ca experienta lor a fost umbrita de preturile ridicate, raportat la  ceea ce ofera unele servicii. 

3. Policlinica Astra

In cabinetul de reumatologie al Policlinicii Astra din Sibiu se afla dr. Minodora Mihai, medic specialist reumatologie. Acest medic ofera consultatii decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Sibiu. Consultul este combinat cu alte metode specifice de diagnostic: analize de laborator, ecografii, radiografia articulatiilor, punctie articulara. Policlinica Astra a aparut pe piata serviciilor medicale din municipiu in anul 1999, iar la momentul acesta este unul dintre principalii furnizori de specialitate din judet, avand o echipa de peste 40 de medici si acoperind o gama variata de specialitati.

Consultatia de reumatologie costa aici 170 de lei.

Se spune in mediul online ca personalul de la aceasta policlinica, fie el medical sau auxiliar, este amabil si bine pregatit. Pentru acest lucru si pentru faptul ca serviciile de care au beneficiat au fost de calitate, unii pacienti sustin ca vor reveni la nevoie. De cealalta parte, sunt insa si comentarii negative, care reclama cladirea care ar avea nevoie de reabilitare sau  anularea unor programari.   

4. RMN Diagnostica

O alta clinica in care vei gasi un medic reumatolog in Sibiu  este RMN Diagnostica, ce face parte dintr-o retea de clinici de imagistica prezenta in mai multe orase din tara. Cu o echipa alcatuita din medici specialisti si medici primari si cu investitii mari in aparatura performanta, acest centru medical este o optiune de top in cazul mai multor specialitati, pe langa reumatologie: recuperare medicala,  ecografie, RMN, CT,  etc. Dr. Nicoleta Buric este medic specialist reumatolog ce activeaza in centrul din Sibiu si utilizeaza o gama variata de tehnici de diagnostic, una dintre ele fiind ecografia musculo-scheletala.

Tariful unei consultatii este de 220 de lei la RMN Diagnostica.

Centrul imagistic RMN Diagnostica din Sibiu este apreciat in mod special pentru aparatura de ultima generatie utilizata. Locuitorii din judet care au beneficiat de aceste servicii, dar si de consultatii in diverse specialitati spun ca personalul este profesionist si empatic, iar preturile sunt accesibile. In schimb, sunt nemultumiri legate de nerespectarea orelor de programare.

5. Centrul Memormed

Poti efectua o consultatie de reumatologie in Sibiu si la Centrul Memormed. Serviciile de reumatologie pot fi gratuite, daca prezinti bilet de trimitere de la medicul specialist sau de la medicul de familie, in baza contractului cu CAS. La acest departament isi desfasoara activitatea trei specialisti: dr. Emilia Georgescu, medic primar reumatologie, dr. Andreea Apostol – medic specialist reumatologie, cu competenta in  ecografia aparatului locomotor, si dr. Anca-Maria Dima, medic specialist reumatologie. Clinica Memormed din Sibiu a fost inaugurata de curand, pe strada Luptei, nr. 7, iar in Bucuresti Memormed are o experienta de peste 15 ani pe piata serviciilor medicale.

Pretul unei consultatii la un medic reumatolog de la Memormed este de 200-250 de lei.

Centrul Memormed Sibiu a fost inaugurat de curand, dar a reusit deja sa impresioneze prin profesionalismul si pregatirea medicilor si pentru dotarile ce constau in aparatura medicala de ultima generatie. Consultatiile si investigatiile puse la dispozitie acopera numeroase domenii medicale, ceea ce este considerat de asemenea un mare plus pentru pacientii din tot judetul.

Concluziile noastre

Piata serviciilor de reumatologie din Sibiu este destul de diversificata, astfel ca ai de unde alege, cand vine vorba de consultatii si investigatii de specialitate. 

In momentul in care iei decizia spre care dintre clinicile prezentate in articol sa-ti indrepti pasii este important sa faci o programare. Ulterior, te vei prezenta la consultatie, unde, dupa caz, pe langa controlul propriu zis si istoricul medical, ti se vor recomanda diverse investigatii, pentru un diagnostic precis: ecografie musculo-scheletala, analize de laborator, CT sau RMN.