Meniu

Reumatologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultima vreme de confrunti cu dureri severe si persistente de spate pe care nu le poti estompa prin nicio metoda si vrei sa iti faci programare la o clinica de reumatologie in Slatina?  Conteaza foarte mult sa fii vazut de catre un expert, care iti poate oferi ingrijirile medicale de care ai nevoie. Nu este nimic mai prioritar decat sanatatea, iar medicul reumatolog iti poate oferi exact ce ai nevoie pentru calmarea si chiar vindecarea durerilor articulare sau de spate. Inainte de a stabili un plan de tratament, este posibil sa te indrume catre efectuarea anumitor analize sau investigatii.

Daca locuiesti in Slatina, iti recomandam sa citesti in continuare pentru a descoperi cele trei unitati medicale la care poti merge cu incredere pentru o consultatie de reumatologie de calitate. Stim cat de mult iti doresti sa beneficiezi de servicii de calitate, motiv pentru care iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate unitati medicale din oras.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Slatina?

Pretul pentru o consultatie de reumatologie in Slatina poate sa varieze de la o clinica la alta, in functie de pregatirea medicului. De exemplu, o consultatie la un medic specialist tinde sa fie mai ieftina decat cea la medicul primar. Pentru a sti exact cat costa o astfel de consultatie, ti-am pregatit tabelul de mai jos, unde vei afla care sunt preturile actualizate practicate pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Buna pregatire si atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan personalizat de tratament
 • Terapii ireprosabile
Policlinica Promed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Personal medical competent
 • Plan eficient de tratament
 • Conditii excelente de curatenie
 • Nerespectarea programarilor
Unimed Clinic
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi performante
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii corecte
 • Plan personalizat de tratament
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in reumatologie in Slatina

Stim cat de mult iti doresti sa beneficiezi de o consultatie de reumatologie in Slatina efectuata cu profesionalism si implicare, motiv pentru care ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate si si apreciate unitati medicale din oras. Parcurge-l cu atentie si descopera tot ce trebuie sa stii despre fiecare unitate medicala in parte:

1. Policlinica Lisimed

Policlinica Lisimed este o unitate medicala multidisciplinara din Slatina in cadrul careia poti opta pentru serviciile de reumatologie. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu si este formata din medici de elita, printre care merita amintiti si urmatorii: dr. Monica Cepareanu, dr. Marian Craciun, medici primari, dr. Roxana Dumitrascu si dr. Cristina Deliu, medici specialisti. In cadrul centrului de reabilitare medicala sunt tratate urmatoarele afectiuni: reumastismale degenerative si inflamatorii, articulare (periartrite, tendinite, dureri de umar, sindrom de tunel carpian etc.), hernie de disc cervicala, lombara, afectiuni posttraumatice, neurologice periferice si centrale, tulburari de statica vertebrala. Pentru tratarea lor se aplica urmatoarele terapii: fizioterapie, kinetoterapie, termoterapie, terapie Shockwave, terapie prin diatermie de contact,  masaj regional. 

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 200 lei.

Unitatea medicala din Slatina a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor. Echipa medicala este profesionista, bine antrenata in domeniu si atenta la detalii, asigurand pacientilor o atmosfera primitoare si confortabila. Investigatiile efectuate sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie, iar planurile de tratament puse in aplicare sunt personalizate in functie de patologiile pacientului. 

2. Policlinica Promed

Policlinica Promed este o alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci o programare pentru o consultatie de reumatologie in Slatina. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2001, perfectionandu-se constant si fiind echipata cu aparaturi de ultima generatie pentru diagnosticarea corecta a pacientilor. Policlinica a primit numeroase acreditari si certificari, sporind gradul de incredere in ochii pacientilor. In departamentul de reumatologie isi desfasoara activitatea dr. Roxana Mihaela Dumitrascu, medic specialist, care asigura urmatoarele servicii: referat medical, consultatie de specialitate si control.

Pretul aplicat pentru o consultatie de reumatologie este de 150 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor au fost multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile si serviciile medicale puse in aplicare sunt ireprosabile, personalul medical avand competenta necesara de a stabili un plan eficient de tratament adaptat pentru nevoile fiecarei persoane in parte. De asemenea, conditiile de curatenie sunt excelente. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Unimed Clinic

Unimed Clinic din Slatina dispune de o echipa medicala multidisciplinara care prioritizeaza calitatea actului medical, unde pacientii cu dureri reumatologice pot apela cu incredere pentru solicitarea ajutorului unor cadre medicale de elita. In cadrul departamentului de reumatologie isi desfasoara activitatea dr. Cristina Deliu, medic specialist, care asigura consultatii de specialitate amanuntit efectuate pentru fiecare pacient. In urma acestora, medicul are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si de a elabora un plan personalizat de tratament. Multumita aparaturilor performante, fiecare medic poate efectua servicii medicale de calitate.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie in Slatina la Unimed Clinic este de 160 lei.

Centrul medical asigura un act medical de calitate pentru toti pacientii care apeleaza la ajutorul sau. Aparaturile medicale folosite sunt de ultima generatie, facilitand serviciile si investigatiile efectuate, unitatea medicala fiind dotata si cu un laborator de analize medicale. Toate dotarile respecta normele europene, iar personalul este bine pregatit, dand dovada de profesionalism. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei unitati medicale unde sa poti beneficia de o consultatie de reumatologie in Slatina, atunci cele trei optiuni pe care ti le-am pregatit anterior sunt variante pe care le poti lua in considerare cu incredere. Citeste cu atentie toate informatiile pe care ti le-am oferit si mergi cat mai curand la medicul reumatolog pentru a beneficia de un ajutor de specialitate.