Meniu

Reumatologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a merge la o consultatie de reumatologie in Targoviste, este recomandat sa tii un calendar al simptomelor pentru a merge la medicul reumatolog cu temele facute. Informeaza-l, de asemenea, in legatura cu medicamentele administrate si cu istoricul medical, astfel incat acestuia sa ii fie mult mai usor sa gaseasca o cauza a problemei de care suferi si sa o trateze eficient. De asemenea, in timpul consultatiei trebuie sa fii cat se poate de sincer si sa mentionezi cand ai experimentat primele dureri, unde te doare, ce anume iti inrautateste starea si care sunt bolile de care suferi pe langa problemele articulare si musculare.

In Targoviste, iti prezentam trei clinici de incredere in cadrul carora poti lua legatura cu un medic reumatolog bine pregatit in domeniu. Citeste mai departe si afla care sunt unitatile medicale din oras la care poti merge cu incredere, dar si cat de bine pregatite sunt.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Targoviste?

Asigura-te ca te informezi corespunzator in legatura cu unitatile medicale la care apelezi pentru serviciile de reumatologie in Targoviste si afla care este pretul unei consultatii. Pentru a-ti simplifica munca, in continuare iti vom prezenta tabelul de mai jos cu toate tarifele puse in aplicare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medcare
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Buna pregatire si empatie
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Proceduri personalizate
Hymarco Clinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Raport calitate-pret excelent
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan eficient de tratament
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici specializate in reumatologie in Targoviste

Durerile musculare si articulare nu te lasa sa dormi in ultima vreme si ai luat hotararea de a-ti face o programare la o clinica de reumatologie in Targoviste? Atunci te sfatuim sa citesti pana la final, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top trei al celor mai apreciate clinici din oras pe care le poti lua in considerare si care iti ofera ingrijiri medicale de calitate. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Medcare Family Center

Medcare Family Center este o unitate medicala multidisciplinara din Targoviste in cadrul careia te poti programa pentru o consultatie de reumatologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Cristina Maria Simion, cu o buna pregatire in domeniu si cu o experienta de peste 10 ani dobandita atat national, cat si international. Aceasta a participat la numeroase conferinte din strainatate si la cursuri de perfectionare. Este, de asemenea, specializata si in practicarea ecografiei musculoscheletale. Printre serviciile pe care le ofera in cadrul clinicii se numara si: consultatii de specialitate, ecografie, infiltratii, artrocenteza ecoghidata. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate serviciile sunt efectuate cu precizie si profesionalism.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 200 lei, iar un control este de 150 lei.

Centrul medical din Targoviste este laudat de majoritatea pacientilor care i-au pasit pragul, multumita serviciilor calitative desfasurate de echipele medicale. Colectivul da dovada de o buna pregatire in domeniu si empatie, asigurand un act medical ireprosabil. Multumita aparaturilor de ultima generatie, investigatiile si procedurile efectuate sunt precise. Din pacate, personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Vezi parerile pacientilor despre Medcare Family Center
Vezi Pareri

2. Hymarco Clinique

Hymarco Clinique a fost infiintata in anul 2012 in Targoviste, cu scopul de a trata pacienti cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cele reumatologice. Acordand atentie bunastarii pacientilor si rezultatelor ireprosabile, clinica a fost dotata cu unele dintre cele mai inovatoare si performante aparaturi. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Dana Manoiu, medic primar, care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor aparatului locomotor, sistemului musculoscheletal. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si consultatiile de specialitate, control si infiltratii. 

Pretul unei consultatii de reumatologie este de 150 lei.

Raportul calitate-pret excelent si buna pregatire a medicilor sunt principalele motive pentru care pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Investigatiile efectuate sunt ireprosabile multumita aparaturilor de ultima generatie, iar planul de tratament este elaborat in functie de istoricul medical al pacientului. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu acorda suficienta atentie pacientilor, iar programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Ti-a recomandat medicul de familie sa iti faci programare la o clinica de reumatologie in Targoviste pentru a fi consultat si investigat corect de un medic specialist? Atunci cele trei unitati medicale mentionate anterior iti vor fi de ajutor. Asigura-te ca ii prezinti medicului toate simptomele cu care te confrunti, astfel incat acesta sa te poata diagnostica corect si sa iti poata oferi un plan personalizat de tratament.