Meniu

Reumatologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Disciplina medicala esentiala pentru gestionarea si tratamentul afectiunilor reumatice, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care sufera de astfel de probleme, reumatologia in Timisoara este bine reprezentata de specialisti cu experienta, care activeaza in cadrul unor cabinete si clinici moderne. Daca nu stii unde sa mergi la un reumatolog bun in orasul tau, informatiile din articolul de fata te vor ajuta sa te orientezi pe o piata medicala privata vasta. 

Ai nevoie de un reumatolog bun in Timisoara pentru diagnosticarea corecta si tratamentul adecvat al afectiunilor reumatice? Citeste pana la capat textul de mai jos si afla unde il poti gasi.

Cat costa o consultatie la reumatologie in Timisoara?

In principiu, pretul unei consultatii la reumatologie in Timisoara depinde de politica tarifara a clinicii sau cabinetului in care se desfasoara, dar si de experienta si competentele medicului, In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale cu servicii specializate si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medoptim
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Dr. Claudiu Avram este rabdator si implicat
 • Solutii eficiente de tratament
 • Punctualitate in respectarea programarilor
Elena Sirbu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cel mai bun reumatolog din oras
 • Profesionalism si seriozitate
 • Persoana blanda si empatica
 • Tratament cu rezultate bune
SB Clinique
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Clinica la standarde occidentale
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Tratament eficient
Clinica Artrokinetica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitatea de proceduri de tratament si recuperare
 • Servicii calitative
Advitam Medicis
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si rabdare
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de reumatologie din Timisoara

Vrei ca vizita la medic reumatolog din Timisoara sa iti aduca cele mai bune solutii pentru tratamentul, gestionarea si monitorizarea afectiunilor reumatismale si ai dificultati in a-l alege pe cel mai bun pentru nevoile si exigentele tale. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte din activitatea clinicilor si cabinetelor din clasament, care te vor ajuta sa te decizi. Vei afla despre standardele de lucru, despre competentele medicilor, despre dotari si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Medoptim

Centrul Medoptim este o clinica de reumatologie din Timisoara, care ofera pacientilor servicii medicale in specialitatile: reumatologie, ortopedie, dermatologie, medicina interna, recuperare medicala si fizioterapie si o abordare integrata impreuna cu medici cardiologi, pneumologi, diabetologi si endocrinologi de prestigiu din cadrul centrului medical Cardioprevent. La cabinetul de reumatologie se pot accesa consultatii si investigatii, ecografie musculoscheletala, infiltratii cu acid hialuronic si infiltratii intra-articulare. Il vei gasi aici pe reputatul conferentiar univ. dr. Claudiu Avram, medic primar, doctor in medicina abilitat, avand competenta in ecografie musculoscheletala.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pachetul consultatie de reumatologie + ecografie musculoscheletala te va costa 220 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre aceasta clinica si recomanda serviciile excelente, profesionalismul desavarsit al medicilor, rabdarea si implicarea doctorului Claudiu Avram si solutiile eficiente de tratament administrate si prescrise aici, punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Medoptim
Vezi Pareri

2. Dr. Elena Sirbu

La cabinetul individual privat de reumatologie Dr. Elena Sirbu din Timisoara, oferta de servicii destinate pacientilor cu afectiuni si simptome ale articulatiilor, oaselor si tesutului conjunctiv cuprinde: consultatii, punctii articulare si peri-articulare, inflitratii intra-articulare si peri-articulare ecoghidate, ecografie musculoscheletala si osteodensitometrie cu ultrasunete (SONOST-3000). Consultatiile de reumatologie sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, pacientilor care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS. Dr. Elena Sirbu este medic specialist in reumatologie, conferentiar universitar la Departamentul de Kinetoterapie si Motricitate Speciala de la Universitatea de Vest Timisoara, doctor in stiinte medicale, cu competente in ecografia aparatului locomotor.

Contra-cost, o consultatie de reumatologie are pretul de 200 de lei la acest medic reumatolog din Timisoara.

Pacientii sunt de parere ca au beneficiat aici de servicii de buna calitate, la cel mai bun reumatolog din oras, de profesionalism si seriozitate, diagnostic corect si tratament cu rezultate bune. Despre medic se apreciaza ca este o persoana blanda si empatica. Sunt si pacienti nemultumiti de o delimitare insuficienta intre cabinet si sala de asteptare, care nu asigura o intimitate in timpul examinarii.

3. SB Clinique

Cu ajutorul unei echipe tinere, dinamica, cu experienta dobandita atat in tara, cat si in strainatate, SB Clinique din Timisoara reuneste cabinete in urmatoarele specialitati clinice: reumatologie, pediatrie, pneumologie si somnologie, cardiologie si medicina interna. La reumatologie, te vei putea adresa medicilor pentru consultatie, control, ecografie musculoscheletala, punctie articulara, kinesiotaping, punctie articulara, inflitratie intra-articulara cu acid hialuronic, infiltratie intra-articulara cu corticoid. Dr. Dumitrita Balint-Gib este medic specialist reumatologie si medic specialist medicina interna, cu experienta in spitale si clinici din Cluj-Napoca, Arlon (Belgia) si Lille (Franta). Dr. Viorica Ursu este medic specialist reumatologie cu experienta dobandita la Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti, avand competente si in ecografia musculo-scheletala. Ambele doctorite de la reumatologie participa frecvent la congrese si cursuri medicale de formare continua.

Preturile sunt publicate pe site-ul web al clinicii. Consultatia la reumatologie te va costa suma de 170 de lei.

Pacientii sunt incantati de experienta avuta la SB Clinique, de centrul medical la standarde occidentale, de serviciile ireprosabile, de profesionalismul, amabilitatea si empatia medicilor si de tratamentul eficient primit aici.

4. Clinica Artrokinetica

Gama de servicii de la Artrokinetica Timisoara cuprinde consultatii si diagnostic in recuperare medicala, reumatologie, balneo-fizioterapie, medicina interna, cardiologie, investigatii ecografice si osteodensitometrie, proceduri terapeutice de fizioterapie, kinetoterapie, infiltratii cu acid hialuronic, laser, TECAR, corticoterapie, terapia Shock Wave, bai galvanice si masaj terapeutic. Specialistii clinicii colaboreaza pentru a oferi pacientilor din judetul Timis solutii integrate de diagnostic si tratament al afectiunilor reumatismale si al afectiunilor conexe. Dr. Delia Motoc, fondatorul clinicii, este medic primar in medicina interna, medic specialist in reumatologie, avand competente in ecografia aparatului locomotor.

Tariful pentru o consultatie este de 180 de lei la aceasta clinica de reumatologie din Timisoara.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale centrului medical, de profesionalismul medicilor, de amabilitatea personalului, de aparatura de ultima generatie si de diversitatea de proceduri de tratament si recuperare medicala puse la dispozitie de clinica.

5. Advitam Medicis

Advitam Medicis Timisoara este un centru medical care gazduieste cabinete de medici de familie, de reumatologie, obstretica-ginecologie, medicina interna, ORL, psihiatrie, pediatrie si medicina muncii. Cabinetul de reumatologie-fizioterapie este destinatia potrivita pentru consultatii de reumatologie, tratamente de recuperare medicala,  fizioterapie, electroterapie (curenti de joasa si medie frecventa, laser), masaj normal, reflex, vibrator, limfatic, kinetoterapie cu aparatura specifica, ecografie generala si articulara. Dr. Ioana Banciu, care deserveste aceasta ramura medicala la Advitam Medicis, este medic primar reumatologie si medic primar recuperare-fizioterapie. Centrul este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Timis si vei putea accesa consultatia gratuit, cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

In regim privat, o consultatie de reumatologie te va costa aici 100 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru medical si declara, prin intermediul recenziilor, ca au accesat aici servicii de calitate, medici profesionisti, amabilitate si rabdare si au primit solutii eficiente pentru problemele de sanatate cu care s-au confruntat. Sunt si pacienti care spun ca personalul de la receptie nu are solicitudinea cuvenita unui post de relatii cu publicul.

Concluzii

Accesarea unor servicii de diagnostic si tratament de reumatologie in Timisoara este o decizie inspirata, intrucat municipiul resedinta de judet este foarte bine reprezentat in aceasta ramura medicala. Vei gasi aici medici reumatologi competenti, cadre universitare, medici tineri si entuziasti, cu stagii de formare in strainatate si medici cu experienta si duble specializari, aparatura performanta pentru investigatii ecografice si osteodensitometrie de acuratete, infiltratii si solutii de recuperare medicala eficiente.

Oricare ar fi clinica sau cabinetul de reumatologie din Timisoara catre care vei decide sa te indrepti in urma lecturii acestui articol, cu siguranta va fi o hotarare pe care sa nu o regreti ulterior si care iti va aduce diagnosticul si tratamentul necesar pentru problemele tale de sanatate.