Meniu

Reumatologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat in ultima vreme ca iti este tot mai dificil sa iti misti articulatiile, iar durerile musculare se accentueaza de la o zi la alta si esti determinat sa mergi la un consult de reumatologie in Tulcea? Daca te confrunti cu astfel de probleme, trebuie sa stii ca punctul de plecare pentru obtinerea unui diagnostic corect este sa mergi la un medic reumatolog, de unde va incepe o serie de investigatii si analize pentru determinarea cauzei problemei. Nu mai amana vizita la medic si afla cat mai curand care este problema de care suferi, pentru a primi diagnosticul corect, dar si pentru a fi tratat corespunzator. 

Daca esti din Tulcea si vrei sa mergi la un reumatolog de incredere, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi o unitate medicala in care se afla aceasta specializare. Desi este o singura optiune, cu siguranta vei primi tratamentul adecvat in urma consultatiei de specialitate, fara a fi nevoit sa iti parasesti orasul.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Tulcea?

Din pacate, nu toate clinicile care pot fi accesate online au lista cu preturi afisata pentru consultatiile de reumatologie, ceea ce inseamna ca poate fi dificil sa te informezi corect din acest punct de vedere. Spre norocul tau, in tabelul de mai jos iti precizam exact care este pretul pe care trebuie sa il platesti in Tulcea pentru consultatie, pentru a elimina orice dubiu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Echipa bine pregatita
  • Experienta vasta
  • Diagnosticare precisa
  • Plan eficient de tratament
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Act medical corect
  • Atmosfera primitoare
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de reumatologie in Tulcea?

Asa cum ti-am promis mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta o unitate medicala care cuprinde specialitatea de reumatologie in Tulcea. Aceasta dispune de un personal medical bine pregatit, dispus sa iti ofere ajutorul necesar indiferent cat de severa sau complexa este problema de care suferi. Citeste in continuare si fii la curent cu toate informatiile necesare despre aceasta clinica:

Routine Med

Routine Med este un centru multidisciplinar din Tulcea in cadrul caruia poti merge la un medic reumatolog pentru efectuarea consultatiei de specialitate. Multumita echipamentelor moderne si performante, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile, pacientul beneficiind de rezultatele mult dorite. In cadrul departamentului de reumatologie isi desfasoara activitatea dr. Silvia Elena Dragoi, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu, care isi desfasoara activitatea cu devotament. Aceasta poate pune in aplicare consultatii de specialitate, controale de rutina si infiltratii, in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, asigura un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament, pentru ca pacientul sa se vindece sigur si rapid.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 150 lei, iar controlul costa 80 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile unitatii medicale Routine Med sunt multumiti de serviciile de care au avut parte. Pentru ca echipa medicala este bine pregatita si experimentata in domeniu, atunci si diagnosticarea este precisa, iar elaborarea planului de tratament decurge ireprosabil. La acestea contribuie si aparaturile de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii si care asigura un act medical corect. Cu toate ca atmosfera este una primitoare, au fost sesizate nemultumiri cu primire la nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Routine Med
Vezi Pareri

Concluzii

Cu alte cuvinte, ai toate resursele necesare disponibile la tine in oras pentru a beneficia de o consultatie de reumatologie in Tulcea la standarde ridicate. Multumita clinicii pe care ti-am prezentat-o, ai posibilitatea de a apela la ajutorul unui medic bine pregatit, care stie exact ce trebuie sa faca pentru ca actul medical desfasurat sa fie unul corect si complet.