Meniu

Reumatologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De la evaluarea pacientilor cu boli reumatologice pana la tratamentele inovatoare si managementul a lunga durata al acestor afectiuni, reumatologia din Valcea isi aduce contributia in mod activ la imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii persoanelor din judet. Daca suferi de dureri si inflamatii ale articulatiilor, daca vremea nefavorabila iti accentueaza simptomele, ai nevoie de un medic competent pentru depistarea cauzelor si pentru stabilirea unui plan terapeutic adecvat.

Pentru a te ajuta sa urgentezi accesul la servicii medicale de calitate, acest articol este conceput ca un ghid util de orientare pe piata de sanatate privata din oras. Citeste-l pana la capat si vei afla unde poti gasi un bun reumatolog in Valcea. 

Cat costa o consultatie la reumatologie in Valcea?

Tariful pentru o consultatie de reumatologie in Valcea poate sa varieze în functie de politica tarifara a clinicii, de medic si de calificarile acestuia. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrului medical cu servicii specializate, precum si pretul practicat pentru consultatia la reumatolog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Rapitest
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de reumatologie in Valcea?

Stii ca managementul afectiunilor reumatice implica un plan terapeutic de durata si vrei sa ai parte de un diagnostic corect si de un tratament adecvat la un cabinet de reumatologie din Valcea. De aceea, ai responsabilitatea unei decizii importante pentru sanatatea ta si calitatea viitoare a vietii. In sectiunea urmatoare a articolului vei putea citi informatii relevante din activitatea clinicii la care va trebui sa mergi, care te vor ajuta sa te decizi daca ramai in localitate pentru consultatie sau te adresezi unui specialist din alt oras. Vei afla in ce consta calitatea serviciilor, care sunt dotarile de care dispune unitatea medicala, cine este medicul reumatolog caruia ar trebui sa ii expui problemele tale si parerile pacientilor care l-au vizitat anterior.

Rapitest

Clinica Rapitest functioneaza in Valcea ca spital de gastroenterologie si medicina interna si ambulatoriu de specialitate, in care pacientii au acces la analize, investigatii ecografice, consultatii si tratamente in diverse ramuri medicale: cardiologie, chirurgie, chirurgie plastica, gastroenterologie, ortopedie, medicina interna, nefrologie, neurologie, pneumologie, reumatologie si recuperare medicala. La cabinetul de reumatologie se efectueaza consultatii, controale, infiltratii intra-articulare si peri-articulare. O vei gasi aici pe dr. Alina Stoica, medic specialist reumatolog. In cadrul clinicii se pot efectua osteodensitometrie si analize de sange in laboratorul propriu, precum si tratamente de fizioterapie.

Pretul unei consultatii la reumatologie in aceasta clinica este de 180 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de prestatiile Rapitest. Multi dintre acestia declara ca serviciile de aici sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si ca problemele de sanatate cu care au venit au fost rezolvate. Pe de alta parte, multe persoane reclama ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu are solicitudine fata de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Rapitest
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru o consultatie, diagnostic si tratament al afectiunilor de reumatologie, in Valcea te poti adresa unei clinici de top, cu servicii de calitate, dotari moderne si personal bine pregatit. Clinica din orasul tau dispune de echipamente performante pentru investigatii imagistice, osteodensitometrie si analize de sange, doua dintre explorarile de baza necesare depistarii si gestionarii bolilor articulare. De asemenea, asa cum se stie, pastrarea mobilitatii corporale si terapia durerii se realizeaza adesea prin proceduri de fizioterapie. Te vei bucura de existenta unor astfel de servicii de medicina de recuperare, disponibile in cadrul centrului medical prezentat in acest articol.  

Nu mai amana vizita la reumatolog si programeaza o consultatie la centrul medical din Ramnicu-Valcea, capabil sa iti satisfaca nevoile in materie de sanatate.