Meniu

Reumatologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti predispus la osteoporoza din cauza factorilor genetici si vrei sa gasesti un medic reumatolog in Zalau caruia sa ii ceri ajutorul? Inainte de a-ti oferi un verdict clar este posibil ca doctorul sa te indrume catre efectuarea unor analize de sange, dar si a unor investigatii, cum ar osteodensitometria. Osteoporoza este o boala care afecteaza in mare parte femeile atunci cand intra in perioada de menopauza, insa nici barbatii nu sunt scutiti de aceasta problema de sanatate. Tocmai de aceea, specialistii recomanda ca atat barbatii, cat si femeile, sa faca investigatii pentru depistarea timpurie a bolii incepand cu varsta de 50 de ani.

Daca locuiesti si tu in Zalau si nu stii la care medic reumatolog sa apelezi pentru a beneficia de o consultatie ireprosabila de reumatologie, atunci te invitam sa ramai pana la final. In continuare iti vom prezenta o unitate medicala pe care o poti lua in considerare cu incredere.

Care este pretul unei consultatii de reumatologie in Zalau?

Iti e teama ca s-ar putea sa dezvolti osteoporoza si vrei sa mergi la o consultatie de reumatologie in Zalau pentru a discuta cu un cadru medical competent? Inainte de a face acest pas, iti recomandam sa te informezi si cu privire la preturile aplicate. In tabelul de mai jos iti afisam care este tariful practicat pentru consultatia de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Atmosfera confortabila
  • Ambient primitor
  • Buna pregatire si competenta
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Servicii ireprosabile
  • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o consultatie de reumatologie in Zalau?

Cu toate ca in Zalau nu exista atat de multe optiuni pe care sa le iei in considerare pentru o consultatie de reumatologie, tot ai sansa sa te adresezi unei echipe medicale profesioniste fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Citeste in continuare si afla care este unitatea medicala din oras la care poti apela cu incredere si afla care este parerea celorlalti pacienti care au frecventat aceasta unitate medicala:

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau

Spitalul Judetean de Urgenta din Zalau a fost inaugurat in septembrie 1978, fiind unitatea medicala cea mai potrivita la care sa te programezi pentru o consultatie de reumatologie la un medic bine pregatit. Colectivul da dovada de profesionalism si atentie la detalii, asigurand o diagnosticare corecta si un plan eficient de tratament. Din cadrul sau fac parte si: dr. Orsolya Gagyi, dr. Toth Istvan Major si as. Claudia Ardelean. In cadrul departamentului de recuperare fizica sunt puse in aplicare urmatoarele servicii: kinetoterapie, fizioterapie, drenaj limfatic, gimnastica pentru gravide, masaj, infiltratii, consultatii de specialitate, investigatii, elaborarea planurilor eficiente de tratament. Multumita dotarilor superioare care se afla in cadrul acestei unitati medicale, actul medical desfasurat este unul ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 180 lei. 

Personalul medical este atent la necesitatile pacientilor, asigurandu-le o atmosfera confortabila si primitoare. Avand o buna pregatire in domeniu si fiind competenta, echipa de reumatologie isi diagnosticheaza in mod corect pacientii, stabilind, totodata, si un plan personalizat de tratament. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate serviciile, investigatiile si serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile si adaptate in functie de necesitatile pacientilor. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Zalau
Vezi Pareri

Concluzii 

Afectiunile reumatologice trebuie sa fie investigate si tratate in mod eficient de un personal medical competent si experimentat din Zalau, pentru ca vindecarea sa fie garantata si eficienta. Daca locuiesti in acest oras, unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior in articol este exact ce ai nevoie pentru a primi ingrijirile medicale necesare.