Meniu

Terapia Bowen Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele interesate de terapia Bowen in Arad se pot programa la clinicile si centrele care ofera acest serviciu, despre care clientii spun ca asigura servicii de calitate si terapii eficiente. Tehnica Bowen se afla la mare cautare in prezent, deoarece oamenii au inceput sa fie tot mai interesati de autovindecarea organismului. Aceasta tehnica presupune aplicarea unor miscari in zone afectate ale corpului in contextul unor probleme ca stresul, oboseala cronica, dezechilibre hormonale, probleme articulare si scheleto-musculare, alergii, migrene etc. 

Recapatarea echilibrului emotional, eliminarea tensiunii musculare si ameliorarea durerilor sunt cateva dintre beneficiile acestei terapii. Terapia Bowen a devenit tot mai populara, iar unele clinici din Arad au inclus-o deja pe lista lor de servicii. Din acest articol vei afla pretul si alte detalii importante pe care trebuie sa le cunosti inainte de a iti face o programare.

Terapia Bowen in Arad: cat costa o sedinta?

Multe persoane din Arad si nu numai se intereseaza de pretul terapiei Bowen dupa ce afla care sunt potentialele sale beneficii pentru organism. In acest oras, numarul de clinici care ofera sedinte de terapie Bowen este limitat, dar suficient pentru cei care vor sa apeleze la acest tratament holistic. In tabelul de mai jos figureaza numele centrelor unde e disponibil serviciul, precum si tariful aferent unei sedinte:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Clinica Davima
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapia Bowen porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Recuperare medicala rapida
 • Profesionalism si amabilitate
 • Orientare spre pacient
 • Explicatii detaliate
 • Atmosfera placuta
Centrul Bowen
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapia Bowen porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapii eficiente
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile clientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top centre pentru terapia Bowen in Arad

Pentru a beneficia de avantajele terapiei Bowen, poti sa incepi sedintele la una dintre clinicile din Arad care ofera acest tratament. Inca de la primele sesiuni vei observa imbunatatiri precum reducerea stresului, imbunatatirea posturii si obtinerea unui somn odihnitor.

Cand alegi o clinica pentru terapia Bowen, trebuie sa te asiguri ca terapeutii sunt calificati si ca au o pregatire adecvata in acest domeniu. De asemenea, e indicat sa te asiguri ca si alte persoane au fost multumite de rezultatele pe care le-au obtinut la clinica respectiva. Clasamentul de mai jos surprinde informatii care te vor ajuta sa alegi un centru potrivit:

1. Clinica Davima

Clinica Davima este singura din Arad care ofera servicii complete de recuperare psiho-neuro-motorie pacientilor de orice varsta, terapia Bowen fiind doar una dintre terapiile disponibile. Cu experienta indelungata si o echipa formata din specialisti, aceasta clinica ofera servicii ca ortopedia pediatrica, homeopatie, nutritie, psihoterapie, neurologie, masaj terapeutic etc. Fiecare pacient beneficiaza de programe personalizate de recuperare medicala, adaptate nevoilor si obiectivelor. Tehnologia de ultima generatie, alaturi de experienta medicilor si terapeutilor sustin calitatea serviciilor. 

Pretul unei sedinte de terapie Bowen porneste de la 60 lei.

Persoanele care au ales Davima Clinic pentru diferite terapii si servicii medicale spun ca au reusit sa se recupereze rapid in urma unor afectiuni sau traumatisme. Echipa este formata din profesionisti, care sunt deschisi si orientati spre pacient. Intregul personal este amabil, dedicat si disponibil sa explice procedurile pas cu pas. Atmosfera in clinica este placuta si serviciile sunt de calitate. Cadrele medicale au pregatirea necesara pentru a gestiona si cazurile complexe, iar pacientii mai scot in evidenta prin recenzii in mediul online faptul ca la Davima Clinic s-au simtit relaxati si au beneficiat de conditii excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davima
Vezi Pareri

2. Centrul Bowen

Centrul Bowen din Arad este un centru de terapii complementare unde poti beneficia de terapia Bowen efectuata de specialisti. Relaxarea si bunastarea clientilor sunt pe primul loc in cadrul acestui centru, unde profeseaza terapeuti cu experienta vasta la capitolul Bowen. Serviciile se adreseaza pacientilor de toate varstele, personalul mizand pe o abordare alternativa si holistica.

Referitor la pret, acesta porneste de la 70 lei pentru terapia Bowen.

Parerile despre Centrul Bowen sunt foarte bune, clientii spunand ca este un loc deosebit in care au beneficiat de servicii care au avut efecte pozitive atat la exterior, cat si la interior. Personalul este bine pregatit, amabil si atent la nevoile clientului.

Concluzii

Acestea sunt principalele centre specializate din Arad unde poti beneficia de terapia Bowen, ce are beneficii in vindecarea si recuperarea dupa multiple afectiuni. Tehnica Bowen poate fi utila inclusiv persoanelor care urmeaza sa treaca printr-o operatie, dar si in perioada de recuperare.