Meniu

Terapia Bowen Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda holistica de tratament, care pune accent pe capacitatea corpului uman de a se vindeca singur, canalizand energiile prin miscari blande de masaj, terapia Bowen in Bacau este disponibila atat in cadrul unei clinici pluridisciplinare cu servicii la standarde inalte de calitate, cat si la domiciliu. Vei gasi in oras terapeuti dedicati, apreciati de sute de pacienti tratati, care au beneficiat de efectele pozitive ale unei terapii pentru bunastarea fizica si ameliorarea starii de spirit.

In articolul de fata vei gasi o prezentare a terapeutilor practicanti ai terapiei Bowen si vei sti la ce sa te astepti daca apelezi in Bacau la acesta forma de tratament inovatoare.

Cat costa o sedinta de terapie Bowen in Bacau?

Numai in urma unei intalniri cu terapeutul si in functie de modul in care reactioneaza corpul tau la autovindecarea indusa, vei putea sti care este numarul de sedinte de care ai nevoie pentru a-ti rezolva problemele de sanatate prin terapie Bowen in Bacau. Tabelul de mai jos iti indica numele clinicii la care ar trebui sa suni pentru o programare si, pe locul secund, denumirea sub care sunt prestate serviciile la domiciliu, precum si pretul unei sedinte de Bowen la fiecare dintre cei doi terapeuti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Mediclinic
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 200 Ron
  • Amplasare centrala
  • Servicii de calitate
  • Personal profesionist
  • Rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate
Terapia Bowen
200 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 200 Ron
  • Tratament realizat la domiciliul pacientului
  • Efecte benefice ale sedintelor de terapie
  • Terapeut cu „maini de aur”
  • Persoana amabila si blanda
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru terapia Bowen in Bacau?

Deja stii mult mai multe lucruri despre terapia Bowen in Bacau decat inainte de lectura acestui articol si totusi ai nevoie de mai multe informatii pentru a te convinge ca orasul iti poate oferi tratamentul de care ai nevoie. In acest sens, informatiile din sectiunea urmatoare a articolului ar putea fi lamuritoare. Vei afla detalii relevante despre calitatea serviciilor, despre persoana terapeutului si despre opiniile pacientilor care au experimentat deja terapia Bowen fie in centrul medical plurivalent, fie la domiciliu. 

1. Centrul Mediclinic

In cadrul Mediclinic Bacau poti accesa serviciile cabinetului de terapie Bowen al terapeutului Irina Manolache. Aceasta trateaza cu succes, prin miscari delicate ale degetelor asupra muschilor si tesuturilor articulare, pacienti care acuza probleme musculare, osoase si articulare, dezechilibre ale organelor interne, dezechilibre emotionale, dereglari ale sistemului imunitar si afectiuni neurologice. Mediclinic este un centru medical pluridisciplinar, infiinţat in anul 2006, in care bacauanii pot face analize de sange decontate prin CAS, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, si isi pot rezolva diverse probleme apeland la cabinetele de stomatologie, implantologie, ortodontie, cardiologie, endocrinologie, ginecologie, ORL, pot efectua investigatii ecografice si se pot baza pe certificatele eliberate de cabinetul de medicina muncii. 

O sedinta de terapie Bowen la cabinetul Irinei Manolache are pretul de 200 de lei.

Centrul Medical Mediclinic este o unitate privata de sanatate bine cotata in preferintele pacientilor din Bacau. Acestia apreciaza amplasarea clinicii in centrul orasului, serviciile de calitate, profesionalismul personalului si rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate pentru care au vizitat unitatea medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Mediclinic
Vezi Pareri

2. Terapia Bowen la domiciliu

Terapia Bowen la domiciliu in Bacau este numele sub care isi presteaza serviciile terapeutul Emanoil Dolteanu, cel care marturiseste ca s-a indragostit pur si simplu de acest tratament in urma cu 10 ani, cand suferea de probleme la coloana si dureri persistente. Rezultatele uimitoare ale terapiei asupra propriei persoane l-au convins sa se inscrie la cursurile Academiei de Terapie Bowen din Australia si sa devina el insusi terapeut. Emanoil Dolteanu trateaza la domiciliul pacientului afectiuni ale coloanei, boli interne, infertilitate, dezechilibre hormonale si emotionale, stresul si oboseala cronica, migrene si dureri de cap, afectiuni respiratorii, boli ale sistemului imunitar, sechele dupa accidente vasculare, alergii si rinite, incontinenta nocturna la copii, afectiuni neurologice.

Pretul unei sedinte de terapie Bowen la acest terapeut este de 200 de lei.

Marturiile pacientilor sunt revelatoare asupra efectelor benefice ale terapiei si faptul ca se efectueaza la domiciliu. Acestia spun ca Emanoil Dolteanu este un terapeut cu „maini de aur”, o persoana amabila si blanda, care i-a vindecat de afectiuni ale coloanei, dureri persistente, atacuri de panica si anxietate si altele. 

Concluzii

Inventata de australianul Tom Bowen, care a pus bazele practicii la inceputul anilor 60 intr-un cabinet improvizat in locuinta din Melbourne a unei prietene, terapia Bowen a ajuns in Bacau datorita unor terapeuti dedicati, absolventi ai cursurilor Academiei de Terapie Bowen din Australia. Bacauanii pot accesa tratamentul la un cabinet care functioneaza in cadrul unei clinici cunoscute din oras sau la domiciliul personal, bucurandu-se de efectele masajului bland, cu rol de echilibrare energetica si stimularea capacitatii de vindecare a organismului.