Meniu

Terapia Bowen Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Senzatia de oboseala, migrenele si durerile de spate sunt doar unele dintre problemele care pot fi ameliorate prin intermediul terapiei Bowen. In Bucuresti, exista o multime de terapeuti care sunt specializati in practicarea procedurilor terapeutice la standarde superioare, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite. Terapia Bowen este cea prin care se sustine sanatatea organismului, stimulandu-i capacitatea de autovindecare in cadrul mai multor afectiuni.

Daca esti in cautarea unor centre specializate din Bucuresti in cadrul carora sa se puna in aplicare aceste practici, atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista cu optiuni pe care le poti lua in considerare. Spune adio afectiunilor digestive, migrenelor si chiar depresiei prin aceasta practica folosita si in saloanele din capitala si bucura-te de un corp sanatos. 

Care este pretul pentru o sedinta de terapie Bowen in Bucuresti?

Inainte de a te prezenta la un salon specializat in terapie Bowen in Bucuresti, afla care sunt preturile practicate, dar si care sunt institutiile pe care ti le recomandam. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu tarifele practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Alexandru Ivan
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 70 Ron
 • Rating maxim
 • Activitate ireprosabila
 • Amabilitate, rabdare, calmitate
 • Terapeut instituit la Acadelia de Tehnica Bowen din Australia
 • Tehnici si metode eficiente
Clinica Bowen
65 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapie Bowen porneste de la 65 Ron
 • Terapeut licentiat de Academia Bowen din Australia
 • Experienta vasta in practicarea terapiei
 • Rabdare, corectitudine, profesionalism
 • Atmosfera placuta, relaxanta si confortabila
 • Curatenie
Alexandrescu
120 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 120 Ron
 • Terapeut specializat in tehnica Bowen
 • Rating maxim
 • Profesionalism, atitudine pozitive, implicare
 • Preturi accesibile
 • Tehnici personalizate
Neculae Ene
75 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 75 Ron
 • Terapeut acreditat de Academia de Tehnica Bowen din Australia
 • Experienta in terapii complementare
 • Rabdare, intelegere si profesionalism
 • Cabinet modern
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Luiza Predescu
100 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 100 Ron
 • Terapeut cu nivel master in cadrul Academiei Bowen din Australia
 • Experienta de peste 15 ani
 • Atitudine pozitiva
 • Amabilitate, profesionalism si implicare
 • Cabinet primitor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care poti beneficia de terapia Bowen in Bucuresti

Stim ca poate fi dificil sa gasesti o clinica de incredere in cadrul careia sa se practice terapia Bowen in Bucuresti, motiv pentru care ne-am hotarat sa iti alcatuim o lista cu cinci dintre cele mai bune institutii de infrumusetare si holistice la care poti apela cu incredere. Dotarile sunt  superioare, iar echipele de terapeuti din cadrul acestora sunt experimentati, avand calificarea de a aplica o multime de tehnici si metode eficiente. Citeste mai departe si descopera care sunt institutiile pe care ti le recomandam, dar si care sunt aspectele pentru care sunt apreciate:

1. Alexandru Ivan

Centrul Bowen din Bucuresti este coordonat de terapeutul Alexandru Ivan, care aplica terapia Bowen pentru pacientii care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Specializarea in aceasta terapie a obtinut-o sub indrumarea celor mai buni instructori ai Academiei de Tehnica Bowen din Australia, Andrew Zoppos si Oswald Rentsch care este si fondatorul academiei. Alexandru Ivan a fost chiar discipol direct al creatorului terapiei Thomas Ambrose Bowen. Rezultatele sunt vizibile inca de la primele sedinte multumita bunei pregatiri, fara sa fie necesara folosirea unui echipament specializat sau a unor anumite produse. Durata unei sedinte este intre 40 si 60 de minute, in functie de caz.

Pretul pentru o sedinta de terapie Bowen este de 70 lei.

Centrul Bowen al terapeutului Alexandru Ivan a primit un rating maxim, datorita faptului ca pacientii s-au declarat a fi multumiti de impactul pozitiv al sedintelor asupra organismului lor. Terapeutul desfasoara o activitate ireprosabila, este amabil, rabdator, calm si atent la nevoile pacientului, aplicand cu atentie tehnicile si metodele terapeutice invatate de la cei mai buni instructori ai Academiei de Tehnica Bowen din Australia. 

Vezi parerile pacientilor despre Alexandru Ivan
Vezi Pareri

2. Clinica Bowen

Clinica Bowen din Bucuresti este coordonata de terapeutul Mihaela Blanaru, licentiata in terapia Bowen, care ofera servicii de o calitate superioara pentru toti pacientii sai, indiferent cat de grave sunt problemele pe care le experimenteaza. Aceasta are o experienta de peste 32 de ani in farmacie, este licentiata in socio-psihologie, a obtinut un atestat de logopedie acreditat de Asociatia logopezilor din Romania. De asemenea, este licentiata a Academiei Bowen din Australia, unde a urmat cursurile de specialitate ale instructorului superior Andrew Zoppos si unde a obtinut nivelul 1 de master. Principala preocupare a acesteia este pentru om si pentru bunastarea sa. Terapeutul Mihaela Blanaru practica aceasta procedura terapeutica din anul 2012, dobandind astfel o experienta vasta in lucru cu pacientii. Are competenta de a trata: afectiuni respiratorii, digestive, cardiovasculare, neurologice, boli autoimune, afectiuni ale aparatului locomotor, genito-urinare, tulburari ale sistemului endocrin, psiho-emotionale, raspunzand cu promptitudine si urgentelor.

Pretul pentru o sedinta de terapie Bowen incepe de la 65 lei si poate ajunge la 120 lei, in functie de locul in care se desfasoara (la domiciliul pacientului sau la cabinet).

Rabdarea, corectitudinea, profesionalismul, amabilitatea si energia pozitiva a terapeutului Mihaela Blanaru sunt principalele aspecte pentru care pacientii au acordat un rating maxim acestui cabinet terapeutic. Tehnicile si metodele puse in aplicare au menirea de a trata sau ameliora anumite probleme de sanatate, intr-o atmosfera placuta, relaxanta si confortabila. 

3. Cristina Alexandrescu

Cabinetul individual al Cristinei Alexandrescu, terapeut Bowen si kinetoterapeut din Bucuresti, care este orientata catre bunastare, insanatosire si autovindecare. Experienta sa in terapia Bowen depaseste 10 ani, timp in care specialistul a tratat o multime de afectiuni, printre care se numara si: tulburarile endocrine, migrenele, afectiuni respiratorii, scheleto-musculare si articulare, boli ale sistemului imunitar, infertilitate, depresie, anxietate, insomnie etc. Printre serviciile pe care Cristina Alexandrescu le ofera se numara si: reflexoterapie, Bowen si kinetoterapie. Cunostintele le-a dobandit in cadrul cursurilor de specialitate si de formare pe care le-a urmat (terapia Bowen), dar si prin intermediul studiilor universitate (kinetoterapie). Pe langa aceastea, a urmat si cursuri de aerobic si fitness, cursurile lui Jose Silva, Reiki, Radiestezie, pentru o imbinare de mai multe tehnici eficiente in functie de boala sau afectiunea pacientului.

Tariful aplicat pentru o sedinta de terapie Bowen este 120 lei. 

Cabinetul Cristinei Alexandrescu a obtinut un rating maxim de la pacienti, multumita calitatii superioare a serviciilor practicate. Profesionalismul, atitudinea pozitiva, implicarea, buna pregatire si competenta sa de a pune in aplicare tehnici personalizate sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare acest cabinet specializat in terapia Bowen. 

4. Neculae Ene

Cabinetul terapeutului Neculae Ene este specializat in terapia Bowen in Bucuresti, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de o prestatie ireprosabila. Neculae este acreditat de Academia de Tehnica Bowen din Australia, invatand procedurile Master de la instructori si profesori dedicati acestei terapii, atat din Romania, cat si din Canada si Australia. Printre specializarile terapeutului din capitala se numara si: Bowen Integrat (metoda de masaj full body cu beneficii Bowen), Bowen Neurostructural si Art of Bowen. De asemenea, acesta este un bun cunoscator si al terapiilor complementare ca TSUBO – medicina japoneza, medicina chineza – Tao, stiinta meridianelor corpului, Metoda Niromathe, masaj, reflexoterapie si Terapie Florala Bach. Sedintele terapiei Bowen pot fi practicate atat la cabinetul de specialitate, cat si la domiciliul pacientului.

Pretul pentru o sedinta terapeutica de Bowen este de 75 lei.

Rabdarea, blandetea, intelegerea, daruirea si profesionalismul terapeutului Neculae Ene sunt principalele aspecte pentru care cabinetul de tehnica Bowen este luat in considerare. Cu o experienta vasta in domeniu, terapeutul are capacitatea de a trata o multime de afectiuni prin aplicarea tehnicilor corecte. Cabinetul este modern si primitor, oferind o stare de confort tuturor pacientilor.

5. Luiza Predescu

Cabinetul individual al terapeutului Luiza Predescu este localizat in Bucuresti si este specializat in terapie Bowen, Niromathe, DNM si kinetoterapie. Parcursul profesional al terapeutului este bogat in cursuri de formare, cum ar fi: cursuri autorizate de tehnician maseur, la Casa de Sanatate Dragomir, in 2008; cursuri de terapeut Bowen nivel master cu instructorul superior – Oswald Rentsch, presedintele Academiei Bowen din Australia; cursuri de terapeut Niromathe in Paris, cu instructorii: dr. Raymond Branly si Thierry Vandorme, fondatorii metodei Niromathe, cursuri de terapeut DNM in Bruxelles, cu un expert formator international – Louise Tremblay, director al  Academiei Internationale de Metode Terapeutice Contemporane. Luiza Predescu practica terapia Bowen de peste 15 ani, cunoscand o gama variata de tehnici si proceduri eficiente de ameliorare a afectiunilor pacientilor. 

Pretul pentru o sedinta de terapie Bowen este de 100 lei.

Luiza Predescu a primit o multime de recenzii pozitive, ceea ce a generat un rating ridicat al cabinetului individual. Are o experienta de peste 15 ani in tehnica Bowen si a obtinut nivelul de master in cadrul Academiei Bowen din Australia. Atitudinea sa este pozitiva, este amabila, atenta la detalii si practica tehnici eficiente in functie de necesitatile pacientului. In plus, cabinetul este primitor.

Concluzii

Esti si tu in cautarea unui cabinet este specializat in terapia Bowen in Bucuresti pentru a face cunostinta cu terapeuti profesionisti? Atunci iti poti indrepta atentia catre cabinetele mentionate anterior, unde vei avea parte de un ajutor de specialitate si unde vei reusi sa invingi afectiuni care nu au putut fi tratate nici prin practici medicale. Solicita ajutorul unui terapeut licentiat si bucura-te de efectele pozitive ale terapiei Bowen asupra sanatatii corpului, dar si asupra starii de spirit.