Meniu

Terapia Bowen Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In societatea contemporana, multe persoane se confrunta cu dureri de spate, oboseala, migrena, stres si dificultati in mentinerea unei posturi corecte, momente in care pot lua in considerare terapia Bowen. In Cluj, exista mai multi terapeuti cu experienta, care profeseaza in cadrul unor centre unde este disponibil si acest serviciu.

Terapia Bowen sustine organismul in procesul de autovindecare, fiind benefica in tratarea mai multor afectiuni: probleme ale sistemului digestiv, migrene, lombosciatica, depresie etc. Corpul este ajutat sa isi foloseasca propriile resurse, prin aplicarea unor manevre de masaj asupra zonelor afectate. La centrele specializate din Cluj te poti bucura de toate avantajele acestei terapii, cu multiple beneficii pentru corp si minte.

Unde poti beneficia de terapia Bowen in Cluj?

Una sau mai multe sedinte de terapie Bowen pot fi suficiente pentru a accelera vindecarea unor afectiuni, iar pacientii din Cluj pot lua in considerare efectuarea lor in cadrul unui salon sau cabinet unde personalul are experienta si cunoaste in profunzime tehnica de masaj. Urmatorul tabel surprinde numele celor mai apreciate locatii unde se face masaj Bowen si cateva informatii utile pentru un potential client:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Programare Online
Loggobear
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta terapia Bowen 100 Ron
 • Act medical corect
 • Terapeuti profesionisti
 • Proceduri ireprosabile
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera confortabila
 • Conditii excelente de curatenie
Oana Haragus
2
100 Ron
 • Pretul unei sedinte de terapie Bowen porneste de la 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Terapie eficienta
 • Rezultate rapide
 • Personal profesionist
Alexandra Chira
3
80 Ron
 • Pretul unei sedinte de terapie Bowen porneste de la 80 Ron
 • Rezultate inca de la prima sedinta
 • Locatie frumoasa
 • Personal cu experienta
 • Rabdare si empatie
Andreea Sabau
50 Ron
 • Pretul unei sedinte de terapie Bowen porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Buna comunicare terapeut-pacient
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
Alexander Schaser
100 Ron
 • Pret sedinta terapia Bowen 100 Ron
 • Profesionalism
 • Rezultate vizibile de la primele sedinte
 • Atmosfera primitoare si linistita
 • Servicii de calitate
Maternity Club
120 Ron
 • Pret sedinta terapia Bowen 120 Ron
 • Servicii excelente
 • Buna comunicare
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru de masaj pentru terapia Bowen din Cluj?

Terapia Bowen este neinvaziva si poate fi benefica in tratarea unui spectru larg de afectiuni, motiv pentru care numeroase persoane din Cluj manifesta interes pentru aceasta. Bowen implica tehnici care pot fi aplicate numai de o persoana cu pregatire, astfel ca e important sa te indrepti catre un salon sau un centru unde profeseaza terapeuti bine pregatiti.

Pentru a iti face mai usoara etapa de alegere a unui cabinet unde se face si masaj Bowen in Cluj, a fost alcatuit un clasament care prezinta topul optiunilor, in functie de calitatea serviciilor si de feedback-ul oferit de alti clienti:

1. Centrul Terapeutic LoggoBear

Centrul Terapeutic LoggoBear este locul in care poti opta pentru un pachet de sedinte de terapie Bowen in Cluj, puse in aplicare de specialisti in domeniu cu o experienta vasta. Membrul fondator al clinicii este Beatrice Maria Erimia, cea care a avut grija sa se inconjoare de terapeuti experiementati si bine pregatiti. Echipa este formata din terapeuti tineri si dinamici, cu o experienta vasta in domeniu. In ceea ce priveste terapia Bowen, Tania Popescu este cea care se ocupa de procedura, aplicand o serie de tehnici si miscari pentru obtinerea rezultatelor dorite. 

Pretul pentru o sedinta de terapie Bowen este de 100 lei, iar un pachet de 10 sedinte costa 900 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, actul medical desfasurat este unul corect si eficient. Echipa de terapeuti asigura proceduri ireprosabile, iar serviciile puse in aplicare sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cabinetul este amenajat placut, primitor, astfel incat atat adultii, cat si copiii sa se bucure de o atmosfera confortabila. De asemenea, conditiile de curatenie sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Terapeutic LoggoBear
Vezi Pareri

2. Oana Haragus

In judetul Cluj, cea mai buna alegere pentru a face terapie Bowen o constituie cabinetul Oana Haragus, unde se pune accentul pe excelenta si pe calitatea serviciilor. Aici profeseaza Oana Haragus, terapeut nivel master al Academiei Bowen Australia, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu. Inainte de a beneficia de terapia propriu-zisa, pacientii completeaza o fisa medicala si sunt consultati.

Privitor la tarife, o sedinta de terapie Bowen costa 120 lei pentru adulti si copii, iar pentru bebelusi 100 de lei. De asemenea, tariful pentru consultatia initiala este tot 150 lei, iar pretul include reevaluarile saptamanale.

Persoanele care au oferit recenzii in mediul online au declarat ca au simtit o schimbare intr-un timp foarte scurt si recomanda serviciile acestui centru. Terapia este eficienta si avantajele se simt la nivel fizic si psihic. Terapeutul este descris ca fiind profesionist, iar atmosfera este propice vindecarii.

2. Alexandra Chira

O optiune de top pentru pacientii din Cluj interesati de terapia Bowen este Alexandra Chira, terapeut cu experienta indelungata. Interesul sau pentru remedii complementare medicinei alopate i-au permis sa isi consolideze tehnica Bowen si sa ajute fiecare persoana care ii solicita ajutorul sa experimenteze in totalitate beneficiile acestei terapii.

Pretul unei sedinte de terapie Bowen pentru adulti este de 120 lei. Pentru copiii cu varsta intre 1-14 ani, o sedinta costa 100 lei, iar pentru bebelusi costa 80 de lei. Sunt disponibile si abonamente cu mai multe sedinte. De exemplu, pentru 5 sedinte de terapie, adultii vor achita 450 lei.

Serviciile sunt de calitate, asa cum reiese din numeroasele recenzii pozitive exprimate pe internet. Locatia este frumoasa si relaxanta, iar efectele terapiei se simt de la prima sedinta. Pacientii descriu terapeutul ca fiind profesionist, rabdator, empatic si dornic sa ajute.

3. Andreea Sabau

Un cabinet foarte apreciat din Cluj, unde poti beneficia de terapie Bowen, este cel in care profeseaza Andreea Sabau, terapeut Bowen cu o experienta de peste zece ani. Cu mai mult de 2.000 pacienti multumiti si 20 de certificate in domeniu, aceasta isi propune sa imbunatateasca nivelul calitativ al vietii pentru persoane de orice varsta, aplicand terapii benefice pentru sanatatea intregului organism.

Consultatia initiala si reevaluarea periodica sunt gratuite. Pretul unei sedinte de terapie Bowen este de 50 lei pentru copiii mai mici de un an, 80 lei pentru cei cu varsta cuprinsa intre 1-14 ani si 100 lei pentru adulti. Este disponibil un abonament pentru intreaga familie, care costa 1.500 lei si cuprinde 18 sedinte, dintre care 12 pentru adulti si 6 pentru copiii de 1-14 ani.

Persoanele care si-au relatat experienta avuta la acest cabinet se declara foarte multumite de eficienta terapiei, de promptitudine si de interactiunea cu terapeutul. Aceasta este descrisa ca fiind o adevarata profesionista, pasionata de meserie si atenta la nevoile pacientului. Serviciile sunt ireprosabile din punct de vedere al calitatii si comunicarea este foarte buna, inclusiv cu cei mici.

4. Alexander Schaser

Alexander Schaser se inscrie pe lista celor mai buni terapeuti din Cluj care sunt specializati in terapia Bowen. Sub convingerea ca puterea de a vindeca este o virtute a naturii, acesta isi propune sa ofere servicii inalt calitative in domeniu terapiei Bowen, astfel incat persoanele care beneficiaza de terapie sa obtina o calitate mai buna a vietii si de tehnici eficiente pentru vindecare.

O sedinta de terapie Bowen costa 100 lei.

Cei mai multi pacienti se declara incantati de rezultatele obtinute si recomanda cabinetul. Atmosfera este linistitoare, iar terapeutul este caracterizat de profesionalism. De asemenea, locul este foarte primitor. Rezultatele apar inca de la primele sedinte si starea de sanatate este imbunatatita.

5. Maternity Club

Din clasamentul celor mai bune optiuni pe care le au pacientii din Cluj interesati de terapia Bowen nu poate lipsi MaternityClub, un centru care se adreseaza viitorilor parinti si copiilor. Colectivul din acest centru este specializat in cursuri de pregatire prenatala si postnatala, precum si pe diverse tipuri de terapii, intre care si Bowen.

Pretul unei sedinte de terapia Bowen este 120 Ron.

Un numar foarte mare de persoane recomanda serviciile din acest centru, pe care le descriu ca fiind excelente. Personalul este foarte comunicativ, deschis la intrebari, prompt, amabil si preocupat de dezvoltarea profesionala continua. Atmosfera este placuta, calda si primitoare.

Concluzii

Daca locuiesti in Cluj si esti interesat de acest tip de masaj, te poti adresa unui terapeut specializat in terapia Bowen, tinand cont de faptul ca in acest judet exista numerosi astfel de experti. Fie ca vrei sa ameliorezi durerea provocata de unele afectiuni sau sa iti imbunatatesti postura si flexibilitatea, este posibil ca masajul Bowen sa fie solutia potrivita.