Meniu

Terapia Bowen Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti un cabinet specializat in terapie Bowen in Galati? Daca da, atunci ne bucuram sa iti spunem ca ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti prezentam cateva locuri in care poti lua legatura si in care poti beneficia de serviciile unui terapeut Bowen profesionist. Beneficiile pe care acest tratament le ofera asupra sanatatii sunt incomparatile, motiv pentru care te incurajam sa iti faci programare la unul dintre cabinetele de mai jos.

Cu toate ca in Galati nu ai ocazia de a gasi atat de multe variante disponibile, tot ai sansa de a apela la ajutorul unui profesionist, care sa te poata ajuta, indiferent de problema de sanatate de care suferi. Tratamentul poate intra in categoria metodelor alternative, care consta in masarea si aplicarea presiunii pe anumite zone ale corpului. Tehnicile pe care un terapeut Bowen le cunoaste sunt vaste si dobandite in urma unor cursuri de specialitate, astfel incat efectul obtinut sa fie cel dorit. Citeste in continuare si afla care sunt clinicile din orasul tau in care poti apela la ajutorul unui astfel de terapeut. 

Cat costa o sedinta de terapie Bowen in Galati?

Pretul pentru o sedinta de terapie Bowen in Galati este, in cele mai multe cazuri, stabilit chiar de catre specialist, avand in vedere cunostintele sale si rezultatele obtinute de-a lungul timpului. In continuare, iti prezentam un tabel in care sunt mentionate tarifele aplicate, pentru a sti care este bugetul pe care ar trebui sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Paula Tanasachi
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 80 Ron
 • Terapeut Bowen autorizat
 • Atmosfera placuta
 • Tehnici si metode eficiente
 • Rezultate excelente
 • Cabinet primitor
Cristea Monica
80 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 80 Ron
 • Rating ridicat
 • Consiliere empatica
 • Tehnici si metode eficiente
 • Atmosfera placuta
 • Rezultate excelente si rapide
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in terapie Bowen in Galati

Daca locuiesti in Galati si esti interesat sa soliciti ajutorul unui terapeut Bowen pentru tratarea sau ameliorarea anumitor afectiuni medicale, cabinetele amintite mai jos iti vor fi de folos. Afla care sunt informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre fiecare in parte, dar si care este feedback-ul primit din partea celorlalti pacienti:

1. Paula Tanasachi

Paula Tanasachi este un terapeut Bowen autorizat din Galati care s-a format in cadrul cursurilor de specialitate ale Academiei Bowen din Australia, locul in care aceasta terapie s-a si nascut. Aceasta are competenta de a trata afectiuni si boli aflate in orice stadiu, folosind tehnici deprinse in cadrul cursurilor si aplicand metode eficiente prin care pacientul sa beneficieze de o vindecare rapida si eficienta. Pe langa terapia Bowen, Paula Tanasachi mai este cunoscuta si pentru rezultatele remarcabile obtinute in urma tehnicii rejuvenance, prin care tenul este regenerat printr-un tratament facial, aplicat manual. 

Pretul pentru o sedinta Bowen este 80 lei.

Cabinetul individual al terapeutului Paula Tanasachi este apreciat de toata lumea, datorita rezultatelor excelente obtinute in urma sedintelor aplicate. Atmosfera este placuta, primitoare si linistita, iar terapeutul cunoaste o serie de tehnici si metode prin care are competenta de a trata o serie de probleme de sanatate. In cazul afectiunilor acute, rezultatul obtinut poate fi vizibl chiar de la primele sedinte, in timp ce pentru afectiunile cronice este nevoie de un timp mai indelungat de actionare.

Vezi parerile pacientilor despre Paula Tanasachi
Vezi Pareri

2. Monica Cristea

Monica Cristea este un terapeut specializat in terapia Bowen in Galati, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a vindeca boli atat acute, cat si cronice. Terapeutul este specializat si in aplicarea urmatoarelor servicii de sănătate alternativă şi holistică: terapie Vojta, craniosacrala, rejuvance (lifting facial), kinetoterapie, avand competenta de a aplica o serie de tehnici personalizate pentru pacientii cu diverse afectiuni. In urma unei consultatii, se stabileste care terapie este mai eficienta pentru pacientul respectiv, urmand dupa aceea intocmirea unui plan de sedinte care sa fie puse in aplicare pentru o vindecare eficienta. 

Pretul pentru o sedinta de terapie Bowen este de 80 lei.

Cabinetul terapeutului Monica Cristea a primit un rating ridicat, multumita serviciilor terapeutice ireprosabile de care pacientii au beneficiat. Consilierea este plina de empatie, tehnicile si metodele aplicate sunt eficiente, iar atmosfera din cabinet este una placuta, linistita. In plus, rezultatele devin vizibile chiar dupa primele sedinte.

Concluzii

Vrei sa iti ameliorezi starea de sanatate prin intermediul terapiei Bowen din Galati? Atunci variantele amintite in randurile de mai sus iti pot fi de un real folos pentru a beneficia de ajutorul unui specialist. Profesionalismul si empatia de care terapeutii dau dovada sunt principalele calitati care reusesc sa caracterizeze activitatea terapetilor Bowen din orasul tau.