Meniu

Terapia Bowen Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din cauza grijilor si a problemelor din viata lor, tot mai multi oameni trec prin dezechilibre emotionale, iar o metoda de tratare a lor o reprezinta terapia Bowen, in Ploiesti fiind doi specialisti certificati care o practica. Acestia utilizeaza miscari blande si precise ale degetelor pentru a stimula anumite puncte de pe corp, direct pe piele sau prin haine, in functie de zona tratata si de problemele pacientului.

Terapia Bowen este o tehnica blanda, neinvaziva si nedureroasa  care este aplicata intr-o arie larga de afectiuni, de la tratarea anxietatii si depresiei la dureri musculare, migrene, probleme respiratorii, probleme hormonale, digestive, dermatologice. Descopera in continuare la ce terapeuti calificati  sa mergi in cazul in care te intereseaza aceasta terapie  complementara.

Cat costa recuperarea prin terapia Bowen in Ploiesti

O sedinta de terapie Bowen la specialistii in Ploiesti are un pret care poate varia, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Cristian Vasilescu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 200 Ron
 • Terapii complementare si alternative
 • A urmat cursuri in tara si strainatate
 • Specializat in Terapie Bowen
 • Buna comunicare cu clientii
 • Experienta vasta
Marius Georgescu
150 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 150 Ron
 • Psiholog si practicant de terapii complementare
 • Specializat in terapia Bowen
 • Peste 16 ani de experienta
 • Traininguri in strainatate
 • Atmosfera placuta in cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se efectueaza terapia Bowen in Ploiesti

Sunt doi practicieni certificati in terapia Bowen in municipiul Ploiesti. Ambii au o experienta vasta in domeniul terapiilor alternative si complementare. Poti afla in continuare informatii utile despre acesti specialisti care au urmat traininguri si cursuri in strainatate, acolo unde aceasta terapie este mult mai populara.

1. Clinica Cristian Vasilescu

In Clinica din Ploiesti „Cristian Vasilescu” sunt oferite terapii complementare si alternative, printre care si Terapia Bowen Originala. Cristian Vasilescu  practica terapiile energetice si complementare din anul 1996 si preda cursuri de Quantum Bioenergie, Reiki, Karuna ki. Din anul 2004, a obtinut certificatul de Terapeut in terapii complementare, iar in 2013 a devenit Master Bowenterapie, in cadrul Academiei de Bowtech din Australia. A urmat si alte cursuri de specialitate de Tetha Healing, Vindecare Dinamica, UltaMind ESP System, bioterapie, Quantum Supermind, in Romania si in alte tari. Este fondatorul scolii de Quantum Bioenergie si maestru Reiki pe mai multe stiluri.

Pretul unei sedinte Bowen in Ploiesti, la clinica terapeutului Cristian Vasilescu, este de 200 de lei.

Clientii acestei clinici sunt incantati ca au descoperit-o si sustin ca terapiile i-au ajutat foarte mult, regasind starea de echilibru dupa care au tanjit. Anii de experienta si buna comunicare cu specialistul sunt avantaje pe care ploiestenii le considera foarte importante si pe care le apreciaza.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Cristian Vasilescu
Vezi Pareri

2. Marius Georgescu

O alta locatie din Ploiesti in care se practica terapia Bowen este cea in care activeaza Marius Georgescu, psiholog, subinginer in telecomunicatii si practicant al terapiilor complementare, de peste 16 ani. In 2010, a absolvit cursurile Academiei Australiene de Terapie Bowen cu nivel de maestru si are competente in: hirudoterapie, tehnica Reiki, infoenergetica, masaj somatic, metoda Silva de management al stresului, biodinamica craniosacrala, terapia Yumeiho, terapie Bach si Access Bars. A urmat si cursurile de Formare si Certificare Internationala in Terapia prin Regresie, training recunoscut de Earth Association of Regression Therapy din Anglia. Marius Georgescu este membru al Asociației Bowen Romania.

Pretul sedintei de terapie Bowen in Ploiesti, la terapeutul Marius Georgescu, este de 150 de lei.

Sunt locuitori din Ploiesti care frecventeaza acest cabinet si care sunt multumiti de rezultatele obtinute. Acestia spun ca ambientul este placut si ca sunt ajutati sa ajunga la rezultatele dorite in ceea ce priveste recapatarea starii de bine.

Concluziile noastre

Specialistii certificati in terapia Bowen din Ploiesti au ani buni de experienta in aceasta terapie si in multe alte terapii alternative si complementare. Clientii lor au diverse varste si diverse probleme de sanatate, iar multi dintre ei sunt foarte multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut in aceste cabinete, atat in ameliorarea unor dureri, cat si in restabilirea sanatatii emotionale.