Meniu

Terapia Bowen Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa te programezi la sedinte de terapie Bowen in Timisoara, exista cateva centre pe care le poti alege. Terapia Bowen este un tip de masaj care stimuleaza autovindecarea organismului, prin aplicarea in puncte cheie unor miscari care stimuleaza tesutul ce acopera organele si muschii. Obiectivul acestor tehnici este de a trimite un semnal catre sistemul nervos, care sa declanseze ulterior mecanisme de refacere. 

Terapia Bowen poate avea efecte pozitive in gestionarea si tratamentul mai multor probleme, cum ar fi stresul, anxietatea, postura gresita, migrenele si numeroase afectiuni (astm, constipatie, lombosciatica etc). Este utila in recuperarea dupa accidentul vascular cerebral si in cazul persoanelor care au probleme de mobilitate si flexibilitate ca urmare a sedentarismului. 

Pretul pentru o sedinta de terapie Bowen in Timisoara

Pentru ca are numeroase beneficii, terapia Bowen este foarte cautata in orasele mari din tara, inclusiv in Timisoara. In ceea ce priveste pretul unei sedinte, acesta poate varia in functie de experienta terapeutului si de durata. Iata care sunt tarifele practicate la cele mai apreciate centre:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Timmed
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 60 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Medici bine pregatiti
 • Rabdare si atitudine pozitiva
 • Aparatura performanta
 • Centru curat si modern
Centrul Confidence
80 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, dedicare si amabilitate
 • Produse de calitate
 • Terapii eficiente
 • Locatie primitoare
 • Curatenie si ambient placut
Sorin Dragomir
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapie Bowen porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la primele sedinte
 • Terapeut bine pregatit si pasionat de meserie
 • Implicare
 • Interactiune eficienta intre pacient si terapeut
 • Interes fata de starea de sanatate a pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 centre pentru terapie Bowen in Timisoara

Daca locuiesti in Timisoara si iti doresti sa incerci terapia Bowen, primul pas este sa identifici un centru de masaj care pune la dispozitie acest serviciu. Este o terapie noninvaziva, benefica in cazul multor probleme frecvente in randul populatiei: stres, oboseala, dezechilibre hormonale, infertilitate etc.  

Pentru a beneficia de servicii calitative, trebuie sa alegi un salon unde profeseaza terapeuti cu experienta:

1. Timmed

Centrul medical Timmed din Timisoara este o optiune de top printre cei care merg periodic la terapie Bowen. Acest centru este specializat in terapii complementare, dermatovenerologie, ortopedie-traumatologie si alte domenii medicale, reunind o echipa formata din medici cu experienta. Centrul este dotat cu tehnologie de ultima generatie, care sustine calitatea inalta a actului medical si care permite aplicarea unor tratamente moderne si avansate. 

Terapia Bowen are pretul de 60 lei pe sedinta. 

Centrul medical Timmed gazduieste o echipa de profesionisti, iar pacientii se declara multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Este un centru modern si curat, iar medicii sunt rabdatori si au o atitudine pozitiva. Un alt punct forte il reprezinta aparatura din dotarea centrului, care este de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Timmed
Vezi Pareri

2. Centrul Confidence

Pentru terapie Bowen, poti sa iti faci o programare la Centrul Confidence din Timisoara. Estetica, remodelarea si intretinerea corporala sunt domeniile de interes din cadrul acestui centru, unde se folosesc metode si tehnologii menite sa tonifieze corpul si sa sustina sanatatea intregului organism. Serviciile sunt puse la dispozitie de catre un colectiv format din terapeuti cu experienta, iar calitatea procedurilor este sustinuta de profesionalismul echipei si de folosirea aparaturii performante. 

La acest centru, vei plati 80 lei pentru sedinta de terapie Bowen.

Profesionalismul, dedicarea, amabilitatea si punctualitatea sunt principalele calitati ale echipei de la Centrul Confidence. Asa reiese din spusele pacientilor, care sustin ca au beneficiat de servicii calitative. Locatia este primitoare si curata, iar ambientul placut. Se folosesc produse de calitate, iar terapiile contribuie la ameliorarea durerilor. 

3. Sorin Dragomir

Inca din anul 2016, Sorin Dragomir practica terapia Bowen si ajuta pacienti din Timisoara si nu numai sa se recupereze mai rapid in contextul unor dureri sau afectiuni, cum ar fi afectiunile digestive, respiratorii sau neurologice. De asemenea, terapeutul are o experienta de peste 10 ani in masajul terapeutic, reflexoterapie si kinetoterapie. Fiecare pacient beneficiaza de un tratament personalizat, in raport cu afectiunile de care sufera. 

Pretul unei sedinte porneste de la 70 lei. 

Terapeutul este descris de pacienti ca fiind un adevarat profesionist, pasionat de meseria pe care o practica. Multe persoane recomanda acest cabinet, sustinand ca durerile lor s-au ameliorat dupa primele sedinte. Interactiunea cu pacientii este foarte buna, iar acestia apreciaza faptul ca terapeutul este implicat si interesat de starea lor de sanatate. 

Concluzii

Terapia Bowen, prezenta si pe lista de servicii a unor cabinete din Timisoara, poate ajuta la ameliorarea unor dureri musculare si articulare, la reducerea stresului si anxietatii, la imbunatatirea posturi, avand numeroase beneficii pentru corp si minte. In cazul unor probleme mai avansate de sanatate, este recomandat sa ceri sfatul medicului inainte de a incepe terapia Bowen. 

Fiecare persoana are nevoie de un numar diferit de sedinte, in functie de problema pe care o prezinta. Efectele se simt rapid, iar progresul este urmarit de terapeuti de la o sedinta la alta.