Meniu

Rinocorectie acid hialuronic

Actualizat pe:

Rinoplastia este interventia estetica chirurgicala cu ajutorul careia se corecteaza anumite imperfectiuni ale nasului, dar pentru cei care se tem de o operatie chiurgicala exista o solutie minim invaziva, si anume rinocorectia cu acid hialuronic.

In ce consta aceasta, cine si cand poate apela la aceasta solutie? Toate aceste aspecte iti vor fi lamurite daca vei citi acest articol.

Ce este rinocorectia cu acid hialuronic si in ce consta aceasta procedura?

Daca iti doresti o schimbare in ceea ce priveste nasul tau, care are un rol definitoriu asupra esteticii fetei, dar iti este teama de interventiile chirurgicale, poti alege procedura de rinocorectie cu acid hialuronic. Aceasta este o interventie minim invaziva, care consta in injectarea de acid hialuronic in zonele nasului care se doresc a fi corectate.

Altfel spus, este o rinoplastie nechirurgicala, care este realizata in aproximativ 30 de minute, dupa care te poti bucura de un nas drept si simetric, astfel incat intreaga fata sa fie echilibrata.

In plus, nu vei fi nevoit nici sa platesti sume impresionante pentru o astfel de procedura, deoarece pentru rinocorectia cu acid hialuronic, pretul este unul foarte accesibil, pe care aproape oricine il poate plati, daca are nevoie de o interventie la nivelul nasului. Totodata, si recuperarea este una mai rapida, iar posibilitatea de invinetire este redusa.

Prin urmare, rinoplasita fara operatie poate fi cea mai buna alegere pentru corectarea formei nasului, mai ales in cazul celor care se tem de o interventie chirurgicala sau care nu isi permit o rinoplastie chirurgicala, ale carei costuri sunt mult mai mari.

De ce si cand poti apela la rinocorectia cu acid hialuronic?

Aceasta procedura de rinocorectie cu acid hialuronic a fost dezvoltata, in special, pentru persoanele care se tem de o interventie chirurgicala sau de efectele ireversibile pe care aceasta le are. In cazul rinocorectiei, daca nu esti multumit de rezultat, exista posibilitatea anularii efectului acidului hialuronic cu ajutorul unei substante denumite Hialuronidaza.

De asemenea, efectele pe care le are rinoplastia cu acid hialuronic este unul temporar, care poate dura intre 6 luni si un an, dupa care vei fi nevoit sa repeti interventia.

Daca nu stii cand poate fi folosita aceasta procedura minim invaziva, principalele situatii pentru care rinocorectia cu acid hialuronic este utila sunt in cazul in care nasul tau are „cocoase” inestetice, pentru indreptarea acestuia, sau chiar pentru ridicarea varfului nasului, cu ajutorul unor injectii cu acid hialuronic in unghiul nazolabial.

Totusi, daca ai nevoie de o rinoplastie functionala, pentru imbunatatirea respiratiei, rinocorectia nu este de ajutor, interventia chirurgicala fiind singura solutie de tratament.

Concluzie

Astfel, toti cei care doresc sa corecteze forma nasului, indiferent daca este vorba despre o „cocoasa” sau varful nasului intr-o pozitie care dezavantajeaza, pot apela la rinocorectia cu acid hialuronic. Principalul avantaj al acestei proceduri este ca nu presupune o interventie chirurgicala, cu anestezie generala, iar costurile aferente sunt mult mai mici dacat in cazul rinoplastiei clasice, ceea ce reprezinta, de asemenea, un avantaj important, care merita luat in considerare.