Meniu

Rinocorectie

Actualizat pe:

Pe masura ce trece timpul, apar tot felul de de noutati in domeniul esteticii, asa ca oamenii care vor sa afle ce presupun cele mai noi tendinte, precum rinocorectia, vor trebui sa se mentinta informati. Pacientii nu mai sunt obligati sa apeleze la interventii chirurgicale atunci cand isi doresc sa-si modifice aspectul, ci pot opta pentru metode mai putin drastice.

Nici standardele de frumusete din societate nu vor ramane mereu aceleasi, ci se vor schimba odata cu mentalitatea colectiva. Astfel, exista situatii in care pacientii isi vor schimba forma nasului, doar ca mai apoi sa realizeaza ca forma initiala se potrivea mai bine cu restul trasaturilor fetei, dar deja au trecut prin procedura chirurgicala si nu mai pot inversa rezultatul.

Cei care aleg rinocorectia nechirurgicala nu trebuie sa isi faca griji de acest aspect deoarece, daca nu sunt multumiti de rezultatul final, pot opta pentru o alta procedura, al carei scop este de a dizolva acidul hialuronic folosit pentru modificarea aspectului nasului, astfel incat zona respectiva sa se intoarca la cum arata initial.

Cat te va costa interventia de rinocorectie, spre deosebire de cea de rinoplastie?

Procedura de rinocorectie este simpla si se realizeaza prin injectarea acidului hialuronic, iar acest lucru se poate realiza intr-o singura sedinta. Bineinteles, pentru a mentine efectul obtinut pentru o perioada cat mai lunga de timp, pacientii vor putea stabili sedinte de intretinere la intervale regulate, unde se vor folosi niste cantitati mici de acid hialuronic.

Pentru o rinocorectie, pretul poate sa fie influentat de mai multi factori, dar de cele mai multe ori, se poate incadra intre 200 si 500 de euro. O astfel de interventie este mult mai accesibila oamenilor, fata de cea de rinoplastie, pentru care vor plati cel putin 1200 de euro, iar pretul final poate sa ajunga chiar si la 3000 de euro.

La unele clinici, suma finala va include mai multe servicii, pe langa interventia propriu-zisa si anume consultatia care a precedat procedura, analiza faciala digitala, anestezia generala, spitalizarea timp de o noapte si controalele si pansamentele de care pacientul va avea nevoie dupa interventia prin care a trecut.

La ce va trebui sa ai grija dupa interventia de rinocorectie?

Procedura de rinocorectie este diferita de alternativa chirurgicala, dar tot exista cateva indicatii pe care pacientii trebuie sa le ia in seama in perioada de recuperare, precum evitarea expunerii la soare, a tutunului si alcoolului, a purtarii ochelarilor, a altor proceduri estetice etc.

Fiecare pacient este diferit in felul sau, asa ca exista o sansa ca reactiile si rezultatele obtinute in urma interventiei sa difere de la un caz la altul. Tocmai de aceea, chiar daca oamenii se pot folosi de pozele de tip before & after pentru a-si face o idee in legatura cu modul in care va arata rezultatul final, nu inseamna ca nu vor exista si diferente.

Concluzii

In final, rinocorectia este procedura perfecta pentru pacientii carora le este teama de caracterul permanent al unei proceduri chirurgicale si isi doresc ceva mai putin drastic, dar care tot le va imbunatati aspectul.